Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

czy to alter figaro?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

niesamowita innowacja, jestem pod wrażeniem kreatywności Naughty Dog

Skad ta sol ? Przeciez w Girsach halo czy innych nie wiem pokemonach tez sa male poprawki a nie zadne rewolucje, prawda panowie przysiegli ? Zreszta mowimy o dodatku, anie pelnoprawnej odslonie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

tragiczny byłby to alter

Opublikowano

Czyli kolejny „nie gralem ale” xd

Grono wielbicieli szybko sie powieksza widze.

tragiczny byłby to alter

co pan zrobisz jak nic pan nie zrobisz, panie

Opublikowano

niesamowita innowacja, jestem pod wrażeniem kreatywności Naughty Dog

Skad ta sol ? Przeciez w Girsach halo czy innych nie wiem pokemonach tez sa male poprawki a nie zadne rewolucje, prawda panowie przysiegli ? Zreszta mowimy o dodatku, anie pelnoprawnej odslonie.

kolejny raz nie wiesz o czym piszesz....

<tutaj był post o Halo ODST, grze z 2008  które pod względem innowacji wprowadzonych do starej serii zawstydza analogiczne  LL, ale szkoda na Ciebie klawiatury> 

Opublikowano

Drugi raz już odpowiedzią na mój post jest, że przybywa ci wielbicieli. Nie wiem kim ci wielbiciele są, ale gratuluję. A teraz odpowiedz na proste pytanie: grałeś w U:LL?

Opublikowano

kolejny raz nie wiesz o czym piszesz....

Gdyz poniewaz w Lost Legacy sa tylko same killromy rodem z U1 ?

Opublikowano

W jaki niby sposób zmienia forumułe? Że dali otwarty level?

Tak dokladnie, sam sobie odpowiedziales.

W Left behind tez byla fajna nowosc w postaci walk zarazeni+ludzie na raz.

W Left  behind było to fajne, ze wycieli je z podstawki.

Opublikowano

W Left  behind było to fajne, ze wycieli je z podstawki.

Wycieli nie wycieli co za roznica 

Opublikowano

Przeciez w (...) halo czy innych nie wiem pokemonach tez sa male poprawki a nie zadne rewolucje

odnosiłem się do twojej znikomej (żadnej?) wiedzy nt. gier na Xboxa  

Edytowane przez asax

Opublikowano

Bo tak się składa że gram w to co lubię a nie w co wypada

pozazdroscic, mi zakupy z tego roku sprawily ze sie juz miejsce na polce konczy, juz kilka gier kupilem cyfrowo z tego powodu, a do konca ze 2 gry bym wzial jeszcze...
Moja lista tez jest długa, ale czasu malo, kupuje nowa dopiero gdy przechodzę stara gre

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

odnosiłem się do twojej znikomej (żadnej?) wiedzy nt. gier na Xboxa  

Mam nadzieje ze dziala

https://imgur.com/G1pMtnM

Moja lista tez jest długa, ale czasu malo, kupuje nowa dopiero gdy przechodzę stara gre

Niby tez ma taka zasade, a nie wiem w co rece wlozyc, samych gier co cyfrowo kupilem jeszcze nie pokonczylem..

Opublikowano

Podaj psid lub gamertag

Opublikowano

podalbym wam imiona matki i ojca ale nie mam :(

Opublikowano

Czyli yebany alter jak sie wstydzi psid

Opublikowano

Pachnie jak kasias.

Opublikowano

Albo ten co to konsol nie mial ale szpanowal ze mial, w kazdym badz razie na bank jakis alter

Opublikowano

Albo ten co to konsol nie mial ale szpanowal ze mial, w kazdym badz razie na bank jakis alter

kidnappa [*] do dzis lurkuje forumka i nawet minusa wlepi od czasu do czasu jak ktos obrazi Sony, ale zeby cos napisac to juz ne ma odwagi...

Co  do zdjecia aphormo to co ono ma udowodnic? Od kilku lat mamy nowa generacje i w takie np Halo gra sie zupelnie inaczej niz 15 lat temu. Mozna dyskutowac czy seria zmienila sie na lepsze czy gorsze, ale zmiana jest niepowazalna. Wiec piszac o kosmetycznych zmianach kolejny raz sie kompromitujesz.

Co do tozsamosci aphormo, jezeli Mendrek bylby zdolny do  zlamania regulaminu to bylbym w stanie uwierzyc ze to alter bylego moderatora. Ale jako ze jest to niemozlwe to obstawiam brata blzniaka Mendrka

Opublikowano

Co  do zdjecia aphormo to co ono ma udowodnic?

Ze moja wiedza w o grach na Xboxa nie jest znikoma(zadna?) jak sam to ujales ?

Odnosnie Twojej szpili, ze teraz to nowa generacja i to co wczesniej sie nie liczy - nie mam namacalnego dowodu, ale nie wierze ze takie Halo Forza czy Girsy sie zmienily na tyle ze nie odnalazl bym sie w nowszych odslonach serii. Co, w Girsach juz sie nie kuca za oslonka z karabinkiem/shotgunem itp ? Horda juz nie polega juz na odpieraniu fal itp ? 

Jasna sprawa, na pewno jakies detale zmienili, tutaj skrocili animacje tam wydluzyli cooldown, jedna bron dodali inna usuneli itp ale zadnej rewolucji tam nie ma, sa male zmiany wprowadzane stopniowo.

Jedyne dobre co wyniklo z tej dyskusji, to fakt ze w sumie kazdy sie zgodzil ze LL to nie jest kolejny czerstwy dodatek do U4 jak to forumkowy znawca co wszystkie rozumy pozjadal ujal. Czerstwe to byly mapki do Girsow czy inne rozowe bronie.

I bym zapomnial - masz brzydki zwyczaj przekrecania mojego nicku. Zaczyna mnie to denerwowac.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dawaj kuvo psid alterze

Opublikowano

ficuś ja pier,dolę czemu jesteś takim creepem xD

a afromo nie grał w U:LL, przecież to widać jak na dłoni :lapka:

na ch,uj w ogóle tracić na niego czas to ja nie wiem

Opublikowano

aphormo to figar albo bliski krewny.

xox zrobi jedna dobrą rzecz na pewno - obniży cene prosiaka :fsg:

cebulaki janusze już walą szturmem do biedronki by pograć w fifke i pifpafy   :banderas:  dobrze, Zielone Królestwo musi oddzielić się murem od tego meksyku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.