Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gier brak, ale przynajmniej jest niższa temperatura, a wy klapy co, jutro 15 nowych godzin z klejnotem generacji, a na początku roku SOTC i GOW i tylko sam wszechmogący Kaz wie co jedzcze?

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

horizon zero dałn xD tjaaaaaaa to ja już wole nowego assasyna drugi raz mnie nie nabierzecie

Opublikowano

15h w ubigame, a w przyszłym roku zmęczone do granic możliwości god of war którym wstyd się jarać od 2009 roku i kolejny remake gierki sprzed 10 lat

plejstejszon w pigułce xD

Opublikowano

Nie wiem co gorsze, stare gry w 4k na start, czy demo z dinozaurem  na psxa.

Opublikowano

xbox w pigułce :)

Opublikowano

nie no, ale microsoft na pewno teraz już szykuje jakies exy, wydali  sprzet,  teraz moga skupić się na grach

Opublikowano

horizon zero dałn xD tjaaaaaaa to ja już wole nowego assasyna drugi raz mnie nie nabierzecie

Prowo? Stawiac AC obok Horizon ?

Opublikowano

Microsoft się ładnie obłowi, polityka niewydawania gier  i kasowania nadziei się sprawdziła :) Dodatkowo minekraft w 4k to nie był taki  zły pomysł na reklamę konsoli, musimy to powtórzyć w przyszłości :)

Opublikowano

Przeciez ta seria gier to poza dodatkami, reskiny 2giej czesci, a wy porownujecie to z dinobotami, potykaczem etc z Horizon :D Jedna walka z gromoszczekiem  jest lepsza i daje wiecej frajdy niz ten teatrzyk zwany walka w calym AC ( no moze poza Origins )

Dokladnie, AC przeciez lepsze.

Nawet mi Was nie zal, jak bardzo ulegacie trendom, takiej selektywnej slepoty to nie ma nawet u wyborcow.

Opublikowano

Ja to już nie mam siły wyzywać tej horizonowej spyerdoliny :)

Opublikowano

Przeciez ta seria gier to poza dodatkami, reskiny 2giej czesci, a wy porownujecie to z dinobotami, potykaczem etc z Horizon :D Jedna walka z gromoszczekiem  jest lepsza i daje wiecej frajdy niz ten teatrzyk zwany walka w calym AC ( no moze poza Origins )

Dokladnie, AC przeciez lepsze.

Nawet mi Was nie zal, jak bardzo ulegacie trendom, takiej selektywnej slepoty to nie ma nawet u wyborcow.

Jakim trendom?

Opublikowano

Trendowatym

Opublikowano

Takie dictum wyjasnia wszystko, prawda ?

Opublikowano

Trochę racji jest, gra zdecydowanie szybciej się rozkręca niż nudny do obesrania RDR.

Opublikowano

15h w ubigame, a w przyszłym roku zmęczone do granic możliwości god of war którym wstyd się jarać od 2009 roku i kolejny remake gierki sprzed 10 lat

plejstejszon w pigułce xD

Ten GoW ma więcej świeżości i nowych pomysłów niż wszystkie serię microsoftu, czyli 3, od czasów ich pierwszych części. Lepsze ubigame na 89%, niż wielkie NIC.
Opublikowano

Zmienili kamerę i dodali gówniaka....świeżość w (pipi).

Co nie zmienia faktu, że będę zagrywał się jak głupi w to bo kocham cała serię.

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Gówniak w serii, takiej świeżości nie było od PS2

Opublikowano

Prawda, nawet do Girsow 4 wrzucli jakies chuderlaki a nie prawilnie doyebanych kolezankow, znakomity gamedesign i innowacja

Opublikowano

Ficuś 768 eX4cT_PL 693 _Be_ 607

uNlaxKE.png

milan jak tam niedziela w domu? chyba za bardzo z dziecmi nie pohasałeś xD

Opublikowano

i po  rodzince

Opublikowano

Zmienili kamerę i dodali gówniaka....świeżość w (pipi).

Zgadzam sie, powinni rozbudowac stara formule, a nie tworzyc nowa. 

Do klasycznego GoWa, mozna spokojnie wplesc wiele, wiele elementow ktore swietnie urozmaicilyby  rozgrywke, nie tracac charakteru gry.

Opublikowano

God of War xddd seria gdzie tak na prawde w pelni udala sie tylko jedna czesc na stacjonarke i jedna na handhelda

Horizon xddd grafika i dinoboty rox ale cala reszta shift c i shift v z gierek ubi, pewnie teraz cale GG robi mature z AC Origins by znowu wszystko skopiowac w Zero Down2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.