Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Horizon xddd grafika i dinoboty rox ale cala reszta shift c i shift v z gierek ubi, pewnie teraz cale GG robi mature z AC Origins by znowu wszystko skopiowac w Zero Down2

Na temat nowego Gowa wypowiem sie na sam koniec.

Horizon i copy paste z ubigames ? Przeciez tam nawet wieze znacznikowe sa lepiej wykonane niz w AC.

Walka z hipopotamem z Origins ? Nieudana zrzynka z Horizon.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To w koncu w Horizon sa roboty czy hipopotamy? Niech mi ktos wyjasni :[

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ficiek jak desperacyjna akcja odklapiania własnej osoby :rotfl:

Opublikowano

Prawda jest taka, że rozpędzone w połowie zeszłej generacji PS3 tak naprawdę wraz z dobrym marketingiem zrobiło robotę dla PS4. Pamiętamy wszak te kolejki i sprinty po PS4 na premierę, pomimo iż launch nie był jakiż koacki, a konsola długo dość się rozkręcała. A i tak sprzedała się w kosmicznej ilości. Dlaczego?

Wybacz, ale nie masz absolutnie zadnego pojecia o czym mowisz.

Sprzedaz PS3 i 360 calosc

total_tv_sales.png

a tutaj sprzedaz poczatkowa wolno rozkrecajacego sie PS4....

january-2017-sales-9-1.png

jak widzisz, PS4 sprzedawalo sie podobnie jak PS3 i 360 razem, ate dane sa i tak zanizone, bo np teraz. Sony podalo niedawno, ze wyslali do sklepow 67.5 a ci maja u siebie 63.6......

Jesli masz pisac w ten sposob, to nie pisz, bo obnizasz i tak niski juz poziom forum...

VGChartz :reggie:

Nie rozumiem o co masz pretensje tak nawiasem. Chyba nie zignorujesz faktu, że PS4 szybko wykosiło konkurencję, wszak te kilkadziesiąt baniek różnicy nie wzięło się znikąd? ;)

Opublikowano

Nie rozumiem o co masz pretensje tak nawiasem. Chyba nie zignorujesz faktu, że PS4 szybko wykosiło konkurencję, wszak te kilkadziesiąt baniek różnicy nie wzięło się znikąd? ;)

To proste, przeczytaj swoj poprzedni post, widzisz, rozpedzone Twoim zdaniem PS3 umieralo przed premiera PS4, a PS4 to jeden z najlepszych startow w historii, mimo tego, ze napisales ze wolno sie rozkrecalo.

PS4 stabilnie utrzymuje przewage nad X1, Wii U nie licze z oczywistych powodow, jest po prostu wyzsza krzywa sprzedazy, na co MS nic nie potrafil poradzic. 

Ale miedzy Bogiem a prawda mowiac, jesli odejmiemy sprzedaz Pro, ktora dodaje okolo 20% od premiery, to juz ta przewaga PS4 w zeszlym roku nie jest tak wyrazna.

Domyslam sie, ze tak jak inni nie masz pojecia na czym polega rynek konsolowy od strony biznesowej, proponuje wymienic sie spotrzezeniami na temat ulubionej gry z kolegami.

Opublikowano

aphormo jak wyjaśnia Mendrka :obama: 

Opublikowano

God of War xddd seria gdzie tak na prawde w pelni udala sie tylko jedna czesc na stacjonarke i jedna na handhelda

Horizon xddd grafika i dinoboty rox ale cala reszta shift c i shift v z gierek ubi, pewnie teraz cale GG robi mature z AC Origins by znowu wszystko skopiowac w Zero Down2

nie zebym znowu robil goownoburze ale takim tokiem rozumowania to nawet najnowsza zelda jest ubisoft style bo wszystko co napisales znajduje sie tez i w niej

Opublikowano

To proste, przeczytaj swoj poprzedni post, widzisz, rozpedzone Twoim zdaniem PS3 umieralo przed premiera PS4, a PS4 to jeden z najlepszych startow w historii, mimo tego, ze napisales ze wolno sie rozkrecalo.

PS4 stabilnie utrzymuje przewage nad X1, Wii U nie licze z oczywistych powodow, jest po prostu wyzsza krzywa sprzedazy, na co MS nic nie potrafil poradzic. 

Ale miedzy Bogiem a prawda mowiac, jesli odejmiemy sprzedaz Pro, ktora dodaje okolo 20% od premiery, to juz ta przewaga PS4 w zeszlym roku nie jest tak wyrazna.

Domyslam sie, ze tak jak inni nie masz pojecia na czym polega rynek konsolowy od strony biznesowej, proponuje wymienic sie spotrzezeniami na temat ulubionej gry z kolegami.

Nie wiem co rozumiesz przez "umieranie", bo de facto to oczywiste że na koniec generacji gdy wszystko ćwierka kolejną generację, to sprzedaż konsol spada. Lecz właśnie to ten świetny startup o którym piszesz jest zasługą m. in. świetnej końcówki PS3. Mając na myśli "wolne rozkręcanie się" miałem na myśli kwestię biblioteki gier. Wszyscy się śmiali, a potem martwili że coś ta nowa generacja niedomaga, bo faktycznie apetyty były za mocno rozbudzone końcówką poprzedniej. Pomimo tego ludzie kupili masowo PS4 "bez gier". Także sorry ale celujesz teraz dissy do naszej bramki. I nie wiem jak Ty tam próbujesz wyliczyć przewagę, ale patrząc na całkowitą sprzedaż to nie wiem gdzie Ty tam widzisz niewyraźną przewagę...

Opublikowano

Nie wiem co rozumiesz przez "umieranie", bo de facto to oczywiste że na koniec generacji gdy wszystko ćwierka kolejną generację, to sprzedaż konsol spada. Lecz właśnie to ten świetny startup o którym piszesz jest zasługą m. in. świetnej końcówki PS3. Mając na myśli "wolne rozkręcanie się" miałem na myśli kwestię biblioteki gier. Wszyscy się śmiali, a potem martwili że coś ta nowa generacja niedomaga, bo faktycznie apetyty były za mocno rozbudzone końcówką poprzedniej. Pomimo tego ludzie kupili masowo PS4 "bez gier". Także sorry ale celujesz teraz dissy do naszej bramki. I nie wiem jak Ty tam próbujesz wyliczyć przewagę, ale patrząc na całkowitą sprzedaż to nie wiem gdzie Ty tam widzisz niewyraźną przewagę...

Sprzedaz PS3 miala apogeum w 2011, pozniej juz tylko spadek. Tak samo jak 360 wiec zadna teza o rozpedzonym PS3 nie ma... potwierdzenia w rzeczywistosci. Jasne, moga sie zdarzyc krotkookresowy podrygi w gore czy dol, ale to juz byl inny rzad cyfr niz premiera Move.

Biblioteka gier ? Przeciez PS3 mialo na start Ridge Racera,  Resistance, i  Genji:Days of Blade.

Tyle, poza Call of Duty i sportowkami. 

Nie moge zrozumiec, jak mozesz pisac o wolnym starcie PS4, skoro wszyscy obawiali sie ze konsola jest front-loaded, i byly duze braki na sklepach. (pipi)enie o slabym line upie na start to wymysl ludzi, ktorzy by chcieli co miesiac AAA exa,i to najlepiej z gatunku jaki jeszcze nie istnieje. Aha, jeszcze Evolution skrewilo, zapomnialem.

Przewaga PS4 nad One ? Juz to mowilem, miesiac po miesiacu dokladanie po 200-300-400 tys przewagi, i analogicznie 2-3-4mln mln w okresie swiatecznym. W duzym uproszczeniu, bo np. w 2014 roku zdarzalo sie, ze Xbox One odrabial straty.

https://arstechnica.com/gaming/2015/04/xbox-one-slowly-narrows-its-quarterly-sales-deficit-against-the-ps4/

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Także sorry ale celujesz teraz dissy do naszej bramki.

Przeoczylem tego kwiatka, niczego nie dissuje tylko apeluje, zebys nie pisal, jak nie wiesz. Akurat tutaj nie musisz miec doktoratu wystarczy 10 minut szukania.

Bo pozniej jeden z drugim sadza takie kwiatki za kwiatkiem i forum zamienia sie w posmiewisko.

Chociaz, miedzy nami mowiac, jesli naprawde piszesz, tak jak teraz, to sie nie dziwie, ze zabrali Ci moderacje...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wind of change, czyżby jakas nowa gra na xboxa od jakiś dwóch lat? Nie to tylko plucie na botowskie ryje ale w 4k XDDD.

Opublikowano

Tyle gier w 4K i HDR że nie wiem od czego zacząć. A może pójdę w retro i Blacka odpalę. Uwielbiam ten moment jak wychodzi nowa generacja konsoli i przynoszę do domu nową maszynę do gier

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Bardzo dobrze ze tego Koxa wydaja, zobaczymy jak to wplynie na sprzedaz i te hasla o tym ze PS4 tylko na wiekszej mocy jechalo itp.

Opublikowano

A już jutro obniżka prosiaka hohoho :banderas:

Ale będzie oranie botów w sklepach :obama:

Opublikowano

ofi to ten typ co jeszcze kilka miesiecy temu minusował każdy zakup prosiaka w zakupach growych? 

Zabawne

Opublikowano

ofi to ten typ co jeszcze kilka miesiecy temu minusował każdy zakup prosiaka w zakupach growych? 

Zabawne

No niestety, trzeba iść z duchem czasu i kupić brzydką konsole, ale za to będę miał więcej klatek i dodatkowy kaloryfer :obama:

EDIT : nie ma obniżki tylko jakiś obe*rany konkurs :shotgun:

Opublikowano

no prosiak to zakup w sam raz na zimę, zawsze trochę cieplej w mieszkaniu będzie ;) 

Opublikowano

Czy może być coś piękniejszego dla graczy?

A zabierzesz z soba KoXa do kibelka czy na grzyby ? NIE

Opublikowano

dlatego ino switch

Opublikowano

no prosiak to zakup w sam raz na zimę, zawsze trochę cieplej w mieszkaniu będzie ;)

konsola i piecyk w jednym <3

Opublikowano

Ino mogliby już w końcu ogarnąć z tym vc w switchu i jakieś konkretne info odnośnie abonamentu, ile gier będą dawać i czy zostaną na zawsze w naszej bibliotece czy wypiedolą XD

edit - a dobra jednak nie będą wywalać gier, nintendo robisz to dobrze w końcu XD

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.