Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Mhm, blubery z PiSu też zawsze tak mówia, my  wyjasniamy co było, za PO smierdziało tak samo.

No smierdziało,  a miało być lepiej.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

z izim bedzie tak samo jak z prosiakiem, pierw beka po co to komu a jak fife zobaczyl w 4k to marsz do sklepu, teraz bedzie za chwile pewnie powtorka z rozrywki

Opublikowano

ps4 to panowanie jak za ps2 wiec nie wiem co komu smierdzi.

Opublikowano

pierw beka po co to komu a jak fife zobaczyl w 4k to marsz do sklepu,

Nie ma sensu grac na PS4/X1 na 4K TV. Easy sobie kupil jakiegos doyebanego OLEDA zeby pikseloze podziwiac ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Taktyka Sony - Wydali ps4 bez gier (jedyny plus mocniejsze) i wygrali generację :uff: Jak naśladować to najlepszych.

PS4 tansze o pol tysiaka na premiere i wszystko w Ultra FHD 60 FPS ? No nie dziwota ze wygrali. Jakby granie online byloby wciaz za darmo to bylby dla mnie najlepsza konsola na launch.

ps4 to panowanie jak za ps2 

Poki co nawet lepiej niz PS2.

edit- do polaczenia z poprzednim.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zaraz trzeba bedzie jakiegos stazyste studenciaka na pozycje moderatora zatrzudnic zeby siedzial 24/7 na forum i łączyl Twoje posty w kupe xD

Opublikowano

I tak nic nie robia, co za problem. 5 lat temu zawsze laczylo posty.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ja bym go banowal za pisanie tylu postow jeden po drugim

Opublikowano

Zbanowac to powinni typkow co sobie jaja robia w nieuczciwych kontrahentach, gdzie autentycznie ktos kogos orznal na kase a ci sobie smieszkuja, no ale ja to ja.

Poza tym, cala masa ludzi ktorych posty sie ograniczaja do xd, :D czy innych gowien.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

jakie gry na ps4 były full hd ultra 60 fpsów? Oprócz indyków i remastera The Last of Us to raczej bieda. 

i kilku nielicznych multiplatform 

Opublikowano

czytajac obecnie temat xbox one x człowiek czuje sie jak na premiere nowej  karty graficznej, dyskusja która starą grę właczyc by  zobaczyc roznice. I bez hejtu,  tak jest tam.

Opublikowano

ja mam duszę dziecka, czasem lubię dac szansę japońskim krapom 

dobra, szkoda mi tych 40 gb, przetestowane i skasowane. Typowy krap z ps4, o którym się coś powiedziało tylko dlatego, że to wyszło

To jest właśnie pc-towe szambo umysłowe, oni tam już nie są do odratowania, za dużo gier o kąpieli ze starym i gankowania w p2wOBACH. Chociaż jakbym miał w nioha grać wyłącznie na klawiaturzę, bo twórcy nie zrobili obsługi chociażby myszki, to też bym chyba skasował po pierwszym bossie XD

Ale jakby co to profesor Kazub został poinformowany o Twoim zachowaniu, także spodziewaj się indywidualnych korepetycji nt. gier souls-like i negatywnych wpływów niepoważnej krytyki tych gier na zdrowie człowieka ;)

Opublikowano

ja mam duszę dziecka, czasem lubię dac szansę japońskim krapom 

dobra, szkoda mi tych 40 gb, przetestowane i skasowane. Typowy krap z ps4, o którym się coś powiedziało tylko dlatego, że to wyszło

To jest właśnie pc-towe szambo umysłowe, oni tam już nie są do odratowania, za dużo gier o kąpieli ze starym i gankowania w p2wOBACH. Chociaż jakbym miał w nioha grać wyłącznie na klawiaturzę, bo twórcy nie zrobili obsługi chociażby myszki, to też bym chyba skasował po pierwszym bossie XD

Ale jakby co to profesor Kazub został poinformowany o Twoim zachowaniu, także spodziewaj się indywidualnych korepetycji nt. gier souls-like i negatywnych wpływów niepoważnej krytyki tych gier na zdrowie człowieka ;)

poprawka gumisiu, Soulsy spoko, NioH (pipi) - a na pewno średniak.

Opublikowano

Sa juz na xboxie appki do pomiaru FPSów podczas grania? Najlepiej zeby wyswietlaly sie podczas gry, zeby miec pewnosc ze jest stabilnie.

Opublikowano

z izim bedzie tak samo jak z prosiakiem, pierw beka po co to komu a jak fife zobaczyl w 4k to marsz do sklepu, teraz bedzie za chwile pewnie powtorka z rozrywki

Ale na ch(pipi) 2 konsola do multiplatform, skoro pierwsza już wyświetla FIFE w 4k? No i na (pipi) komu FIFA, jak król wrócił ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja dalej czekam :( dziś już grania nie będzie, dziś trzeba będzie wszystkie patche itp pobrać

Serio nie mozna grac dopoki sie nie pobierze wszystkich STEROWNIKÓW?

Opublikowano

Teraz mi troche glupio ze ciesze ze pogram sobie po pracy w stardew valley na malym ekraniku switcha jak tu wszedzie te teraflopy latajo ;/

Opublikowano

A czemu nie można i jednego i drugiego mieć?

Wczoraj marian na switchu dzisiaj wolf czy ac na xbox.

Opublikowano

Ehh widać kto z xboxem od zawsze a kto świeżynka.

Ja wszystkie patche i gry już zassalem za wczasu na dysk przenośny. Wjedzie scorpio i tylko fśśśt zaczynam oranie klapow :banderas:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

I być horomgiewkom? I aren't think that

Opublikowano

majac Wolfa czy AC na PS4 pro nadal nie widze po co miałbym kupic nowa konsole MS.

Opublikowano

jakie gry na ps4 były full hd ultra 60 fpsów?

No gry startowe, poza krulem generacji Knackiem od Cernego xD

Opublikowano

majac Wolfa czy AC na PS4 pro nadal nie widze po co miałbym kupic nowa konsole MS.

Na Xkoksie wyglądają lepiej

Opublikowano

(pipi)a, słabo mi jak oglądam najnowsze zakupy. Nowa super konsola i do niej Asasyn albo Call of Duty. Nosz jprd! Dobrze że między te hity Coati  wrzucił gierkę na Wii. Niech mi ktoś powie co poszło nie tak, w którym momencie konsolowy gaming zamienił się w szambo?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.