Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Naprawde nic poza ori?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ms dopiero ma w planach wielkie gry AAA. Wiec najwczesniej zagramy w cos ciekawego w 2020r.

Do tego czasu zostaja podkrecone multiplatformy.

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Nie no, akurat beka z exow na ps4 jest zenujaca, kiedy na zielonego nawet w zapowiedziach nie ma ani jednej gry na wylacznosc xd

Opublikowano

Sentymentalna podroz microsoftu. Po wulkanie exow w 2016-17 pora na oddanie szacunku starym produkcjcom.

Opublikowano

Sea of thieves gdzieś pod koniec przyszłego roku i forza horizon z gameplayem dla daunów

Opublikowano

Chyba cw sie naprawde skonczylo. Micro wydal w koncu potwora ale 3 lata za pozno. Sony wygralo taktycznie.

Opublikowano

Piraci, Ori, State of Decay 2 i Crackdown 3 (reszty dowiemy się na E3) - mogłoby być lepiej, brakuje np jakiegoś cinematic-experience w stylu Sony, ale line-up całkiem w porządku i co najważniejsze różnorodny  

Opublikowano

mogłoby być lepiej

Nie no zbyt mocne slowa xDdd

Opublikowano
:pawel:
Opublikowano

Piraci z grafika rodem z nintendo, no ale ex najpotężniejszej konsoli ever.

Crackdown? Seriously?

Edytowane przez sajmon34

Opublikowano

Na ps4 piraci to byloby w plusie i pewnie jako "ta druga". Sod to ex? Nie wyglada dobrzenale ponocnsuper gra.w C3 to chyba juz tylko beton wierzy. Wiec mamy jedna gre plus zapowiedz kilofa do minecraft 4k i halo 7.

Opublikowano

no Crapdaun zapowidada się na mocnego crapa, ale cała reszta to będą bardzo fajne gierki 

Opublikowano

Samo ori <3 wciąga wszystko od sony ( a mówi to osoba, która bardzo lubi te gierki).

Do ogrania na 940m. Wiem bo gram teraz w 1.

Opublikowano

Ograłeś tego Cupheada czy nie? Bo jeśli nie, to nie potrzeba Ci więcej niż to co asax wymienił, i tak nie nadążasz :). Widocznie w pralce za dużo prania i nie ma czasu na gierki.

Opublikowano

Ograłeś tego Cupheada czy nie? Bo jeśli nie, to nie potrzeba Ci więcej niż to co asax wymienił, i tak nie nadążasz :). Widocznie w pralce za dużo prania i nie ma czasu na gierki.

Odbilem sie od kasyna ;p.

Pozniej ogralem inside. Teraz ori.

Opublikowano

Swoją drogą dlaczego milan posiadacz wspaniałej konsoli PS4 z milionem eksów musi się upadlać w roku 2017 grając na pralce w Ori, finansując przy tym tę zbrodniczą korporacje jak Microsoft?

Opublikowano

Bo gry sa najwazniejsze nie sprzet. A ogrywam bo kotek lezal chory w lozeczku.

Zauwazylem jedna praktyke. W cw latwo wyprowadzic z rownowagi niektórych piszac fakty. Taki bluber czy inny lubi pisac w dyakusji gdzie lataja obrazy sprzetu, innych i klamstwa. Ale jak napiszesz apokojnie pare faktow to leci po rodzince albo personalnie.

Opublikowano

nie no sprzętowo to może ten XOX daje rade ale lineup gier jest żałosny a żeby jarać się piratami to trzeba mieć nierówno pod sufitem

Opublikowano

Nie no, akurat beka z exow na ps4 jest zenujaca, kiedy na zielonego nawet w zapowiedziach nie ma ani jednej gry na wylacznosc xd

Dejw ty wolisz grać w marną podróbke playerunknown na ps4 zamiast na swoim super pc ograć oryginał :)

Opublikowano

Jestem biedny a to jest za darmo.

Opublikowano

Nikt się nie jara... poczytaj posty w temacie 

po prostu ludzie którzy grali (w przeciwieństwie do ciebie) pisali/mówili że to będzie dobra gra, nic więcej.

Serio nie wiem, czego ludzie chcą. Microsoft robi całkowicie nowe innowacyjne IP AAA, pakując w grę olbrzymie pieniądze, czy nie tego właśnie chcieli ludzie piszący halogirsyforza? może powinni zrobić kolejnego generycznego ubisandboxa podmieniając tekstury?

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.