Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Plejstejszon teraz to tylko Naughty Dog i chińskie fanaberie. Absolutnie CAŁA reszta należy do xboxa. Kto twierdzi inaczej jest po prostu gupi, o! :reggie:

Opublikowano

Z tym, ze chinskie fanaberie to akurat obecnie najlepsze gry.

Opublikowano

Plejstejszon teraz to tylko Naughty Dog i chińskie fanaberie. Absolutnie CAŁA reszta należy do xboxa. Kto twierdzi inaczej jest po prostu gupi, o! :reggie:

Cała reszta należy do xboxa, ale dziwnym trafem wszyscy grają w ta całą resztę na konsolach od N. 

Opublikowano

Ogólnie świetna taktyka micro, normalna firma tydzień przed premierą konsoli pokazałaby  chociaż loga produkcji  przygotowywanych, najlepiej oczywiscie trailery, gameplay to już marzenie, ludzie zaczynają mówic o  nich, chwalic, i lecą po konsole która pozwoli  w to  zagrać, długo niedługo, nieważne.

Ale nie microsoft, na armie owiec wystarczy minecraft 4k i indyki. Obawiam sie ze nie ma nic w produkcji, albo sa to szroty których  sie wstydzą.

Edytowane przez milan

Opublikowano

proponuje zrobic ankiete i na podstawie wiekszosci zamknac dzial xboxa na forum, razem ze wszystkimi xbotami w srodku

Opublikowano

Nie no jest nas więcej.

Opublikowano

Jeden  wsadza głowę do bębna, drugi wybiera program, nie wiem,  ciagniemy to dalej?

Opublikowano

Jak skończysz tu pisać to cel osiągnięty, więc z przyjemnością możemy to zakończyć :usmiech:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mnie również GOW nie zachwyca, wyjdzie z tego max 77.

Zaklad ze nowy god of war bedzie miec wiecej niz 77 na metacritic?

Opublikowano

:popcorn:

Opublikowano

milan piszesz nieprawdę a kruk sobie tego nie życzy, bo nie może się skupić na pracy :)

Opublikowano

Mnie również GOW nie zachwyca, wyjdzie z tego max 77.

Zaklad ze nowy god of war bedzie miec wiecej niz 77 na metacritic?
Nie zakładam się bo więcej niż 77 jest wysoce prawdopodobne, ale to nie będzie skala jakości a litości.
Opublikowano

i tak sie lepiej sprzeda niz caly lineup exów na xboxa w 2018 łącznie

Edytowane przez S(pipi)ix

Opublikowano

Z tym się zgodzę na szczęście większość tych gier to multiplatformy jak Nier Automata, Nioh czy Persona i Danganronpa. Zgadzam się, że line up XOX w nadchodzących miesiącach nie wygląda kolorowo większość gier to smieci i szczerze czekam tylko na State of Decay 2 w które pogram w co-opie z Żabą i Krukiem i będe bawił się jakieś 15 razy lepiej niż przy tych obesranych exach na PS4 jak Gravity Rush 2 czy The Last Guardian czy te nieszczęsne Lost Legacy. 

Jaranko emulacją i Gears of War 3 na XOX - trochę beczunia, miły dodatek ale, robienie z tego hałasu? Dajcie spokój. 

Ale ogólnie sprzęt wyglada na elegancki tak samo jak chciałem kupić prosiaka po uwolenienu boost mode bo wreszcie może część gier zrobi się grywalna wystarczająco aby je skończyć tak teraz brałbym skropiona. Elegancki sprzęcik za 2k, cichy, ładny, z najlepszym padem i z najlepszymi multiplatformami? Fantastycznie :banderas: Ból dupy biedy mentalnej taki pyszny :usmiech:

Nowy God of War? Będzie spokojnie 90

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

przekonales mnie, widzialem promocje na 60 rat 0%, zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Serio jest tak cicho? Zawsze o tym marzylem myslac o konsoli.

Opublikowano

Nie ma to jak konsola z duszą i 60 decybeli grając w Until Dawn tak, że zagłusza jakiekolwiek linie dialogowe :lapka:

Opublikowano

Z tym się zgodzę na szczęście większość tych gier to multiplatformy jak Nier Automata, Nioh czy Persona i Danganronpa. Zgadzam się, że line up XOX w nadchodzących miesiącach nie wygląda kolorowo większość gier to smieci i szczerze czekam tylko na State of Decay 2 w które pogram w co-opie z Żabą i Krukiem i będe bawił się jakieś 15 razy lepiej niż przy tych obesranych exach na PS4 jak Gravity Rush 2 czy The Last Guardian czy te nieszczęsne Lost Legacy. 

Jaranko emulacją i Gears of War 3 na XOX - trochę beczunia, miły dodatek ale, robienie z tego hałasu? Dajcie spokój. 

Ale ogólnie sprzęt wyglada na elegancki tak samo jak chciałem kupić prosiaka po uwolenienu boost mode bo wreszcie może część gier zrobi się grywalna wystarczająco aby je skończyć tak teraz brałbym skropiona. Elegancki sprzęcik za 2k, cichy, ładny, z najlepszym padem i z najlepszymi multiplatformami? Fantastycznie :banderas: Ból dupy biedy mentalnej taki pyszny :usmiech:

Nowy God of War? Będzie spokojnie 90

predator z Niemiec oczywiście nie steknie :) tfu

Opublikowano

Nie ma to jak konsola z duszą i 60 decybeli grając w Until Dawn tak, że zagłusza jakiekolwiek linie dialogowe  :lapka:

dokladnie, a jak prosiak wpadnie jeszcze w rezonans, to mi plakaty z gearsow spadaja :<

Opublikowano

przekonales mnie, widzialem promocje na 60 rat 0%, zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Serio jest tak cicho? Zawsze o tym marzylem myslac o konsoli.

Tak. Jest BARDZO cicho.

Opublikowano

Jest tak cicho, że nawet nowych gier nie słychać.

Opublikowano

sklejcie akcje: wpada na chate klapers, a ty do niego:

- slyszysz?

- co?

- no wlasnie, nic (pipi) nie slyszysz, a teraz na ekranie jest 60 ludzikow w assassinie kurfo pisto szmato

:banderas:

a potem, czysto hipotetycznie, bo nikt sie z nim nie koleguje, wpada rajos i zaglusza rozmowe ze swoim zniczem w trybie portejbel xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.