Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

To nie jest tak jak na kompie, myszke podlacza sie pod adapter. Sygnal z myszki przechodzi przez adapter, ktory udaje pada i potem do konsoli.

Nie ma mowy o feelingu z pc, gubi sygnal, nie da sie szybko obrocic, input lag, itd.

Te za 300 za dzialaja jak totalne guwno, jedyny znosny kosztuje pod 1k pln.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Może nie wpyte, ale sporo ludzi gra, zwłaszcza takich zajawionych na multi fpsy. adaptery dziś już nie kosztują jakoś specjalnie dużo (2-3 stówki?), dodatkowo to są już dedykowane PS4 pado-myszy, chociażby 

https://www.ceneo.pl/49984341

Hori Tac Four

więc to naprawdę żaden problem grać jak jakiś przegryw na konsoli. 

A co do Xboxa, tak, masz rację, ma obsługiwać tak po prostu mychę i klawiaturę. Jaram się w sumie tym trochę, grać w takiego AoE 1 Remaster albo AoE 4 na XoX na dużym tv z mychą w łapie? poproszę

Opublikowano

Widziałem bloodbornea granego na macie, ale nie widziałem  jeszcze na klawie, widocznie to zbyt mocne.

Opublikowano

Ja (pipi)e ,jak wejdziesz na taki Janusz Field czy tam call od duty to jaki odsetek graczy tego używa?

Jak tam jest taki aim assist ,że przez ścianę ci mierzy...

Jedynie gdzie możesz spotkać typów co grają na myszkach to jakieś klanowki , rankingi i w ogóle spinatory ale to swiat umysłowo chorych.

Jeśli chcesz pograć sobie normalnie on-line to nie ma żadnego problemu,

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

xddd no żyjcie sobie w bańce, w overwatchu pełno typów tak gra i mówcie sobie co chcecie, to daje przewagę. Nie od dziś wiadomo, że gierki online poważny biznes i jak ktoś się wkręci i jest w wysokiej lidze to nie jest dla niego problem parę stów wyje,bać za lepszy k/d ratio

gdyby tak nie było, to nikt by tego nie kupował i nikt by potem nie robił sobie lepszych wyników w ten sposób

Opublikowano

jak miałem 7 lat i kuzyn pobił mnie w Tekkena to płakałem, że to wina pada. Macie tak teraz jak gracie w FPSy na kąsolach?

Opublikowano

Rzadko grywam w takie gry online, w ktorych mysz dawalaby przewage, ale po tym co przeczytalem, to do kosza polecial moj plan dzisiejszego kupna Titanfalla na promocji.

Opublikowano

Myślałem że po wczorajszej premierze KOXDa CW odrzyje i będę musiał szczękę w kotłowni szukać, a to tylko lekki Spencerowski pierd był :cool:

Opublikowano

po prostu wsyscy gramy na swoich koxach a nie marnujemy czas na CW :lapka: 

Opublikowano

Dobrze ze emulacja działa bardzo dobrze, jak to stanieje to będzie taki minibox do grania w 3 generacje gier na xboxa, może nawet będzie głosowanie jakie 16 exów wgrac już na początek.

Edytowane przez milan

Opublikowano

nie no sprzętowo to może ten XOX daje rade ale lineup gier jest żałosny a żeby jarać się piratami to trzeba mieć nierówno pod sufitem

no, kilka osób na świecie jara się detroit, dreams czy tam...the last of war :)

Opublikowano

Rzadko grywam w takie gry online, w ktorych mysz dawalaby przewage, ale po tym co przeczytalem, to do kosza polecial moj plan dzisiejszego kupna Titanfalla na promocji.

Śmiem twierdzić, że w Titanfallu tego nie spotkasz. Za mały playerbase, wciąż jednak większość gra normalnie. Taki Overwatch czy R6:S przyciąga ludzi na długo i rywalizacje są bardzo zacięte. Nie sądzę, żeby w TF2 były równie dużo takich "zdrowych wariatów" ze względu na to jaką popularnością się (nie) cieszy ta gra.

Opublikowano

chyba chciałeś napisać, że ściągają patche :Coolface:

Opublikowano

Łącze tak zamula że forumek nie działa?

Opublikowano

nie no sprzętowo to może ten XOX daje rade ale lineup gier jest żałosny a żeby jarać się piratami to trzeba mieć nierówno pod sufitem

Akurat tego dreama to JEDNA osoba chyba chwaliła, reszta jedzie jak po burej  suce.

A detroit ma szanse być fajną grą, ostatnia szansa QDreams.

Opublikowano

*fajnym filmem

Opublikowano

W co tam ciekawego pogrywasz na swoim skorpionie?

Opublikowano

czyli jednak wciąż istnieją  ludzie  którzy wierzą, że David Cage zrobi dobrą grę... trochę im współczuje 

Edytowane przez asax

Opublikowano

wierzy xD

zrobi doba, to sie kupi, zrobi  złą to się nie kupi.

Opublikowano

no dobra "pokładają nadzieje"

zrobi doba, to sie kupi, zrobi  złą to się nie kupi.

zgadzam się, tę oczywistą zasadę  stosuje do wszystkich gier, niezależnie od platformy również np. do Sea of Thieves :lapka:

Opublikowano

No chociazby patrzac na liczbe wyswietlen na YT to nie kilka, ale opinia znawcy co na Playstation zeby zjadl i pol zycia zmarnowal rzecz jasna miazdy jakakolwiek chec dyskusji. Ja tych exow ogralem tylko 20pare, co sie bede klocil.

czyli jednak wciąż istnieją  ludzie  którzy wierzą, że David Cage zrobi dobrą grę... trochę im współczuje 

zgadzam się, tę oczywistą zasadę  stosuje do wszystkich gier, niezależnie od platformy również np. do Sea of Thieves :lapka:

Cytuje do pozniejszego uzytku

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Piraci, Ori, State of Decay 2 i Crackdown 3 (reszty dowiemy się na E3) - mogłoby być lepiej, brakuje np jakiegoś cinematic-experience w stylu Sony, ale line-up całkiem w porządku i co najważniejsze różnorodny  

Mogło być lepiej, całkiem porządny.

xDDDDDDDDDDDDDD

To jest mocne, zbyt mocne. :rotfl:

Plejstejszon teraz to tylko Naughty Dog i chińskie fanaberie. Absolutnie CAŁA reszta należy do xboxa. Kto twierdzi inaczej jest po prostu gupi, o! :reggie:

Dopalacze od spencera wraz z premierą xboxa XDDD wkraczają na nowy poziom.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

przynajmniej nie tylko pifpafy w kolo macieju, MS ma chyba nieco mniejsze mozliwosci ale fakt faktem zdywersyfikowal line up w stosunku do tego co bylo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.