Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Chcesz mnie czegos uczyc ? Nad czym niby mam myslec, frustracie ? Nie za duzo sobie pozwalasz czasem ?

Ja pjerdole co za typ xddd kolejny ktorego cw przeroslo
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 527,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nawet jeszcze nie zacząłem sobie pozwalać a tobie już psychika siada.moze cw to nie dla ciebie?

Skad ta absurdalna teza ?

Afery jak gra wpada do plusa czy jak cebula dzieli grę na 4 robią tylko osoby pokroju mendrka czy takie jak ty.

Na wszelki wypadek jakbys nie wiedzial, to Mendrek akurat cale lata siedzial na grach z Plusa.

Co mnie moga cudze hajsy obchodzic xD

Dupsko szczypie bo inni grają za darmo, dupsko szczypie bo więcej ludzi będzie grało online. Najlepiej jakby grała tylko elita i gry kosztowały 200 Euro, nie? 

Skad ta absurdalna teza ? To nie ja dorabiam ideologie do zwyklego reanimowania trupa.

Pyerdolisz zeby pyerdolic. Gardze

Bo pisze matury, kiedy sytuacja jest prosta jak budowa cepa ?

Opublikowano

Myslalem ze aphromo tam smaży długiego posta, który sprowadzi Ocelota na kolana :frog:

Opublikowano

Nawet jeszcze nie zacząłem sobie pozwalać a tobie już psychika siada.moze cw to nie dla ciebie?

Skad ta absurdalna teza ?

Afery jak gra wpada do plusa czy jak cebula dzieli grę na 4 robią tylko osoby pokroju mendrka czy takie jak ty.

Na wszelki wypadek jakbys nie wiedzial, to Mendrek akurat cale lata siedzial na grach z Plusa.

Co mnie moga cudze hajsy obchodzic xD

Dupsko szczypie bo inni grają za darmo, dupsko szczypie bo więcej ludzi będzie grało online. Najlepiej jakby grała tylko elita i gry kosztowały 200 Euro, nie? 

Skad ta absurdalna teza ? To nie ja dorabiam ideologie do zwyklego reanimowania trupa.

Pyerdolisz zeby pyerdolic. Gardze

jeszcze raz szmaciuro postaw spację przed znakiem zapytania

Opublikowano

afromo typie, jestes idiotą

Opublikowano

czy afromo jest z gejonly?

Opublikowano

Afromo agresor, chcesz poznać mojego kolege Kazuba? Jest dobry z matur i może Ci pomóc.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Czytam PLAYSTATION myślę fajne gry

Opublikowano

Czytam PLAYSTATION myślę fajne gry

jak Yakuza?

Opublikowano

Czytam Xbox widzę te same gry w 4k, o których już wszyscy zapomnieli... Ja PerdoLe, takiego rakowego (pipi)enia o cyferkach w dziale Xbox XD, dawno nie widziałem. Boty, gorzej jak PC master, fapują do gierek z x360... Pięknie Spencer was wychował...

Opublikowano

przeciez to naukowo udowodnione, ze pokolenie botow to spadochroniarze z pc, ktorych nie bylo stac na modernizacje kompa

Opublikowano

widze ze bol nie ustepuje xD

Opublikowano

Oj jak boli. Ja tam pc się nie pozbyłem i nadal gram na wszystkim w najlepszej możliwej jakości. 

Opublikowano

Trzepanie do gierek z x360 i tych które ograło się już dawno temu, że teraz lepiej wyglądają..  :lol: :lol:

Opublikowano

pamiętam fanka 2 lata temu jak się pytał w cw co lepsze ps4 czy xbox bo on nie wie. Potem kupił ps4 i stał się największym rycerzem ps4 z powodu mocy konsoli. Potem to samo z pro a teraz jak jest koks nagle zmiana śpiewki :)

P.S. Co do awarii koksów to zawsze jakaś partia jest wadliwa (Czy to kupujesz tv czy pralke czy konsole). I w necie słychać te osoby najgłośniej. Reszta gra i ma to gdzieś. JA się nie przejmuje mam gwarancje wykupioną na 3 lata. Jak padnie to się wymieni. Przecież każdy co kupił we wtorek może oddać nawet do sklepu i gotówkę wziąć przez pierwsze 2 tygodnie.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

To nie było 2 lata temu tylko więcej, konsola była wybrana już dawno przed wpisem do cw, przy zakupie pro były chociaż nowe gry ;)

Ex ostatnio RDR nawet zdjęcie gdzieś wklejałem, z tej konsoli co interesowało zostało już kiedyś ograne.

Opublikowano

Próbowałem sobie zasymulować sytuację w której rozważam zakup xboxoxa i za ch*ja nie umiem sobie tego wyobrażić :/

Ledwo wyrabiam się z grami na PS4. A na dodatek jestem staroszkolnym weteranem, więc oceniam gry daleko ponad grafikę - liczy się fun z gameplay'u, "mój czynnik" (w sensie coś co musi mnie wciągnąć do gry) muzyka, rodzaj. Ponadto liczy się dla mnie społeczność. Właśnie wyobraziłem sobie jak próbuję kogoś dobrego ze sceny znaleźć w Tekkenie 7 na xboxie. Ni ch*ja, bo nie będzie nikt grał na imitacji dobrego krzyżaka dostępnego w dual shocku. Do tego idę do sklepu z używkami i chcę widzieć masę gier na moją konsolę, a jak ostatnio patrzyłem w Games4You to na xbąka jakiś marny kącik z boku. Lubię też ze znajomymi rozmawiać o konsolach które posiadamy i chyba nie będzie zaskoczeniem że większość ma Playstation. A do tego uwielbiam mieć coś unikatowego. A co kupię xboxoxa i jakiś pc szajser race będzie mi fikał że on ma to samo i ze Steama za 2 dolce z humble cebundle. Wolę mieć konsolę z ex'ami, które w dodatku są dobre (powyżej 80 na MC) z którymi sie zżyłem (Yakuza, TLOU, Wipeout, Infamous, etc.). Poza tym lubię też jak producent się udziela w moim otoczeniu - od reklam, social marketingu, eventów, po support i lokalizacje gier.

Właśnie w moim wyobrażeniu zdałem sobie sprawę, że xboxox nie zaoferuje mi tego. Szkoda mi kasy na coś tak mało praktycznego i okrojonego z wielu rzeczy, które mam na Playstation 4, a nawet Playstation 3. Przykro mi, nie ma sytuacji w życiu w której kupiłbym ten półprodukt. Chyba że wygrałbym w Euro Jackpot i skońćzyłby mi się papier toaletowy...

Opublikowano

Mendrek, ale możesz mieć ps4 i Xboxa po czym przestać (pipi)ić głupoty.

Opublikowano

całkiem nieźle ie wyrabiasz z grami skoro masz czas  just cause 3 i inne ścierwojady :reggie:

Opublikowano

Mendrek, ale możesz mieć ps4 i Xboxa po czym przestać (pipi)ić głupoty.

No właśnie wypisałem powyżej dlaczego mogę, ale mi się to nie opłaca, bo xboxox jest mało praktycznym półproduktem pozbawionym elementarnych dla mnie elementów. Just Cause 3? Gra ma "mój czynnik", co sprawia że mam w d*pie oceny na MC i opinie ludzi z forumka, bo świetnie się bawię ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.