Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

jesli sie nalozy jedno go.wno na drugie go.wno.... to nadal mamy go.wno  :hi:

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Prosiak w porównaniu do steryda to po prostu ochyda zarówno wizualna jak i sprzętowa. Pierwsze reperkusje tego stanu rzeczy już są. Odłączyłem świniaka od prądu wyjąwszy wtyczkę z sieci. Po co ma żreć sztrum na darmo. Drugim etapem będzie schowanie go do pudła, chociaż nie! Niech w ramach nie szanowania marki ponasiąka trochę kurzem co by nieco upodobnić się do mojej blacharskiej mychy i klawy.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

A Yakuze chociaż przeszedłeś czy teraz już tylko pif paf i brum brum na 6 terafankach?

Opublikowano

Teraz tylko najlepsze multi na konsolach ever tj Halo 5, jeden z najlepszych CoD-ów w historii tj WW II. Sorry monsieur Kiryu, sorry monsieur Majima, musicie poczekać na lepsze czasy...

Opublikowano

czyli bez brum brum za to 2x pif paf.

Opublikowano

Teraz tylko najlepsze multi na konsolach ever tj Halo 5, jeden z najlepszych CoD-ów w historii tj WW II. Sorry monsieur Kiryu, sorry monsieur Majima, musicie poczekać na lepsze czasy...

Tak jak myślałem xd przez pół roku nie skończyć jednej gierki lepiej ogrywać crapy haha.

Opublikowano

sprzedaj, oni nigdy tego nie spolszczą

Opublikowano

Spolszczona Yakuza :fsg:

Kazik i Maniek :fsg:

Opublikowano

Prosiak w porównaniu do steryda to po prostu ochyda zarówno wizualna jak i sprzętowa.

Absurd, u mnie konsola cicha jak marzenie, postawiona na sztorc prezentuje sie niczego sobie.

Plaska bryla S/X nie kazdemu musi sie podobac.

najchetniej bym mu poskakal po twarzy 

Jak to szlo ? Nieznajomosc powoduje agresje, cos w tym stylu xd

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

przestaniesz wreszcie ta spacje dawac przed ? koorwa ?

Opublikowano

no tak to szło

Opublikowano

Chcesz mnie czegos uczyc ? Nad czym niby mam myslec, frustracie ? Nie za duzo sobie pozwalasz czasem ?

Opublikowano

nieadekwatne do sytuacji.

Opublikowano

Chcesz mnie czegos uczyc ? Nad czym niby mam myslec, frustracie ? Nie za duzo sobie pozwalasz czasem ?

Opublikowano

Wszystko super fajnie. Wyszla najpotezniejsza konsola na swiecie, ale sa tam jakies gry?

Jedynie widze jak ludzie sie zachwycaja nowym call of duty, assassins creed i kolejna odgrzewana forza. 

Opublikowano

Dobrze ze na plejce same konesery :yao:

Opublikowano

Szrot od MS-u do grania w tasiemce od Ubi i EA :yao:

Ja tam czekam na Dissidię: NT obecnie, a potem Detroit. Fajnie mieć PS4, zawsze się wyczekuje jakiś ex'ów. Uczucie nieznane dla miłośników zielonych półproduktów ;)

Opublikowano

A czemu ty już ATAKUJESZ?

Opublikowano

MENDREK SIE URUCHOMIŁ

Opublikowano

W NIENAWIŚCI DO XBOXA, TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY...

Opublikowano

to jak takie niekochane pitbule co caly czas szczekaja i sa uzywane do walk - tez sa wychowane w nienawiesci. Moze ciebie tez jakies schronisko przyjmie i wytresuje zeby wybic ta nienawiesc?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dissidia xddd chyba cienizna

Opublikowano

przy zakupie pro były chociaż nowe gry ;)

jakie?

Dishonored 2, FF XV, Watch Dogs 2. Podobnie jak teraz z koxem, same multiplatformy.

Opublikowano

przy zakupie pro były chociaż nowe gry ;)

jakie?

Dishonored 2, FF XV, Watch Dogs 2. Podobnie jak teraz z koxem, same multiplatformy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.