Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

boze pierwsze 10 sekund filmu i animacja jak z cs 1.6xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ale guvno rozmazane na tym prosiaku :rofl:

Opublikowano

powiedz to uzytkownikom Loniaka lepiej xd

Opublikowano

powiedz to uzytkownikom Loniaka lepiej xd

Nie wiem, bo nie mam ;P
Opublikowano

Nie do wiary po prostu jest ten kebab. Daje jakies nieprzemyslane bzdury na temat samochodow i pana wiesia xD

Idac dalej twoja bzdetnym przykladem: Mechanik reperuje 15 lat tylko subaru. Na swiecie jest 400 samochodow. Inni mechanicy reperuja wszystkie - znaja ich wady, zalety, roznice miedzy markami, poglebiaja swoja wiedze jedzac chleb z niejednego pieca. Jednoczesnie, ten ograniczony, zakompleksiony mechanik co zna tylko subaru zyje w przekonaniu ze on wie lepiej niz ci inni ktore samochody lepsze. 

To jest w 100% tak jak z toba, kebabie. Myslisz ze zyjac w swoim ograniczonym swiecie pozjadales wszystkie rozumy i bedziesz innym dyktowal co jest fajne a co jest be. gardze

Wyobraźmy sobie sytuację, gdy spotykają się miłośnicy motoryzacji i eksperci, by dla branżowego czasopisma zrecenzować i skonfrontować modele samochodów. Bernard zna się na Subaru, Szczepan na Oplach, Waldemar na Porshe. Wspólnie debatują i wymieniają się argumentami opartymi na eksperckiej wiedzy w zakresie jednej konkretnej marki. A potem wpada pan Wiesio w gumiakach i woła: "A wy tam g*wno wiecie, ja to wszystkim jeżdżę i każdy robię, bo ja na wszystkim się znam i mówię wam na Daewoo nie ma mocnych!"

A tak poza tym co się stało Ocelocie że wyszedłeś spod taboretu? Wydali wreszcie patch do jakiegoś porta z konsol, czy Bungie odbanowało cię litościwie wreszcie w Destiny 2? :kaz:

Zresztą o czym my rozmawiamy randomie, ty nie masz nic (a jak masz, to pochwal się jakimś ID), co najwyżej bulgoczesz coś o pc frajer race. Jakbyśmy się rozbili na bezludnej wyspie i mielibyśmy ustalić hierarchię, a za kryterium robiła by zaradność w doborze platform do grania, to ty byłbyś parobem, a ja szlachtą doglądającą czy sumiennie zapie*ralasz w homonto po polu...

Opublikowano

Ocelot juz nie do odratowania, Blizzard wyruchal go na kase a on ich broni :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ocelot juz nie odratowania, Blizzard wyruchal go na kase a on ich broni :(

To naturalna reakcja obronna podrasy graczy jaką są pctowcy. To tacy Tivoli z Dr Who (najbardziej najeżdżana rasa we wszechświecie), których hymnem narodowym jest "Chwała najeźdzom!". Pc frajer race podobnie jak Tivoli, gdy ktoś chce ich napastować, to uprzejmie odwracają się plecami i robią głęboki skłon do samych kostek. I z uśmiechem na twarzy mówią że tak ma być i są z tego powodu dumni, a nawet popierają napastującego ;)

Opublikowano

aphormo i Mendrek - wspaniały tag-team 

teraz możecie dać sobie buzi...

Opublikowano

[

jest jeszcze ktos z bojownikow klapow lub botow taka (pipi)na umyslowa i calozyciowym jednoplatformowcem jak kebabik?

blantman, ragus, raven, bluber,kubson, asax- graja na wszystkim

donsterydo nie wiem jak z plejami ale caly czas gral tez na nintendo

czezare hejtuje ps4 ale przeciez ma ps4 w domu i gra w yakuze

mazzeo mial ps3 i nawet ps4 kupil na premiere

daddy? tu w sumie nie wiem

blantman - najbardziej falszywy, najpierw jaranko PS4, pozniej Blacharz Roku, po drodze jakis PAN Tofel skasowany po placzu do moderacji, teraz zgrywa fana Switcha, wyjdzie Tlou Days Gone itp. ani chybi zostanie fanem postapokalipsy

ragus- lepiej sie nie przyznawac

raven - choragiewka, spiracony xbox 360 czym sie chwalil

bluber- zmienil tozsamosc

kubson - czuje dume tylko xbox

czezare -hejtuje ps4 pod publike, w tematach to wypytuje itp, poza tym jak hejtuje i ma w domu to debil albo debil

asax - stronniczy, mam na to odpowiedni cytat

Donsterydo mial wszystkie konsole. Lubil dyskutowac o sprzedazy wiec pewnie po premierze X1 mial zawal.

Mazzeo kupil PS3 dla TloU, taki mial avatar ( uczciwie przyznam, ze czasem posilkuje sie jego postem gdzie pisal o zaletach TloU)

Joel.png

no ale teraz wiadomo drabiny drabiny,

zaraz potem opylil, PS4 najpierw kupil dla Killzone, pozniej sprzedal bo niby wolne pobieranie, co pozniej okazalo sie klamstwem, bo liczyl net w Mbitach anie MB, pozniej dla Horizona ktorego wychwalal, no ale teraz to ziro daln.

Ot, taka banda pozerow i mitomanow.

A co ma to, ze szanuje TLOU jak poje/bany do tego ze gardzę plejstejszonem?

Opublikowano

aphormo i Mendrek - wspaniały tag-team 

teraz możecie dać sobie buzi...

spieprzaj prowodyrze :D

Opublikowano

A co ma to, ze szanuje TLOU jak poje/bany do tego ze gardzę plejstejszonem?

E, wydawca, platforma ? 

Zreszta, yebales PS3 za menu, loading, system, smiales sie z Plusa itp a po premierze XoNE grobowa cisza, nagle (pipi)owe multiplatformy, itp to nie ma zadnego znaczenia, EAPass,Games with Gold i MS gwalci Sony co miesiac oferta itp

:D

Po co Ty piszesz wogole do mnie ? :D

Twoja niekonsekwencja jest smieszna.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

mendrek i aphromo zakochana autystyczna para siala lala lala

Opublikowano

Bezbek roku 2017 ?

Opublikowano

Bezbek roku 2017 ?

Starasz sie jak mozesz ale przykro mi to mowic tytul zgarnie mendrak bez problemu
Opublikowano

Obstawiam ze ostatniej twojej aktywnosci zdecydowanie jestes na czele faworytow z kebabikiem

Opublikowano

Ty sobie zdajesz sprawe ze bezbek to ktos kto chce powiedziec cos smiesznego ale mu nie wychodzi ? 

Starasz sie jak mozesz ale przykro mi to mowic tytul zgarnie mendrak bez problemu

Kim ty (pipi)a jestes jesli mozna wiedziec ?

Opublikowano

A ty? 

Opublikowano

boże jaki frustrat xd

zmieniając temat

Pan Janusz wie co dobre. O Uncharted nie pisał!

Opublikowano

ej aphormo odpowiedz również na ten post 

Opublikowano

Bluber ?

Opublikowano

Bezbek roku 2017 ?

jeszcze trochę ci brakuje, idziecie z mondrym łeb w łeb

Opublikowano

boże jaki frustrat xd

A moze frytki do tego ?

Opublikowano

odpisuj odpisuj, grzeczna suczko

Opublikowano

Odpisz tez mi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.