Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) pan glupoty jak potluczony panie Rayos, akurat mario i zelda to tylko ostatnie byly zmianami w serii, Zeldoubigame i Mario remaster 64 no dobra niech bedzie, tak to to samo w kolo macieju i ci ciagle grube hajsy daja :D

niech zgadnę: ostatnie Mario jakie grałeś było na pegazusie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 526,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Sa zmiany czy ich nie ma to nieistotne. Istotne ze zeshrali sie na te wszystkie kaprawy exy sony ktore juz wyszly i ktore dopiero wyjda :cool:

@tedyy

Wrzucaj fotunie z tymi exami co je ograles :D Zaraz sie oddzieli ziarno od plew. Od razu mowie jak masz mniej niz 10 na PS4 to ja mam wiecej :sorcerer:

Zaraz Mazzeo sie pochwali zbiorem exow na PS4, bo z morda to pierwszy :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

w 50hz jak jakieś zwierze :yao: 

pamiętam ten szok jak odpaliłem Mario pierwsze na legitnym sprzęcie, nagle się okazało, że całe dzieciństwo w 99% gier grało się w zwolnionym tempie 

Opublikowano

niech zgadnę: ostatnie Mario jakie grałeś było na pegazusie

nie na Wii, kolega przyniosl, gralismy nawet na normalnych padach, mario 2d na 2 osoby, pamietam ze lamilem niemilosiernie  :blush:  na szczescie nie dalo sie zginac, tylko kolega po(pipi) gnal do przodu i mi ekranu brakowalo :nuke:

jeszcze pamietam ta bijatyke tez na 2 osoby na takich planszach podzielonych na segmenty, niby fajna ale najlepszy patent na zwyciestwo to zepchniecie kogos na sam dol ekranu. Niezla clownfiesta sie odjaniepawlila jak sie ludzie pokapowali pozniej  :bad:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

co to (pipi)a jest mario 2nd xddddddd

Opublikowano

Wy naprawde tak wyszukujecie literowek w moich postach ? Juz pomine pielgrzymki na moj profil ale serio zle to o Was swiadczy jak sie chwytacie takiego

Opublikowano

Sa zmiany czy ich nie ma to nieistotne. Istotne ze zeshrali sie na te wszystkie kaprawy exy sony ktore juz wyszly i ktore dopiero wyjda :cool:

@tedyy

Wrzucaj fotunie z tymi exami co je ograles :D Zaraz sie oddzieli ziarno od plew. Od razu mowie jak masz mniej niz 10 na PS4 to ja mam wiecej :sorcerer:

Zaraz Mazzeo sie pochwali zbiorem exow na PS4, bo z morda to pierwszy :D

Ale co ja mam niby wrzucac jak ps4 pozbylem sie dawno temu? Po co mam sie meczyc z jakimis crapami od sony jak moge sobie grac w diamenty od nintendo :banderas:
Opublikowano

Nie no nie miec chlebaka albo prosiaka w 2017 to juz faktycznie tylko dla beki piszesz widze :D

ale ciesze sie ze sie przyznales ze (pipi)a sie znasz :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Najlepsze sztosy z prosiaka mozna ograc na innych sprzetach, nie trzeba go wcale posiadac odrazu. Pozatym teddy ogral co chcial i do zyda, w czym problem?

Opublikowano

Aphromo walczy jak lew o bezbeka roku, co ta kuvva (pipi)na postowa xd

Opublikowano

Najlepsze sztosy z prosiaka mozna ograc na innych sprzetach, nie trzeba go wcale posiadac odrazu. Pozatym teddy ogral co chcial i do zyda, w czym problem?

Mozna :dunno: i co z tego ? Grac w zepsuty port Nier ( yebany nawet przez DF ) albo emulator Persony 5 z wersja PS3, jak ktos za wszelke cene nie chce kupic PS4 to sa lepsze opcje niz meczyc sie z jakimis cudami na kiju.

ogral co chcial i do zyda, ja to rozumiem, ale niepotrzebnie piluje morde nad grami ktore zna z YT  :gayos:

Znawca koneser wieloplatformy.

Aphromo walczy jak lew o bezbeka roku, co ta kuvva (pipi)na postowa xd

dasz se siana z tym bolem dupy juz, bo to nudne i niesmieszne sie powoli robi ? Wez sie wysilij cos wymysl a nie tak wszystko na krowa mac robisz.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

Nowa generacja klapa. Pierwsza mutacja po premierze prosiaka

Opublikowano

dasz se siana z tym bolem dupy juz, bo to nudne i niesmieszne sie powoli robi ? Wez sie wysilij cos wymysl a nie tak wszystko na krowa mac robisz.

Nie moge na powaznie rozpatrzyc Waszej prosby jesli nie umiecie jej poprawnie sformulowac. Nie wymagam magistra przed nazwiskiem, ale przedszkole to chyba kazdy ma ?

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka ?

@kyo - wyslalem Ci wczoraj cos na PW.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zaraźliwe?

Opublikowano

:dunno:  zadalem Ci pytanie

Opublikowano

Przedsądowe wezwanie do wystawienia pozytywnego komentarza?

Opublikowano

nie

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

dosc dobra sprzedaz koksa w uk pokazuje wyraznie, ze swiat graczy podzielil sie na dwa obozy: ci co graja w grafike i ci co graja w nintendo

Opublikowano

dosc dobra sprzedaz koksa w uk pokazuje wyraznie, ze swiat graczy podzielil sie na dwa obozy: ci co graja w grafike i ci co graja w nintendo

Hetero i homoseksualizm to nic nowego 

Opublikowano

74056300.jpg

Opublikowano

Tak dokladnie, takie gry jak Cuphead czy Nioh pokazuja ze wszyscy graja w grafike, gameplay jest zarezerwowany dla Nintendo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.