Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
31 minut temu, Velius napisał:

Nie psujecie czego? Zajrzyj do tematu forumkowy santa na xboxie, juz zmiana IP na Ruski, kupowanie gierek w rublach i rzucanie mięsem jak ktoś osmieli sie zwrocic uwage ze to nie na miejscu. A pozatym kto to jest MY? :)

Nie zapuszczam się do krainy podludzi, ale jeśli tak jest, to smutno mi i bardzo chciałbym w imieniu miłośników konsol przeprosić za nich. Na szczęście posiadacze xboxa to w naszym kraju nisza, w zasadzie folklor. Co innego blaszki-piętaszki, tam to dopiero patologia - cheaterstwo, cebulactwo, mikrotransakcje, p2w, kluczyki z niejasnych źródeł i zarozumiała tłuszcza pokroju ocelota, blantmana czy adiego. Jestem im przynajmniej wdzięczny, że jak już miałem kupować niedawno pc-ta, to sobie o nich przypomniałem i się opamiętałem. W ostatniej chwili, a już stopa nad g*wnem zawisła...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Te z(pipi)y nie rozumieja co ja do nich pisze, to moze chociaz ich wlasne slowa dotra xd Moze powinienem uzywac rownowaznikow zdan ?

Nie, nic nie biore do siebie, forum to dla mnie najczesciej urozmaicenie posilku. Dupy pekaja ziomkom co usuwaja konta albo cisna tylko pojazdami personalnymi.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dokładnie, na chorągiewkę to na upartego z przed roku już coś znajdziesz, nie musisz iść 5 lat wstecz.

Opublikowano

A co mnie to obchodzi ? Jak ktos mysli ze tutaj jest panem i bedzie ludzi po katach rozstawial i metkowal kto jest kim, to kazdy sposob jest dobry,

Juz byl na forum taki jeden co zadal przelewu za straty psychiczne na forum xD

Edytowane przez aphromo
literowka

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Te z(pipi)y nie rozumieja co ja do nich pisze, to moze chociaz ich wlasne slowa dotra xd Moze powinienem uzywac rownowaznikow zdan ?

Nie, nic nie biore do siebie, forum to dla mnie najczesciej urozmaicenie posilku. Dupy pekaja ziomkom co usuwaja konta albo cisna tylko pojazdami personalnymi.

Cytat

(pipi)j z tymi pomowieniami bo nigdy tak nie mowilem, szmaciarzu XDDDDDDDDDDDDDDDDD

No nie gadaj ze cisna? I znowu odpisujesz na moje posty. a jeszcze strone temu robiles wyjatki. Widac twoje niekonsekwencja jest rownie wielka jak twoja glupota.

I skoro urozmaicasz posilki bedac na forum, to musisz byc ladnym grubasem bo odpisujesz non-stop. Moze czas na diete?

Opublikowano
8 minut temu, Mendrek napisał:

Nie zapuszczam się do krainy podludzi, ale jeśli tak jest, to smutno mi i bardzo chciałbym w imieniu miłośników konsol przeprosić za nich. 

Do diabla, ziomki sobie robia mikolajki to Najwysza Izba Kontroli musi sprawdzic i sie wypowiedziec, czy wszystko tak jak ustawa przewiduje xd

Panie, ale gra z promocji sie nie liczy xD A paragon jest ?

rece opadaja

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Nie chodzi o izbe kontroli, raczej o to ze slucha sie w CW od zarania dziejów, jakie PC to cebula, kupowanie tanio gierek, kombinowanie a każdy kij ma dwa końce, dobrze ze powoli to wychodzi :)

@Mendrek No to malo brakowalo z tym PC, miales szczescie :obama:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Jak ktos komus do portfela zaglada, to juz nie CW a polactwo raczej xD Serio trzeba byc jakims moherem zeby chodzic i sie przejmowac ze ktos cos kupil xd 

Czaicie faze ? Np. taki Ins sobie kupil VR to od razu spamic, ze za drogo, oslepnie, nie ma gier itp xD

Zreszta, PC Mustard Rasa tez ma swoje za uszami, wiec to dziala w obie strony.

Edit- pamietacie drame jaka byla o nagrody Joysticka ? Tutaj macie pelna liste, zeby Wam nieco rozjasnic kontekst:

GRA ROKU

The Legend of Zelda: Breath of the Wild,Horizon Zero Dawn,Persona 5
GRA ROKU NA PC

PlayerUnknown’s Battlegrounds,Dream Daddy,Total War: Warhammer II
GRA ROKU NA PLATFORMĘ NINTENDO

The Legend of Zelda: Breath of the Wild,Super Mario Odyssey,Pokémon Sun and Moon
GRA ROKU NA PS4

Horizon Zero Dawn,Nier: Automata,Persona 5
GRA ROKU NA XBOKSA ONE

Cuphead,Gears of War 4,Forza Motorsport 7
NAJLEPSZA NARRACJA

Horizon Zero Dawn,Nier: Automata,Persona 5
NAJLEPSZY PROJEKT GRAFICZNY

Cuphead,Horizon Zero Dawn,The Legend of Zelda: Breath of the Wild
NAJLEPSZE UDŹWIĘKOWIENIE

The Legend of Zelda: Breath of the Wild,Persona 5,Hellblade: Senua’s Sacrifice
NAJLEPSZA GRA AKTORSKA

Ashly Burch – Horizon Zero Dawn,Nathan Fillion – Destiny 2,Melina Juergens – Hellblade: Senua’s Sacrifice
NAJLEPSZA GRA NIEZALEŻNA

Friday the 13th,What Remains of Edith Finch,Dream Daddy
NAJLEPSZA GRA SIECIOWA

PlayerUnknown’s Battlegrounds,Battlefield 1,Splatoon 2
STUDIO ROKU

Nintendo EPD,Platinum,Guerilla Games
NAJLEPSZA GRA VR

Resident Evil 7: Biohazard,Superhot VR,Star Trek: Bridge Crew

WYBÓR KRYTYKÓW

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
NAJBARDZIEJ OCZEKIWANA GRA

The Last of Us Part II,Red Dead Redemption 2,Death Stranding
NADAL GRAMY

World of Tanks,Overwatch,Diablo III

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Jako ze forum znowu pokazuje mi historie postow, az z lezka popatrzylem jak w 2015 bredzil mendras. Juz wtedy wiedzial ze koks nadchodzi i pisal bomby prawdy - byl po prostu 2 lata przed nami.

2qn462r.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

czy sofa wytrzymala to czeskie granie?

Opublikowano

Nie ma to jak wyjąć z kontekstu, bo tam było stricte pytanie o to co najważniejsze w odbiorze obrazu, a nie co najważniejsze w ogóle. Swoją drogą nadal utrzymuję tą hierarchię, jeśli mowa stricte o kwestiach graficznych, a nie to co najważniejsze w ogóle. Bo na ch*j mi grafika jak w sieci roi się od cheaterów, porty są zrąbane, a twórcy gier banują mnie tylko dlatego że mam złą platformę do grania, by na koniec grę za którą zapłaciłem oddać ludziom za darmo :/

No to jak Ocelot, tak się panoszysz ostatnio w tym temacie, to może ujawnisz swoje PSN ID chociaż. Chwalisz się że ograłeś hity na Vitę. Z reguły wiem, że krowa która dużo muczy, mało mleka daje. Zaraz pewnie by wyszło, że zbierasz konsole dla szpanu, a na liście jakieś tasiemce i steamowe płatne bety ;)

Opublikowano

pierwsza 10 gier na vite - same pozno sportowane multiplatformy, cale dwie ze srednia ponad 90 (gdzie switch po 10miesiach ma juz 4), mendrek sprzedac ci najwyzej oceniania gre w historii vity - persona 4 golden, dla ciebie z wysylka 80zl , nie znajdziesz taniej, okazja?

Opublikowano

Moj PSN ID? A prosze cie bardzo

:kaz:

Opublikowano
42 minuty temu, Ficuś napisał:

pierwsza 10 gier na vite - same pozno sportowane multiplatformy, cale dwie ze srednia ponad 90 (gdzie switch po 10miesiach ma juz 4), mendrek sprzedac ci najwyzej oceniania gre w historii vity - persona 4 golden, dla ciebie z wysylka 80zl , nie znajdziesz taniej, okazja?

Ta gra jest po 40 PLN na PSS, jak będę chciał to sobie kupię. Póki co ogrywam inne gry, mam ich masę i bawię się świetnie, na Switchu pewnie dalej szukałbym patyków w Zeldzie...

Opublikowano

tak jak pisalem w statusach vita jedynie do indykow i klasykow z psx oraz psp bo gry ps vita only to jakas pomylka, nie bylo zadnej dobrej gry, przynajmniej tak mi sie wydaje, nawet killzone co ficus sie jaral nie mial absolutnie startu do najlepszej gry z serii czyli killzone liberation 

Opublikowano

ale to inny gatunek gierki, liberation szanuje i mercenary w multi tez - z ta roznica, ze ta pierwsza dalej rewelka, a ta druga juz w multi martwa

Opublikowano

No nawet fajne było to multi ale kto kupuje przenośniaka do takich gier?
Gdzie jakieś gierki pokroju pataponow i loco roco?

Opublikowano

mendlina ci odpowie, ze sa lepssze

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

No nawet fajne było to multi ale kto kupuje przenośniaka do takich gier?
Gdzie jakieś gierki pokroju pataponow i loco roco?

Eee nie wiem, może na Switchu? ;)

Opublikowano

Liberation, grane było na premierę, moja pierwsza gra na PSP z Polskim językiem, grałem chyba nawet ostatni raz w zeszłym roku, świetna gra i do dziś robi wrażenie, że PSP potrafiło coś takiego uciągnać

No, ale żeby kupować pod koniec 2017 Vite i jeszcze argumentując to, że jest lepsza od Switcha i teraz można już gry po taniości kupować i jest remote play z ps4 to... to trzeba być mendrkiem :yao: 

Opublikowano

tego nie było na psp goguś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.