Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

>Kojarzysz taką serie Grand Theft Auto?

>Tak, oczywiście z plejstejszyn 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no i kogo obchodzi to, że pierwsze dwie części były na plejstejszon jeśli mówimy o piątej (a właściwie to szóstej) części >15 lat później, kiedy seria od 10 lat dawno jest multiplatformowa

Opublikowano

zaraz napiszecie że mgs nie jest kojarzony z playstation. Głupki :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ale czego Ty się czepiasz w ogóle, że komuś jakaś seria gier kojarzy się z PLEJSTEJSZYN? Ktoś kto wychował się używając przede wszystkim tych konsol będzie kojarzył dane serie własnie z tym sprzętem, to oczywiste. Nikt tu przecież nie mówi ze któras serwia WYWODZI się z pleja tylko ze mu sie z PS KOJARZY. czaisz roznice?

Mi np Super Mario Bros. kojarzy się z PEGASUSem a nie z NESem i co? zyebiesz mnie za to? A może dostane Polizeistabem w łeb za to, że powiem, że mi się Monster Hunter kojarzy z 3DSem? 

do @raven_raven oczywiście

Opublikowano

kruku zaorany :)

Opublikowano

uwazaj rayos bo zaraz tag team attack wyprowadzi psiapsiolka bluber

Opublikowano

Ale nikt nikomu nie zabrania kojarzenia Rayos xD

ale jak ktoś próbuje używać argumentu w dyskusji usprawiedliwiając antykonsumencką decyzję korporacji, że wszystko jest w porządku bo "JEMU SIĘ KOJARZY" to chyba sam widzisz absurd tej sytuacji. 

Opublikowano

dobra dzieci, to że ograliście jakąś gierkę na szaraku, bo byliście za biedni na PC tak jak kiedyś ja,  nie znaczy, że to był szarakowy ex. 

Mi się final fantasy 13 kojarzy z pc

Opublikowano

DMC było exem na PC i to jest fakt także przychylam się do słow, że była kojarzona z Playstation, tak samo jak Ridge Racer, Metal Gear Solid czy Ace Combat ale wszystko w końcu wyszlo na xboxa i to było nawet wydarzenie (MGS 2 wyszedł zarówno na XBOX jak i PC tez był szał piz,dy o to ale już nawet jedynka MGS byla na PC) 

Ale kojarzenie TR z korzeniami psxa to tylko niekochany mógl wymyśleć xD ja tam ze starym w to na PC grałem a nie jakiś hrrr tfu konsolach

Opublikowano

ale wy wszyscy fatalnie kojarzycie

Opublikowano

mi się szarak kojarzy z zapachem spirytusu. Czyszczenie laskerka przed każdą próbą pogrania w Tekkena 3

dominacja jak za czasów ps2

Opublikowano
9 minut temu, Rayos napisał:

ale czego Ty się czepiasz w ogóle, że komuś jakaś seria gier kojarzy się z PLEJSTEJSZYN? Ktoś kto wychował się używając przede wszystkim tych konsol będzie kojarzył dane serie własnie z tym sprzętem, to oczywiste. Nikt tu przecież nie mówi ze któras serwia WYWODZI się z pleja tylko ze mu sie z PS KOJARZY. czaisz roznice?

ja chyba te posty piszę do ściany, bo się muszę kolejny raz powtarzać.

Dyskusja jest o nowej części DMC, o takiej która wyjdzie w 2018 roku albo później. Od 2006 roku ta seria jest multiplatformowa i po wydaniu kolekcji wszystkie jej części mogę ograć na Xboksie, a większość na PC. Od 2008 roku wszystko co nowe w tej serii wychodzi na wszystko co jest aktualnym sprzętem (PS3, X360, PS4, X1, PC). Co to za argument z pi,zdy, że seria była 15 lat temu przez chwilę kojarzona z PlayStation więc to ma sens, że wyjdzie teraz ex tylko na PS4?

A o Monster Hunterze to sobie myśl co chcesz, a NES i Pegasus to jest k,urwa to samo dzbanie jeden xD

Opublikowano

volvo jest chinskie beka ze komus sie kojarzy ze szwecją

Opublikowano

Monster Hunter to się niedługo będzie kojarzył z ofertami nówka bez folii stan BDB sprzedaję bo nie podpasowało

Opublikowano

A kojarzy ktoś jeszcze Last Guardian?

Podobno jakiś hit kojarzony z ps4 i masturbacją. 

Opublikowano

@raven_raven

ale mnie nie obchodzi nowy DMC i w ogóle cały ten wątek, pisałem ogólnie o tym, że kazdy ma prawo kojarzyć cokolwiek z czymkolwiek jeśli tylko mu to zapewnia komfort psychiczny. Oczywistym jest akurat fakt, że to durnota myśleć o nowym DMC jako exie na PS4 bo na PS seria miała swoje korzenie, z tym się zgodzę. 

a NES i PEGASUS to oczywiście, że nie to samo, już pomijam sprawy legalności, dystrybucji, nostalgii itd. itp. ale kwa, PEGASUS był klonem podróbki FAMICOMA, a nie NESa :cool:

a @ragus to niedługo się będzie kojarzył z suchymi, wymuszonymi żarcikami zmęczonego życiem prawnika :/ 

EDIT

a odnośnie jeszcze nesa i pegasusa i famicoma - wiadomo ze to to samo xD mniej wiecej.

Opublikowano
5 minut temu, raven_raven napisał:

NES i Pegasus to jest k,urwa to samo dzbanie jeden

Chyba wlasnie o to mu chodzilo, ze to ta sama konsola, a jemu sie kojarzy z ta a nie inna wersja sprzetu i ze to nie ma znaczenia :cool:

6 minut temu, raven_raven napisał:

Co to za argument z pi,zdy, że seria była 15 lat temu przez chwilę kojarzona z PlayStation więc to ma sens, że wyjdzie teraz ex tylko na PS4?

Nie chce mi sie cofac w temacie zeby sprawdzac, kto to napisal, ale mocne xD

Opublikowano

@Rayos

Napisałbym, z czym niedługo ty będziesz się kojarzył, ale ustawa z dnia 21 sierpnia 1997 r. o ochronie zwierząt mi tego zabrania.

Opublikowano

no to rayos nie wpier,dalaj się między wódkę i zakąskę jak masz zamiar brać wypowiedzi ze środka dyskusji i się odnosić bez kontekstu

3 godziny temu, asax napisał:

DMC ma wydawcę, Capcom duża korporacja od wielu lat wydająca gierki na wszystkie platformy. 

2 godziny temu, nobody napisał:

Dziwne, z tego co pamiętam marka DMC w swoich najlepszych latach była kojarzona nie z multiplatformami, a trylogią exòw na PS2, tak samo jak np. Okemi od tego samego producenta. Słabe por. z TR które od początku miały swoje konsolowe korzenie na psxie. 

proszę, do tego się odnoszę

Opublikowano
2 godziny temu, nobody napisał:
3 godziny temu, asax napisał:

DMC ma wydawcę, Capcom duża korporacja od wielu lat wydająca gierki na wszystkie platformy...

Jak widać sytuacja jest zupełnie inna.

Dziwne, z tego co pamiętam marka DMC w swoich najlepszych latach była kojarzona nie z multiplatformami, a trylogią exòw na PS2, tak samo jak np. Okemi od tego samego producenta. Słabe por. z TR które od początku miały swoje konsolowe korzenie na psxie. 

Pomijając że DMC5 jak i jego rzekomy status, to na razie zwykła plotka.

Dyskusja miała start tutaj a potem boty coś zaczęły pisać że DMC kojarzy sie z PS2 xD Xd XD xd - iże plejstejszyn zbyt mocno weszło :lapka:

I post miał na celu pokazanie że jest słabe porównanie. A nie że ho ho DMC i plejszejszyn XD

Nie nie kurwa. DMC z PC się kojarzy albo najlepiej z Xboxem.

I weźcie się nauczcie cytować całe wypowiedzi - zaznaczacie całość i "Cytuj ten fragment" ;)

Opublikowano

Czyli botom plejstejszyn zbyt mocno weszło, a klapy to rycerze forumka i próbowali wykazać, że wcale te gry nie powinny być kojarzone z ich platformą? 

co tu się... :dafuq: 

Opublikowano
11 minut temu, gekon napisał:

A kojarzy ktoś jeszcze Last Guardian?

Podobno jakiś hit kojarzony z ps4 i masturbacją. 

Jesli nie wiesz, to Last Guardian jest bardzo wysoko w rankingu sprzedazy na PSS.

Dalem Ci plusa ze sie przyznales ze jestes biedny i nie masz kasy na konsole.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

niektórym po prostu psycha siada ze ps4 dostanie kolejnego exa a xbox co najwyzej chuya do dupy

Opublikowano

Tak to jest jak się ma szał pyzdy, że nie ma gier na xboxa to trzeba yebać wszystko i wszystkich, ajajaj.

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.