Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

łoo multiplayer w rocket league bez botów i pececiarzy, ojej jak strasznie... :yao:

Opublikowano
znów ta sama klaperska mentalność 

https://www.vg247.com/2017/06/14/sony-blocks-rocket-league-cross-platform-play-on-ps4-its-the-push-of-a-button-away-says-psyonix/

Już niedługo cały cywilizowany świat będzie się bawić Rocket Legue razem niezależnie od platformy , a klapy dalej będą zamknięte w swojej zagrodzie. Pozostanie tylko pocieszanie się nawzajem

"A-A-A-ALE MY PRZECIEŻ TEŻ MAMY C-CROSS PLAYA, TYLKO Z PLAYSTATION VITA"

Playstation Network posiada ustawki? Jak się nazywa ta funkcja? nie słyszałem o niej 

Od premiery jest cross play z pc na ps4 więc zmień dilera.

Opublikowano

ok, skoro tak piszesz to Ci wierze. Przepraszam 

Od razu zapytam jakie inne gry na PS4 obsługują cross-play? tylko proszę nie wymieniaj jakiś (pipi)indyków na Vite

Opublikowano

Mam Rocket League na PC, X1, PS4 i Switcha. Gram dość regularnie i muszę stwierdzić, że największa hołota jest na konsoli Sony. Autentycznie same zyeby. Na pozostałych platformach da się normalni grać bez wyzwisk. Tak więc dla każdego lepiej gdy w puli nie ma tej rakowej społeczności.

Opublikowano

też słyszałem że tylko na ps4 są wulgarni gracze.

Opublikowano
ok, skoro tak piszesz to Ci wierze. Przepraszam 

Od razu zapytam jakie inne gry na PS4 obsługują cross-play? tylko proszę nie wymieniaj jakiś (pipi)indyków na Vite

Nie wiem, tematem się mało interesuje. Na pewno Final Fantasy online.
Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Okładałbym Cię z pięści aż przestałbyś oddychać.

Kolego Paolo apeluje o rozwage. Pohamuj swoje rumaki.

W dniu 1.12.2017 o 02:56, Ins napisał:

Czy był tu kiedykolwiek klap, który tak bardzo na niczym się nie zna i nigdy nie ma racji co aphromo ? xD 

Ty sie lepiej nie zastanwiaj tylko uruchom wtyki w Samsungu zeby cos Ci doradzili, bo jak znawca podsuwa krzeselko pod TV to tak wieje troche sandalem.

17 minut temu, Playstation napisał:

SFV, FF XIV dla przykladu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Opieram się na przykładzie empirycznym: instaluje gre na Xbox One. Serio, ale 60GB danych z plyty to powinno zainstalowac w 3-4m, a nie 120 minut. 

Poprawilem.

@UP- aj daj Ty mnie juz spokoj

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pod warunkiem, że pokażesz mi kolejne niesamowite skryp... tzn. f i z y k ę z horajzona.

Opublikowano

Prosze bardzo

Ja siedzę prawie 3 metry od 55" i by w pełni zobaczyć na co stać gry w natywnym 4K muszę siadać bliżej. Upierdliwe to jest

Znaleziony obraz

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

No ale czego nie zrozumiałeś bezbeku w tamtym zdaniu ? 

Opublikowano

Wszystko zrozumialem, dlatego lekko jestem zdziwiony Twoja postawa.

PS. Nie posadzam Cie o brak krzeselka w domu, po prostu ci z internetow nie maja :P

Opublikowano

Ins weź daj spokój xD Serio to nie ma sensu :D 

Opublikowano

Kyo jak ratuje kolege w klopotach, szanowany obiektywny uzytkownik.

nowa strona wiec prawda.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Raczej od straty czasu i bezsensownej wymiany zdań.

3 minuty temu, aphromo napisał:

szanowany obiektywny uzytkownik.

No cóż, dobre i to. Przynajmniej nie bezbek :lapka: 

Opublikowano

Kyo musisz popracowac nad ironia, ale i tak uwazam, ze ladnie sie teraz zachowales.

Opublikowano
16 minut temu, Papaj napisał:

Czyj to alter? Bo oryginalny MeSSer nie był aż takim ulungiem z tego co pamietam? 

figaro

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Kyo musisz popracowac nad ironia, ale i tak uwazam, ze ladnie sie teraz zachowales.

Brawo on. Hehe

Opublikowano

Nawet Figaro nie był takim głupkiem :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.