Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Nawet Figaro nie był takim głupkiem :(

nie no był ale w innym aspekcie

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Znaleziony obraz

Opublikowano

Przecież gra chodzi na Xie bez problemu w 60fps tylko jest równana w dol ze względu na inwalidę daONEa.

Opublikowano

Wazne jest to jak gra chodzi. Wszystko inne to semantyka.

Opublikowano

ważne że chodzi lepiej niz na Playstation :cool:

Opublikowano

Ano.

Ale Hania z Playstation chodzi lepiej niz PUBG z Xbox One nie oszukujmy sie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

6 letniej gry ani koks ani swiniak nie potrafi na ustawieniach ultra wycisnac xD Beka konkretna. Moze niech obliviona chociaz sprobuja sportowac? Albo Morrowinda - tego juz "wielkie" konsole powinny podzwignac xD

I to wszystko w 30 fps'ach :rofl::rofl::rofl::rofl:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

jak tam goty vita mendrek?

Opublikowano

Tak sobie odpalilem dla jaj jakies tam announcement video PS4 (bo nie ma lepszej komedii do obejrzenia nigdzie) i ten lekko pedalkowaty gosc mowi:

(...)The console architecture could free developers from painful technological limitations and enable them to create the game experiences that they've always been dreaming of making(...)

I tak sobie mysle ze ludzie z bethesdy o wlasnie takim sprzecie marzyli na ktorym 6 lat po oryginalnej premierze beda mogli sportowac gre w 30fps (lub mniej) na mid detalach. Rzeczywisie Sony uwolnilo ich od tych "painful technological limitations" xD

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać jak Mendrek będzie się jarać Automatą w 2020r.

Opublikowano

Wybrałeś dość optymistyczną date

Opublikowano

Automata wciąż nie dostała naprawiającego patcha na PC, więc będę się nią cieszył i tak wcześniej niż pcfrajerzy, gdyż oni się nie będą cieszyć tą grą nigdy, bo nigdy już nie wydadzą patcha, to oczywiste nikt nie będzie cebulakom się kłaniał ;)

Opublikowano

polecam wieska w 20 fpsach na bagnach. Gra sie wysmienicie na ps4

Opublikowano
29 minut temu, Mendrek napisał:

Automata wciąż nie dostała naprawiającego patcha na PC, więc będę się nią cieszył i tak wcześniej niż pcfrajerzy, gdyż oni się nie będą cieszyć tą grą nigdy, bo nigdy już nie wydadzą patcha, to oczywiste nikt nie będzie cebulakom się kłaniał ;)

Bez patcha zapewne lepiej działa niż na twoim PS4 Amateur. 

Ważne jest to, że boty zagrały w GOTY 2017 wcześniej niż ty jednoplatformowcu.

Opublikowano

Daj spokój, na PS4 co chwila ktoś mi mówi: "Nie grałeś w GOTY" i za każdym razem podaje jakiś inny tytuł. PS4 to nie Xbox że tam jeden czy dwa porządne exy doczłapują do >80 MC, albo Switch gdzie jest czapka, leśne zagadki i remaster gokartów (i jRPG ze średnią 84, czyli ocenę gorzej od Persony 5). Na PS4 jest tyle sztosów do ogrania, że te 2020 to faktycznie optymistyczna data...

Opublikowano

Dobrze mi się to ogląda, hmm przynajmniej coś nowego na yt.

Czekam na kolejny materiał.

Może starcia graficzne Horizon Pro vs nowy Asasyn Xox lub Uncharted 4 Pro vs Girsy 4 Xox itd?

Opublikowano

Heheh, ale śmieszna trochę ta ekipa i takie swojskie rozważania przed kamerą :D Co do samej gry, to jest to darmowa wersja z wstecznej kompatybilności? Jeśli tak, to propsy się należą dla MS, taki upgrade u konkurencji i paru większych wydawców to się nazywa "Remastered HD", "HD collection" i kosztuje z 3 kazimierze jak nie więcej.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
4 godziny temu, Ins napisał:

Bez patcha zapewne lepiej działa niż na twoim PS4 Amateur. 

Zalezy jaki kto ma rig. 

51 minut temu, Masamune napisał:

Jeśli tak, to propsy się należą dla MS

Wsteczna w X1 to bajka wiadomo.

Opublikowano

na ps4 tyle sztosow i exow, ze skonczyl tylko z nich remaster yakuzy, remake ratcheta, yakuze kiwami i generycznego second son, cztery kuvva yebane gry, na kuvva chyba juz ponad dwa lata posiadania konsoli, z czego najwyzej oceniana z nich ma srednia jak xenoblade2 xddd a procz tego same YABANE MULTIPLATFORMY, ktore obecnie najlepsza jakosc maja na xbox one x

Opublikowano
6 godzin temu, Masamune napisał:

Heheh, ale śmieszna trochę ta ekipa i takie swojskie rozważania przed kamerą :D Co do samej gry, to jest to darmowa wersja z wstecznej kompatybilności? Jeśli tak, to propsy się należą dla MS, taki upgrade u konkurencji i paru większych wydawców to się nazywa "Remastered HD", "HD collection" i kosztuje z 3 kazimierze jak nie więcej.

wszystko darmowe tak jak Pan Spencer powiedział 

czy ktoś może potwierdzić BOMBY PRAWDY Ficusia wymierzone w hipokryzję Mendrka? 4 exy w ciągu 2 lat. To na Xboxie bez gier skończyłem ich więcej :obama:

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

zaraz napisze, ze klamie bo na ps4 skonczyl jeszcze uncharted1, journey i beyond two souls xddddddddddddd

Opublikowano

te Uncharted:DF to musiał chyba za karę ogrywać, prawda? Nie wierze że w 2017 roku ktoś by chciałby z własnej woli ogrywać tego średniaka

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.