Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

Lepszy remastery gierek z podbitą rozdziałką niż dashboardów.

O demasterach na Switcha nie ma co wspominać.

czy to wiesz o czym piszesz jakie demastery?. Skąd ta nienawiść do nintendo? Rayos cię źle dotknął w przeszłości ?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Plebs niech sie kloci, ktora sraka bardziej twarda, szlachta gra na switchu

Opublikowano

Klapów nadal boli że Microsoft unifikuję swoje systemy? czy Play Anywhere to coś złego i czy ja jako konsument coś na tym tracę? 

Opublikowano
47 minut temu, MYSZa7 napisał:

A reszta podziwia starty odrzutowca 

masz na myśli PS4 5 minut po włączeniu jakiejkolwiek lekko bardziej wymagającej gry?

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

masz na myśli PS4 Pro 5 minut po włączeniu jakiejkolwiek lekko bardziej wymagającej gry?

tak

Opublikowano

moja 1216 cały czas cicha :lapka:

Opublikowano

edit

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

moj prosiak cichy, czasem tylko mu sie wieksze obroty zalacza, ale zeby odrzutowiec? :notsure: chyba ze w porownaniu do KOXa, wtedy to wszystko jest glosne 

Opublikowano

Moja wydaje jednostajny, wyraźnie słyszalny szum. Przy bardziej wymagających momentach (np. kiedy konsola próbuje wyświetlić więcej niż 30 klatek) zaczyna wyraźnie wyć.

Pewnie z bólu.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

bo pewnie marki nie szanujesz. ja szanuje wszystko na równi i jest super z każdym sprzętem  :)

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

konsolorze kryptoblacharze liczące pikselki na przenośnych konsolach jaki to jest smutny widok

Opublikowano

czy ktos gra w RL dla grafiki? wazne ze dziala w 60fps, gra sie fantastycznie i mozna grac w samolocie :cool: poza tym analiza DF dotyczy wersji sprzed ostatnigo patcha ktory poprawil to i owo 

Opublikowano

no pewnie nikt ale jednak wypadałoby widzieć coś na ekranie

ps. twój kolega redaktor z ppe rejos napisał że tylko jak grasz solo jest 60fps :)

Opublikowano

no nie wiem, gram na switchu i jakos widze co sie dzieje :dunno: rozdzialka czasem faktycznie spada do dramatycznego poziomu, ale nigdy nie bylo tak ze nie da sie grac. zreszta, tworcy obiecali wsparcie i poprawki w dzialaniu itd itp wiec bedzie tylko lepiej. Chyba

ad ps a to przepraszam, miernika klatek w oczach nie mam, na moje niezdrowe oczy jest plynnie i to mi starczy 

Opublikowano

Kto gra na switchu w multiplatformy? Chyba tylko beton nintendo. Wiadomo po co ma się switcha dla ZA(pipi)ISTYCH NAJLEPSZYCH exów tej generacji.

Xenoblade 2 najlepszy jRPG - a na playstation podniecają się kiepskim ffXV

Mario Odyssey najlepsza platformówka  - a na ps4 remaster crasha który mnie znudził szybko (jednak znowu to samo tylko w lepszej grafie)

Zelda - sandboks totalny i coś co ośmiesza chociażby horizon zero dawn czy mafie 3.

Jedyne czego brakuje na switchu to press x to jason no ale nintendo robi gierki w które się gra a nie ogląda :)

P.S. Zanim ktoś z personą 5 wyskoczy to ja przeszedłem persone 100 h w niej spędziłem i mówię że nie ma startu do xenoblade 2. Wszystkie gry które opisuje i krytykuje ograłem lub próbowałem ograć w przeciwieństwie do was klapy

Edytowane przez blantman

Opublikowano

@blantman no nie wiem, ja chce zagrac w skyrima na switchu np. bo wole grac mobilnie. RL tez czesciej gram na switchu niz na ps4/x1 grywalem kiedys ze wzgledu na to ze moge na kibelku pyknac rundke albo po prostu szybko przed snem zalaczyc na konsoli w pare sekund i zagrac mecyzk dwa. indyki to wiadomo, ze ino switch :) co kto lubi mimo wszystko. 

Opublikowano

Persona 5 > Xeno w 400p

Crash > Pedal z wonsem

Horizon > pedal bez wonsa

I wiele innych plus multiplatformy w 1080p. Tylko ps4 chloupcze.

Opublikowano

Zamknac ci jape fizyka sniegu?

Opublikowano

blant to szykuj miejsce na switcha w szafie bo w 2018 w nic na nim nie zagrasz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.