Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

dla samej okladki kazdy musi miec Okami Ps4 w kolekcji.

Po co w tych czerstwych pudełeczkach jak można w tym cudzie od Xbox One? :banderas: 

@golab wyszło szydło z worka

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ravena na świecie nie było wtedy to nie wie :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

@golab wyszło szydło z worka

co wyszło?

Opublikowano

Jak sie zastanowic, to fajne jest to, ze na Switchu z pelna pompa wbily DLC, patche,latki, pobieranko z neta, skonczy sie udawanie ze ostatnie czystej krwi konsolorze.

@Paolo de Vesir Ja Cie prosze, blekit pudelek na PS4 idealnie pasuje do okladki w stylu wschodzacego slonca.

Opublikowano

Znalezione obrazy dla zapytania szydło

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, na Xa wyszedł czarny koń tego roku, Cuphead, ale na PS-a nie wyszło.

Skadze znowu, to raczej powinien byc budzik alarmowy dla devow MS ze kupiony port indyka z PC zdobyl gre roku.

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

@Paolo de Vesir Ja Cie prosze, blekit pudelek na PS4 idealnie pasuje do okladki w stylu wschodzacego slonca.

każdy kto posiada choćby w śladowych ilościach gust estetyczny wybierze pudełko na Xboxa, przykro mi. 

1 minutę temu, aphromo napisał:

Skadze znowu, to raczej powinien byc budzik alarmowy dla devow MS ze kupiony port indyka z PC zdobyl gre roku.

co w takim razie powiedzieć o developerach z Sony którzy jedyne co wypuścili w tym roku na świat to tego śmiecia Horizona i Gran Turismo Szrot?

tenor.gif

Opublikowano

Dokładnie, pudełko na Xboxa, zapakować tego śmiecia w nie, a później wykopać dół i pochować to scierwo bez gier.

Opublikowano

Tylko cyfra bo po (pipi) się schylać i płytę zmienić. Od takiego schylenia można kręgosłup sobie zniszczyć a i czipsy mogą na podłogę spaść!  

Opublikowano

nie każdy ma 30 lat jakiś lamus obesrany

Opublikowano

ale żeby napisać drugie epitafium, Xbox musiałby najpierw zmartwychwstać, a na to się nie zanosi.... 

Opublikowano

Sony Xdev Europe: If you thought 2017 was good, wait till you see what we have in 2018

Znów będzie przez cały rok rozjezdzanie walcem spencera i jego kurtyzan :fsg::banderas:

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Co mnie obchodzi, że to indyk skoro grało się w niego przyjemniej, niż te obesrane AAA z tego roku.

Opublikowano

2017 byl dobry dla sony? niby z ktorej strony xd 

Opublikowano

wiadomo, z dupy strony

Nowa strona. Szach mat paskudne klapy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Co mnie obchodzi, że to indyk skoro grało się w niego przyjemniej, niż te obesrane AAA z tego roku.

Nie bronie Ci radosci z obcowania z gra Paolo, tym niemniej nie zgadzam sie z Twoja opinia.

Opublikowano

@YETI tyle klasyków do zremasterowania i sprzedania za pełną cenę. Następnie masakracja zielonego robactwa na E32018, gdzie zapowiedzą gry na 2019, które wyjdą w 2020. Do tego Uncharted z synem Drake'a, a potem The Last of Us II które zniszczy system w 2020. Cudownie być z Sony :banderas: 

Opublikowano

w tym co zacytował yeti chodzi o to, że jak komuś się wydawało, że 2017 był dobry to niech zaczeka na 2018 i się przekona co to prawdziwia chuynia

chociaż tą obsraną aloy to będzie ciężko przebić

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Trochę żal że 2017 zamiotło Nintendo sprzętem sporo słabszym. Sony  uratowała Japonia a MS postawił wszystko na  jedną karte  XkoxaX i liczy na mały restart. Dzieje się panowie

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano
4 minuty temu, raven_raven napisał:

w tym co zacytował yeti chodzi o to, że jak komuś się wydawało, że 2017 był dobry to niech zaczeka na 2018 i się przekona co to prawdziwia chuynia

chociaż tą obsraną aloy to będzie ciężko przebić

xgz9nkR.gif

Opublikowano
7 minut temu, Rayos napisał:

2017 byl dobry dla sony? niby z ktorej strony xd 

Mowic jak do slupa a slup jak dupa.

Chociazby najlepsza sprzedaz w historii PS4.

1 minutę temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Trochę żal że 2017 zamiotło Nintendo sprzętem sporo słabszym. 

E tam, pierwszy handheld od lat, najlepsze tuzy ze stajni, do tego hype ktory teraz zaczyna pekac.

PS4 sie prawie 2x lepiej sprzedalo w 4 roku sprzedazy, czyli ps4 zniszczylo system.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

zm

No musiałeś się wciąć paolo? :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano

xD 

dyskusja cały czas dotyczy gier, a aphromo jak katarynka powtarza

Cytat

ale-ale chłopaki, ale s-s-sprzedaż... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.