Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

dla samej okladki kazdy musi miec Okami Ps4 w kolekcji.

Po co w tych czerstwych pudełeczkach jak można w tym cudzie od Xbox One? :banderas: 

@golab wyszło szydło z worka

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ravena na świecie nie było wtedy to nie wie :)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

@golab wyszło szydło z worka

co wyszło?

Opublikowano

Jak sie zastanowic, to fajne jest to, ze na Switchu z pelna pompa wbily DLC, patche,latki, pobieranko z neta, skonczy sie udawanie ze ostatnie czystej krwi konsolorze.

@Paolo de Vesir Ja Cie prosze, blekit pudelek na PS4 idealnie pasuje do okladki w stylu wschodzacego slonca.

Opublikowano

Znalezione obrazy dla zapytania szydło

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Swoją drogą, na Xa wyszedł czarny koń tego roku, Cuphead, ale na PS-a nie wyszło.

Skadze znowu, to raczej powinien byc budzik alarmowy dla devow MS ze kupiony port indyka z PC zdobyl gre roku.

Opublikowano
Teraz, aphromo napisał:

@Paolo de Vesir Ja Cie prosze, blekit pudelek na PS4 idealnie pasuje do okladki w stylu wschodzacego slonca.

każdy kto posiada choćby w śladowych ilościach gust estetyczny wybierze pudełko na Xboxa, przykro mi. 

1 minutę temu, aphromo napisał:

Skadze znowu, to raczej powinien byc budzik alarmowy dla devow MS ze kupiony port indyka z PC zdobyl gre roku.

co w takim razie powiedzieć o developerach z Sony którzy jedyne co wypuścili w tym roku na świat to tego śmiecia Horizona i Gran Turismo Szrot?

tenor.gif

Opublikowano

Dokładnie, pudełko na Xboxa, zapakować tego śmiecia w nie, a później wykopać dół i pochować to scierwo bez gier.

Opublikowano

Tylko cyfra bo po (pipi) się schylać i płytę zmienić. Od takiego schylenia można kręgosłup sobie zniszczyć a i czipsy mogą na podłogę spaść!  

Opublikowano

nie każdy ma 30 lat jakiś lamus obesrany

Opublikowano

ale żeby napisać drugie epitafium, Xbox musiałby najpierw zmartwychwstać, a na to się nie zanosi.... 

Opublikowano

Sony Xdev Europe: If you thought 2017 was good, wait till you see what we have in 2018

Znów będzie przez cały rok rozjezdzanie walcem spencera i jego kurtyzan :fsg::banderas:

Opublikowano
12 minut temu, aphromo napisał:

Co mnie obchodzi, że to indyk skoro grało się w niego przyjemniej, niż te obesrane AAA z tego roku.

Opublikowano

2017 byl dobry dla sony? niby z ktorej strony xd 

Opublikowano

wiadomo, z dupy strony

Nowa strona. Szach mat paskudne klapy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Co mnie obchodzi, że to indyk skoro grało się w niego przyjemniej, niż te obesrane AAA z tego roku.

Nie bronie Ci radosci z obcowania z gra Paolo, tym niemniej nie zgadzam sie z Twoja opinia.

Opublikowano

@YETI tyle klasyków do zremasterowania i sprzedania za pełną cenę. Następnie masakracja zielonego robactwa na E32018, gdzie zapowiedzą gry na 2019, które wyjdą w 2020. Do tego Uncharted z synem Drake'a, a potem The Last of Us II które zniszczy system w 2020. Cudownie być z Sony :banderas: 

Opublikowano

w tym co zacytował yeti chodzi o to, że jak komuś się wydawało, że 2017 był dobry to niech zaczeka na 2018 i się przekona co to prawdziwia chuynia

chociaż tą obsraną aloy to będzie ciężko przebić

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Trochę żal że 2017 zamiotło Nintendo sprzętem sporo słabszym. Sony  uratowała Japonia a MS postawił wszystko na  jedną karte  XkoxaX i liczy na mały restart. Dzieje się panowie

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano
4 minuty temu, raven_raven napisał:

w tym co zacytował yeti chodzi o to, że jak komuś się wydawało, że 2017 był dobry to niech zaczeka na 2018 i się przekona co to prawdziwia chuynia

chociaż tą obsraną aloy to będzie ciężko przebić

xgz9nkR.gif

Opublikowano
7 minut temu, Rayos napisał:

2017 byl dobry dla sony? niby z ktorej strony xd 

Mowic jak do slupa a slup jak dupa.

Chociazby najlepsza sprzedaz w historii PS4.

1 minutę temu, Heviro (Fanboy BDG) napisał:

Trochę żal że 2017 zamiotło Nintendo sprzętem sporo słabszym. 

E tam, pierwszy handheld od lat, najlepsze tuzy ze stajni, do tego hype ktory teraz zaczyna pekac.

PS4 sie prawie 2x lepiej sprzedalo w 4 roku sprzedazy, czyli ps4 zniszczylo system.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

zm

No musiałeś się wciąć paolo? :/

Edytowane przez Hum

Opublikowano

xD 

dyskusja cały czas dotyczy gier, a aphromo jak katarynka powtarza

Cytat

ale-ale chłopaki, ale s-s-sprzedaż... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.