Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

:pawel:

Wyjdzie pełnoprawna "piątka" w 2018 roku, Mark my words.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no albo 2018 albo 2019, cos musi byc na rzeczy bo gdyby nie to, to by nie hajpowali remasterami trylogii i tym czyms na smartfony 

Opublikowano

wiadomix, ze cos duzego bedzie, nie bez powodu ozywiaja ip takimi zagrywkami

Opublikowano

Czacie - nowy nier, nioh, B3 i DMC5 na przestrzeni 2 lat? Pałka mi stoi aż widać ją z biura Platinum Games. :banderas:

Opublikowano

No na Niera i Nioha to raczej bym w przeciągu 2 lat nie liczył. 

Opublikowano

raczej mu chodzi o tego niera i nioha co juz wyszly. 

Opublikowano

To na hój by pisał nowy? 

Opublikowano

No chodzi mi o nowego Nioha i nowego Niera. I mur beton wyjdą w 2019 roku.

Opublikowano

Cytat

"28 marca 2018 r. zakończy się wsparcie dla funkcji sieciowych w Gran Turismo 6. 31 stycznia 2018 r. zostanie zakończona dystrybucja DLC. Po 28 marca nie będzie już można korzystać z takich funkcji jak m.in. Community, Open Lobby, Quick Match i z Seasonal Events. Grać będzie można nadal w tryby offlone.

Chcielibyśmy podziękować wszystkim użytkownikom sieciowych funkcji Gran Turismo 6, poczynając od premiery w 2013 r. Od teraz będziemy usprawniać i ulepszać sieciowe usługi w obecnie dostępnym tytule 'Gran Turismo Sport'.

JA PIERDOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pół roku po wydaniu nowej odsłony oni zamykają servery poprzedniej części xD

tymczasem na Xboxie możesz grać online nawet w stareńką FM3

ale dobrze, bardzo dobrze, Sony będzie was dalej RUCHAĆ, DYMAĆ I NA WAS ZARABIAĆ, BO JESTEŚCIE CHUJ WARCI

Opublikowano

świat idzie do przodu wy żałosne staruchy

Opublikowano

świat idzie do przodu, a klapy dalej się cofają w rozwoju :yao: 

Opublikowano

za 2 lata:

Gran turismo Sport - stan ideal, bezuzyteczna, polecam, singla tyle co kot naplakal wiec mozna skonczyc w jeden wieczor bez save'a

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

świat idzie do przodu, a klapy dalej się cofają w rozwoju :yao: 

nintendofag pisze coś o cofaniu sie w rozwoju? hehs

Opublikowano

co za żałosna korporacja :sapek: 

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

nintendofag pisze coś o cofaniu sie w rozwoju? hehs

my idziemy ciągle do przodu na nowo definiując pojęcie sandboxa, platformówki i jrpga i gamingu w ogóle :cool: 

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

my idziemy ciągle do przodu na nowo definiując pojęcie sandboxa, platformówki i jrpga i gamingu w ogóle :cool: 

szkoda, że jako ludzie się nie definujecie na nowo 

Opublikowano

no Tobie to by się z pewnością przydało zdefiniowanie na nowo bo w obecnej postaci z dnia na dzień coraz bardziej irytujesz :sapek: 

Opublikowano

ta, nie to co ty atencjusz

Opublikowano

mnie fascynuje jak mozna byc takim ulancem na samych brokulach

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

mnie fascynuje jak mozna byc takim ulancem na samych brokulach

widziales swoją twarz w lustrze? 

majora1.jpg

Opublikowano

Ty, ale nie odwracaj kota ogonem jak masz w zwyczaju tylko powiedz, bo to faktycznie ciekawe, wpierdalać same brokuły i być ulańcem. Ficek to przynajmniej prawilnie je jak człowiek i nie ma się czego wstydzić jeśli mu parę kg przybędzie :kaz: 

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

Ty, ale nie odwracaj kota ogonem jak masz w zwyczaju tylko powiedz, bo to faktycznie ciekawe, wpierdalać same brokuły i być ulańcem. Ficek to przynajmniej prawilnie je jak człowiek i nie ma się czego wstydzić jeśli mu parę kg przybędzie :kaz: 

wiesz wstydzić to można jak się wyglada jak ty czy ficek, schudnąć zawsze można zmienić mordy już nie bardzo :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.