Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zaczynam.

Pojawila sie lista czytelnikow eurogamera, pierwsza piatka

1. Zelda

2. Mario

3. Horizon

4.Persona

5.Nier

Nawet w Sylwestra te gry zapowiadaja ( PS4/PC)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Niby nowy rok a xbox dalej yebane w dupe guwno bez gier 

Opublikowano

no coz najlepiej oceniana gra na xbox, cuphead 11 pozycja, ale fajnie ze sie zalapalo.

ogolnie eurogamer zrobil jakis temat dyskusjny do swojego top i nagle okazuje, ze wszyscy kochaja nier (46) i nienawidza destiny 2 ( 7 ) 

xd

no ale sama lista readers wskazuje, ze to stronka niszowa skierowana dla hc.

Opublikowano

Przynajmniej nie jest ryzy z bialorusi

Opublikowano

zgadzam sie Paolo, ciezko wytlumaczyc fenomen dominacji ps4 nad pozostalymi konsolami w tej generacji. No zeby w Sylwestra zapowiadali TPS 4vs4 w klimacie jrpg fantasy, to ja sobie nie przypominam takiej sytuacji.

Spoiler

wesolego18ego

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Witamy w 2018, kolejnym roku XBOXa, najlepszej i najpotężniejszej konsoli z najlepszymi grami :)

Spoiler

serio będzie w co grać na plejbece w 2018 czy dalej rozmazane multiplatformy w 20fpsach i jaranko że gówno się sprzedaje? :)

Opublikowano

ps4 na ten rok ma jednego pewniaka i jest to asromo

Opublikowano
Witamy w 2018, kolejnym roku XBOXa, najlepszej i najpotężniejszej konsoli z najlepszymi grami [emoji4]

Spoiler serio będzie w co grać na plejbece w 2018 czy dalej rozmazane multiplatformy w 20fpsach i jaranko że gówno się sprzedaje? [emoji4]

Liczyłem, że płytę w końcu zmienisz, ale widać, że ciągle to samo :(
Opublikowano

phi ! Na Prostation gierka za gierka zapowiadana, no niech nawet bedzie to

a Ci beda smycze kupowac, tak mocno gardze.

6 godzin temu, kermit napisał:

ps4 na ten rok ma jednego pewniaka i jest to asromo

Prosze uzywac poprawnej tytulatury, jak juz to PS4 PRO.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
12 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

widocznie bóg tak chciał

Opublikowano

to wymuszone jaranko asromo tymi crapami na filmikach :pawel: kolesia który Personą zainteresował się dopiero po kilkunastu latach istnienia serii, a teraz jara się Catherine chociaż miał pół wieku żeby ograć to na X360/PS3 

Opublikowano

Liczyłem, że płytę w końcu zmienisz, ale widać, że ciągle to samo [emoji20]
Stężenie psychotropow już jest na takim poziomie, że to praktycznie warzywo. Ale przynajmniej w zakładach w pokoju bez klamek maja teraz od czasu do czasu dostęp do netu.
Opublikowano

Godzinę temu, YETI napisał:
16 godzin temu, Moldar napisał:

Liczyłem, że płytę w końcu zmienisz, ale widać, że ciągle to samo emoji20.png

Stężenie psychotropow już jest na takim poziomie, że to praktycznie warzywo. Ale przynajmniej w zakładach w pokoju bez klamek maja teraz od czasu do czasu dostęp do netu.

to dlatego ostatnio piszesz więcej rodzynów na forum :)  

Jak tam wieści gminne? Dalej wklejasz artykuły sprzed 3 lat i piszesz że zasługa Jarosława? xDDDDDDDDD

Na szrota4 w końcu wyjdą jakieś dobre to pogadamy, po apormo widać jak słabo jest z tym sprzętem, od pół roku jedynie piszecie o zapowiedzi chińskich gier z androida na które nikt nie splunie i o sprzedaży, przykre.

Opublikowano

wy tu gadu gadu 

a wygląda na to że na styczniowym directcie Nintendo znowu zaora tego chińskiego śmiecia plejstejszyn 

18 niezapowiedzianych gier :obama:

https://twitter.com/videogamedeals/status/947476862602752001/photo/1?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.rawgit.com%2Fs9e%2Fs9e.github.io%2Fmaster%2Fiframe%2Ftwitter.min.html%23947476862602752001

Opublikowano

Xdbox gunwo o takich zapowiedziach gier to sobie może pomarzyć XDDD

Opublikowano

Które? Battlefront 2 czy fifka 18? Wezyr to że masz xboxa nie znaczy że musisz się tak poniżac :)

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@Faka Pomijając Zeldę to najlepszymi grami w tym roku były multiplatformy, więc zm.

Chyba u ciebie na białorusi

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Które? Battlefront 2 czy fifka 18? Wezyr to że masz xboxa nie znaczy że musisz się tak poniżac

Widzę, że tytuły nieprzypadkowe z racji posiadanej platformy (tfu), ale chodziło mi o:

Nier: Automata

Cuphead

NioH

czy co tam jeszcze dobrego wyszło w tym roku wyszło.

edyta: aw fug, zapomniałem że zaraz przyjdzie ktoś i powie że to Xeno zaorało cały rok.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nie wiedziałem że zagram w cupheada na ps4 a ty w niera i nioha na xbonie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.