Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Bełchatów to taki polski Czernobyl? 

ta bardziej rozyebana część czernobyla

Edytowane przez Orzeszek

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Widzę że w Białymstoku zamiast kawy z rana, to wchodzi rozpuszczalnik. Weź mi jeszcze napisz jakimi grami się jaram, a w jakie nie grałem, może się dowiem czegoś ciekawego.

Opublikowano

Z Bialegostoku same bystre umysly jak mazeo, wezyr i kononowicz.

Opublikowano

Polecam główny temat Znicza. W skrócie, dawać więcej remasterow, niech portują wszystko z Wiiu, u konkurencji nie lepiej bo tylko God of War i to przekonywania zawiedzionych, w sumie źle nie było, a tak w ogole to był tylko mini direct, a gtav i nier będę na tym dużym xdddd

Ogólnie beka w toku.

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

Bełchatów to taki polski Czernobyl? 

Barringer_Crater_panoramic.jpg

w oddali widać budowany ręcznie dom yetiego

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

XDDDDDD
W sumie to mnie nie dziwi. W końcu bot, w końcu Białystok, w końcu totalne bezguscie.

podwójne standardy 

obraża Xboxa a zlizuje (pipi) z dupy Kaza

obraża Białystok, a jest z jakiegoś Bełchatowa. Co to jest w ogóle? Jakaś dzielnica Sosnowca?

aaaa, ok, teraz juz wiem co ćpiesz

Spoiler

Znalezione obrazy dla zapytania Bełchatów

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Ladnie Sony bierze kase na playstation plus rzekomo za online-play, a wylaczaja serwery na lewo i prawo. Jak dalej tak pojdzie, to nie bedzie online w ogole na bieda-stejszyn - w sumie po co skoro tam go.wno obesrane wychodzi a nie dobre gry.

d2a3jq07ck901.png

Opublikowano

microsoft dziekuje za dobra sprzedaz xboxa w grudniu w usa jednoczesnie gratulujac nintendo, bo switch byl najlepiej sprzedajacym sie systemem w tym okresie

francja - switch najszybciej sprzedajaca sie konsola w historii tego kraju, kraju od zawsze utozsamianego z plejsztejszyn, nawet sony przenioslo tutaj swoja europejska konferencje

ale hype upada xddd

Opublikowano

Szkoda tylko ze na pierwsza polowe roku beda same remastery plus pedalski kirbi dla 8 latkow. Za to na playstation potezny i meski Kratos z rudym dzieckiem bedzie robil porzadki w skandynawii :fsg: No i jest jeszcze xbox z jakimis giekrami z pc :yao:

Opublikowano
W dniu 11.01.2018 o 18:49, YETI napisał:

Na pc w ilu fps? W sztywniutkich ZERO, bo tam nie ma takich pięknych gier, co najwyżej symulator kozy, albo kąpieli ze starym, to te pc exy.

W sumie to Spencer powinnien coś zadziałać i skoro oddaje wszystkie xboxowe gry blacharni, to powinnien dać możliwość daddiemu pokapac się ze starym. Idealnie to (pipi) wpasuje się w to zielone szambo.

YETI nie wie lub co bardziej prawdopodobne nie chce przyjąć do wiadomości , że duża część  tzw eksów Sory już zanurkowało w blacharskiej gnojówce, a reszta z tych bardziej znaczących uczyni to bardzo wkrótce:yao:

Opublikowano

Ciagle lepiej niz Microsoft ktory nawet swoj sklepik otworzyl ale tylko isis to (pipi) ogarnial xd

Opublikowano
4 godziny temu, hav7n napisał:

Szkoda tylko ze na pierwsza polowe roku beda same remastery plus pedalski kirbi dla 8 latkow. Za to na playstation potezny i meski Kratos z rudym dzieckiem bedzie robil porzadki w skandynawii :fsg: No i jest jeszcze xbox z jakimis giekrami z pc :yao:

Ja pie.rdole czy jest większy poziom hipokryzjio niż klaperstwo? xd

Łykali remasterki jak pelikan, bo nic innego nie było na ten kawałek taniego plastiku :reggie:

Nie mówiąc już tym, że Znicz przez 9 miesięcy od debiutu dostał więcej lepszych gierek niż plebejka 4 przez całe swoje istnienie xD

ayy

Opublikowano

Blacha? Doskonała platforma do Worda, Excela, przeglądania forumka, a w kwestii gejmingu do szpilania w pasjansa, sapera i Candy Crush (to ostatnie dla kobiet, na pewno nie dla heteroseksualnych mężczyzn)...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Chyba te z GoG-a. KKND 2 czy Warlords Battlecry 2 jak odpaliłem, to te wszystkie bieda-rtsy obecne się pochowały pod taboret. A Age of Wonders czy Pacific General, ojacię te gry są mega grywalne i dzisiaj. Szkoda że PC upadł do roli platformy dla symulatorów kąpieli ze starym i przyjmowania na klatę skupszczonych portów z konsol. Ja tam jestem za różnorodnością.

Dlatego w tym roku nabędę zapewne Switcha, kasowo będzie to realne pewnie gdzieś w maju-czerwcu. Obok radosno-homoseksualnej rozgrywki zaczynają tam wychodzić poważne gry, które nie tylko wyglądają mocno konsolowo, ale są ex'ami. Znaczy się nie ma jakiejś rewolucji wciąż, ale są dobre oznaki że Nintendo wreszcie zaczęło rozumieć rynek graczy nie-casualowych. Switch jako supportująca konsola dla PS4 wydaje się naprawdę najlepszym wyborem ;)

Opublikowano
16 godzin temu, Czezare napisał:

Blacha? Doskonała platforma do Worda, Excela, przeglądania forumka, a w kwestii gejmingu do szpilania w pasjansa, sapera i Candy Crush (to ostatnie dla kobiet, na pewno nie dla heteroseksualnych mężczyzn)...

.... i do wszystkich gierek wartych uwagi z konsol, tylko w 8 k i 60 klatkach :lapka:

Opublikowano

Gekon też pochodzi z Białegostoku, czy może rozpuszczalnik nie tylko na Podlasiu ma swoich fanów.

Opublikowano

No ro doy.ebal do konca przegryw-zyciowy, grubas mendrek. On nagle jest (pipi) za roznorodnoscia xD 

jak musisz zbierac na yeba.nego switcha przez 3 miechy, to moze skoncz tutaj marnowac pol dnia na forum i wez sie troche za siebie.

Opublikowano

No widzisz Ocelot, jak dorośniesz to zrozumiesz że oprócz gierek są w życiu inne priorytety, a na razie sio pod taboret i wal w joystick aż mama obiad przyniesie. A jak będziesz grzeczny, to może następnym razem mikołaj przyniesie ci Switcha zamiast Wii U ;)

Opublikowano

Co tam niby powaznego zaczelo wychodzic? 

Opublikowano

czy mowisz o tym premierowym switchu, loserze obesr.any?

"Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony, Sony" - Mendrek

"Ja tam jestem za roznorodnoscia" - Mendrek

xD

Crai6GJ.jpg

Opublikowano

Nintendo dalej to robi <3 

Edytowane przez Playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.