Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Nawet kutasiarzu nie zagrałeś pięć minut w to, a śmiesz takie bzdury pisać.

ojojoj, ciśnienie jak skoczyło, już nie będę ci obrażać pistolecików bo mi jeszcze na zawał zejdziesz, p o t ę ż n y użytkowniku

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

haha mazzeo jaki teoretyk je.bany s(pipi)iaj grac w te szutery i fifke januszu podrzędny :usmiech: 

Opublikowano

jak na nintendo wykastrowana fifa jest mesjaszem to ja nie chcę kijem dotykać tej guwianej platformy

Opublikowano

Nintendo ? Tam sie boja ze ich Nintendo wyrucha na monetki xD

Spoiler

Podejrzewam, że nikt do końca jej nie rozumie. Ja mam trochę tych monetek na swoim koncie, a mam zarazem 3DS'a, Wii U, i Switch'a, i też nie mam na co tego wydawać. 

W marcu mija rok od premiery Switch'a, i jak mnie pamięć nie myli to dwa lata od startu My Nintendo, i nadal się łudzę (choć już coraz mniej), że Nintendo zacznie coś dawać do Switch'a. Choćby głupie motywy, ale to raczej nastąpi, jak w końcu dadzą możliwość ściągania i dodawania nowych, ale do tego jest potrzebny jakiś konkretny update systemu...

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Wiecie jaka była najlepsza ostatnio wydana gra przez EA? Już wam kurwa mówię:

być może jest to najlepsza ostatnia gra wydana przez EA, ale to raczej zasługa słabej konkurencji, bo jeżeli oceniać B1 w kategoriach ogólnych to jest to niestety zwykły średniak 7/10 

Opublikowano

Nowy Pesik przemiodny jest, muszę go znowu kupić :banderas:

Hejt Mazza na PES’a nie dziwi jak to chodzi w (pipi)owej rozdziałce i nawet wsparcia OFów nie ma :reggie:

Opublikowano

Nie wracajmy do Xboxa One Loniak Edition. Po 4 latach to serio jest niesmieszne.

Pora uzupelnic forumkowy konsensus konsol ktore nigdy nie istnialy ( Vita, Wii U ) o ten twor.

Xbox ? Rzutem na tasme odratowany 2017, Koks podzialal, ale co z tego, jak juz nawet tworcy indykow pomijaja, no dobra jest pugb, nie mam nic przeciwko innowacji,nowym gatunkom w portfolio, ale kupujacy nieswiadomie otwieraja puszke Pandory, tak jak onegdaj kupowalo sie zbroje dla konia....

Opublikowano
42 minuty temu, MYSZa7 napisał:

Nowy Pesik przemiodny jest, muszę go znowu kupić :banderas:

Hejt Mazza na PES’a nie dziwi jak to chodzi w (pipi)owej rozdziałce i nawet wsparcia OFów nie ma :reggie:

Zawsze mozesz zaciągnać wersje lite, ktora ma mycluba i online ale nie wiem ile drużyn jest dostępnych. No w te rozmazaną srakę na XO też bym nie grał

Opublikowano

ogarniasz juz cos tego pesa czy lamisz jak kiedys?

Opublikowano

mocne słowa jak na osobe, która wygrała ze mną jeden mecz po tym jak lucek przechodził przed ekranem 

Opublikowano

gralismy z 3 lub 4 razy w zyciu i 100% wygranych

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

Wiecie jaka była najlepsza ostatnio wydana gra przez EA? Już wam kurwa mówię:

iks de

tak, grałem w grę więcej niż 5 minut

zarówno w singla jak i multi

dalej iks de

Ty się jarasz tą grą bo ma całkiem dobrze odzwierciedlone realia historyczne i pukawki. To nie oznacza od razu, że to DOBRA GRA. 

Opublikowano

Z sieciowych strzelanek tylko pubg

Opublikowano
15 godzin temu, Rozi napisał:

Nawet kutasiarzu nie zagrałeś pięć minut w to, a śmiesz takie bzdury pisać.

Grałem w BFa1 maks 5 min w kampani, po czym gierka wyleciała z dysku. To, co zobaczyłem wystarczyło mi do wysnucia wniosku, że jest to gra dla bezmyślnych i bezkrytycznych jednostek. Czyli w sam raz dla takich klapów i rozich, by mogli sobie pisać magisterki o historii broni z dlc do gierki wideo. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
10 godzin temu, teddy napisał:

Z sieciowych strzelanek tylko Splatoon2

fix'd

no i oczywiscie Bad Company 2 :wub: 

15 godzin temu, aphromo napisał:

Nintendo co tam, remaster Soulsow w najgorszej jakosci ^^ ?

Nintendo? Przenośne soulsy gdziekolwiek jestem i w(pipi) od Smaugha&Ornsteina na klopie, PRAISE THE SUN z Solairem na plaży, Capra Demon w piwnicy u wujka :fsg: 

Sony, co tam, remaster Soulsow w najgorszej stacjonarnej jakości? ^^? Wiadomo, że jak Dark Souls Remaster to tylko na Switcha dla mobilności i KOX dla najpełniejszego i najdoskonalszego doznania wizualno-dźwiękowego :cool: 

Opublikowano

battlefieldy skonczyly sie na bad company2, sieciowe strzelanki? ino farbki2 kutasiarze zawiercianscy

Opublikowano

Rozi zagrał w jedną grę i już wielki znawca, już świat gier nie ma przed nim tajemnic xD 

Opublikowano

Chłopak ewidentnie się marnuje. Mógłby tak wiele osiągnąć, a zamiast tego wybrał gierki i magazyn.

Opublikowano

yebani lewaccy kutasiarze smiejacy sie z goty b1

Opublikowano

Splatun xD

Opublikowano
12 godzin temu, Ficuś napisał:

gralismy z 3 lub 4 razy w zyciu i 100% wygranych

wydaje mi się, że były dwa mecze i dwa razy przegrałem, ale mozemy zagrać znów - sciągnij pesa lite :lapka: 

Nie grałem w bf 1 więcej niż w bete więc niech mi ktoś powie czy to jest ten sam poziom spier.dolenia co bf3? Czyli każual shooter jak CoD tylko na większych mapkach i z pojazdami? Tona unlocków, jakieś perki - no nie jest to skillowy shooter. Dla rozrywki owszem można pograć, ale jak ktoś pisze, że to dobry multiplayer - to niestety ale tylko się ośmiesza.

Opublikowano

Granie w sieciowa strzelanke na konsoli bez infrastruktury sieciowej :mevek:

Opublikowano

sieciowe strzelanki kur.wa ile wy macie lat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.