Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tylko ta przesiadka wtedy była nawet opłacalna:

- Tani napęd UHD

- Jakieś exy na horyzoncie

- Trochę lepsze działanie niektórych tytułów

- Ładniejszy wygląd konsoli (to głównie)

- HDR

Opublikowano

Liczyłem na jakieś konkretne statystyki, ale spoko. Widzę po prostu dane dotyczące Sony, gdzie stosunek PS4 Pro do PS4  wynosi 1/5.

Opublikowano

Czy kupując jedną i tylko jedną konsolę XOX jest lepszy od Pro - też mam wątpliwości.

Mój plan jest żeby poprawić sobie działanie gierek bez przechodzenia na PC i pozostając na xie jako na głównej platformie, plus dokupić kiedyś jakąś nowszą kupę Pro i nadgonić parę exów kiedy się nagromadzą. Tak jak zrobiłem ze zwykłą PS4 rok temu. Zgadzam się, że patrząc odwrotnie, tych exów z xa atrakcyjnych dla posiadacza ps będzie w najbliższym czasie mniej, pomijając kolejną Forzę. Ale multiplatformy teraz z kolei na XOX powinny wypadać lepiej, tak jak od premiery Pro przewagę miało w tej kwestii Sony.

Jeszcze dodam, ale nie chcę robić CW OFC, że Pro od strony technicznej nie jest idealną konsolą co widać przeglądając podforum tutaj. O XOX mało jeszcze wiadomo, ale mam nadzieję, że mniejsze cięcie kosztów przełoży się na wyższą jakość, staranniejsze wykonanie i lepszą kulturę pracy.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I tyle ode mnie:

JmkSZum.gif

Opublikowano

Piękny gif :)

Wiecie co jest jeszcze śmieszne? Halo 5 nie dostanie patcha pod X. Niby główna marka M$, esport a ten tytuł olali.

Opublikowano

Y

Edytowane przez milan

Opublikowano

Jeszcze troche i konfa Bethesdy. Czekam. Mam nadzieje ze to bedzie pierwsza dobra konfa na tegorocznym E3.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

są tu jakieś zdrowe wariaty które będą oglądać biedesde?

Opublikowano

Ja tam ide spac, dobrych gier nie bedzie, a terafanki mnie nie jaraja.

Dobrze zrobiłem. Pudło za 500 dolców bez gier. Dobrze że jest Sony które znowu pozamiata.
Opublikowano

są tu jakieś zdrowe wariaty które będą oglądać biedesde?

:lapka:

Opublikowano

No co, i tak pewnie będzie lepsza niż to co nam zaserwowało EA i te żarty od M$ :P

Opublikowano

ok czas na biedesde

zaczynają z (pipi)nieciem z grami na vr XDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

niesamowite gry 

Opublikowano

Niech to VR już umrze.

Opublikowano

ahahhaahhaha płatne mody XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jakie pazerne s(pipi)esyny

Opublikowano

Nuuuuda. Dawac nowe ip lub EW2

Opublikowano

A ci ciągle jadą na Skyrimie XD.

Opublikowano

ciekawe czy ragus da się ogolić na skyrimie 

Opublikowano

Kto wpadl na pomysl takiej "dekoracji" konferencji? Widac ze tam niektorzy ludzie sa oderwanie od rzeczywistosci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.