Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 508,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
W styczniu na PS4 wychodzi Dissidia Final Fantasy NT, uznana seria z PSP i arcade. Wychodzi też The Inpatient na PSVR. No i Digimony jakieś, ale no PS4 to nie Switch żeby jarać się czymś takim. Sumarycznie i tak lepiej niż na Xbox One, na którym jest ZERO 0 NULL NIC i to od dawien dawna, że czuć jakby od zawsze. Po ch*j komu Xbox? Nawet własnych gier nie ma. Anty-konsola. Nawet na 3DS-a wychodzi Kirby w styczniu. Jakbym miał Xboxa to bym nie wchodził do tego tematu (ze wstydu). Powinien zmienić nazwę na Xbox One ZM... [emoji32]

Jest showmax, a w marcu już piraty. Tak szczerze, to nie pamiętam bardziej chvjowej konsoli niż śmieć box. Przez 4 lata 3 serię na krzyż, dobijajace ledwo do 85% i przyszłość tak samo szara, smutna i nijak, jak przeszłość.

Xbox one? Przez 4 lata nawet mi przez myśl nie przeszło, aby kupić tego śmiecia bez gier, taka super konsola.

Widze, że z okazji niedzieli wypuścili daddiego z izolatki. Co nam jeszcze powiesz, może podasz w końcu ta listę exow ba śmieć boxa, albo podzielisz się teoria, że słońce krąży wokoło ziemi?

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Od 5 miesięcy ps4 nie odpaliłem taka super konsola. Ostatnia gra jaką przeszedłem to yakuza we wrześniu. Myślę nad sprzedażą po premierze yakuzy 6 bo nic dla siebie nie widzę w tym roku z premier. No ale komu sprzedam wyjący bubel z premiery konsoli i za ile? 400 zł?  :)

Daj plejbeke do MOPSu.

Od prawie roku nie licząc gt sport 7/10 to nic na tego szrota nie wyszło a niebieskie przegrywy udają że jest dobrze jak im Kaz wali na twarz. No cóż jaka baza fanów takie realia, reklamowanie pif pafów, fifki i robienie butów :)

Opublikowano
YETI wyszła już na PS4 jakaś dobra gra multi czy dalej ta sieciowa bieda w remasterze symulatora drabiny?

Oczywiście i to niejedna, ostatnie kilka dni temu najbardziej popularne e-sportowa multi w bijatykach. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/street-fighter-v-arcade-edition

Początek roku i już oranie spencerowskiego śmiecia bez gier. Pierwszy kwartał SF AE, Dissidia, SoTc, Ni No Kuni2, Yakuza 6, pewnie God of War i kilka innych gier.

Spencer co tam dla was ma, zresztą pod koniec marca zrobi się podsumowanie pierwszego kwartału, i wyjdzie jak boty nadal są dymane ale to od 4 lat już standard.

Opublikowano

ujowe gierki które nikogo ale na PC, $ony lepiej wspiera Windowsa niż MS, co to wariaty nie zrobią na kasy  :)

Opublikowano

YETI na plejbece grał w jakieś indie gów.na, remastery i bieda gierki pokroju inFamous, a teraz udaje panicza, bo ktoś w 2k16 w końcu zauważył, że poza BB nic dobre na tej konsoli nie ma.

beka z typa od zawsze na zawsze, btw w bełchatowie śnieg pada na czarno czy normalnie?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Daj plejbeke do MOPSu.  

Od prawie roku nie licząc gt sport 7/10 to nic na tego szrota nie wyszlo

W tym przypadku nie ma żadnych wątpliwości, to nie prowo...

:pawel:

Jak widać, 4 lata wyszydzania i braku gier i kończy się w pokoju bez klamek, z dostępem do netu w niedziel. Spencer, ty chory sku.r.w.ysynu, coś ty zrobił z tymi biednym botami.

PS. Dobrze ze Don usunął konto, to przynajmniej nie widzimi jego upadku do poziomu planktonu.

YETI na plejbece grał w jakieś indie gów.na, remastery i bieda gierki pokroju inFamous, a teraz udaje panicza, bo ktoś w 2k16 w końcu zauważył, że poza BB nic dobre na tej konsoli nie ma.  

beka z typa od zawsze na zawsze, btw w bełchatowie śnieg pada na czarno czy normalnie?

Jak ja grałem na PS4 w gry przekraczające 90%, to ty co najwyżej zagrywales się w średniaki, na poziomie inFamusa, a od półtora roku, to nawet tych średniakow brak na tym śmieć boxie. 

Wezyrek spytał o multi, to mu podałem od razu z listą gier na 1 kwartał, to od razu dupa pękła. Zapodal sobie rozpuszczalnik i w Białymstoku widzi czarny śnieg. Człowieku, odłóż to, Spencer czy ty to widzisz, ty chory sku.r.wy.synu, kolejny młody człowiek spisany na straty.

Opublikowano

Ale bomby prawdy o tej c0rwie zeldzie w temacie o tej grze 7/10 :banderas:

Opublikowano

Podałeś mi jednego streetfightera, piękna różnorodność :banderas: a te 90% widziałeś w doopie chyba, jeden BB i anczarted dla januszy z fatalnym feelingiem strzelana i bieda eksploracją. growy india jones, następca tomb raidera, a znajdzki poukrywane w korytarzach. ciut nie gears of war ale tam przynajmniej jest dobre multi i strzelanie :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Podałeś mi jednego streetfightera, piękna różnorodność :banderas: a te 90% widziałeś w doopie chyba, jeden BB i anczarted dla januszy z fatalnym feelingiem strzelana i bieda eksploracją. growy india jones, następca tomb raidera, a znajdzki poukrywane w korytarzach. ciut nie gears of war ale tam przynajmniej jest dobre multi i strzelanie :pawel: 

SFV, GT S, U4, TLoU, masz 4 multi, które są bardzo dobre.
90% to widziałem na ekranie mojego tv, w przeciwieństwie do ciebie, a przepraszam jedna Forza. I (pipi)e mnie obchodzi jakie masz zdanie o U4, jest to gra która ma taką średnią, za którą Spencer wydałyby kilka ciężarówek zielonych, ale musi się zadowolić piratami i crapdownem.
Do U4 i BB możesz jeszcze dodać Persone 5, czy Horizon, Nioh, Nier. Wprawdzie te 3 ostatnie maja o oczko lub dwa poniżej 90, ale nadal jest to średnia, którą ty raczej zobaczysz w następnej generacji i to jeszcze jak spencera kupi jakąś grę czy studio, bo chyba nikt nie wierzy, że ci nieudacznicy z microsoftu są zdolni do zrobienia gry na poziomie chodzby Horizon, o U4 czy BB nie wspomnę.

Także morda w kubeł i grzecznie czekać na crapdown i kolejna forze. Będziesz miał dużo czasu na CW, tak jak przez ostatnie lata. Bo w Królestwie Niebieskim sam wiesz, że w pierwszym kwartale tego roku wyjdźie więcej gier niz przez ostatnie dwa lata na śmieć boxie.
Opublikowano

wysmiewanie sie z nieudacznikow z microsoftu i kupowaniem gierek podczas gdy tak czesto wymieniany BB nie jest sony i jest niczym innym jak wykupiona gierka, sony nie liczac naughty dog zrobilo ostatnia gre ze srednia 90+ kilkanascie lat temu

Opublikowano
21 minut temu, YETI napisał:

Do U4 i BB możesz jeszcze dodać Persone 5, czy Horizon, Nioh, Nier.

Zasrańcu to gry z 2017 roku, a rozmawialiśmy o 2016 i wcześniej. Także tak jak mówiłem ch.j warta była ta konsola bez gier kiedy na XBoxie wychodziły sztosy. Polecam więc zamknąć w końcu ryj i nie zakrzywiać rzeczywistości.

Panicza udaje, bo w 2017 w końcu dostał jakieś sensowne gry. :pawel: 

Opublikowano

SYF V dostał wreszcie kompletną wersje i można pograć na PC jak człowiek ale nie yeti kupil wersje beta za 259zł i płacił 200zł za online xD wyje

Opublikowano

no plejbeka wspaniały sprzęt do golenia frajerów i dla betatesterów.

Opublikowano

Zasrańcu to gry z 2017 roku, a rozmawialiśmy o 2016 i wcześniej. Także tak jak mówiłem ch.j warta była ta konsola bez gier kiedy na XBoxie wychodziły sztosy. Polecam więc zamknąć w końcu ryj i nie zakrzywiać rzeczywistości.

Panicza udaje, bo w 2017 w końcu dostał jakieś sensowne gry. :pawel: 

Jaki nerw xdddd

U4 i BB z którego są roku? Wy przez te cztery lata klepaliscie, klepiecie i będziecie klepac biedę. Co najwyżej można tam pograć w gry na poziomie infamous jak sunset.

Na Xboxa wychodziły sztosy xdddddddddddd. Zielone parchy już w takiej desperacji, że wracają do poprzedniej generacji.

:yao:

SYF V dostał wreszcie kompletną wersje i można pograć na PC jak człowiek ale nie yeti kupil wersje beta za 259zł i płacił 200zł za online xD wyje

Tak, najlepsza bijatyka na rynku tylko na PS4. Boli? Ma boleć.
wysmiewanie sie z nieudacznikow z microsoftu i kupowaniem gierek podczas gdy tak czesto wymieniany BB nie jest sony i jest niczym innym jak wykupiona gierka, sony nie liczac naughty dog zrobilo ostatnia gre ze srednia 90+ kilkanascie lat temu

Sony ma na koncie U4 czy Horizon, a w tym roku dojdzie taki GoW i kółka innych gier. Microsoft ma co najwyżej gejlo i Girsy, które musieli odkupić od epicką. Co za smiecie.

Opublikowano

>2018

>bijatyki

xDDDD

Opublikowano

jak te buty wspaniale odzwierciedlaja spolecznosc ps4: WYGLADAJA TANIO, TANDETNIE I SA HU.JOWE! JE.BAC PS4 dzisiaj, jutro i na wieki wiekow!

Opublikowano

Na bluzie więcej exów niż plejbeka ma od 2013, najsss :) 

Opublikowano

DT3UHDnUQAAy6E6.jpg

zestaw daddiego na teneryfe :)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ale bym w tych skarpetach rozgniatał niebieskie robale  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.