Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 586 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
W styczniu na PS4 wychodzi Dissidia Final Fantasy NT, uznana seria z PSP i arcade. Wychodzi też The Inpatient na PSVR. No i Digimony jakieś, ale no PS4 to nie Switch żeby jarać się czymś takim. Sumarycznie i tak lepiej niż na Xbox One, na którym jest ZERO 0 NULL NIC i to od dawien dawna, że czuć jakby od zawsze. Po ch*j komu Xbox? Nawet własnych gier nie ma. Anty-konsola. Nawet na 3DS-a wychodzi Kirby w styczniu. Jakbym miał Xboxa to bym nie wchodził do tego tematu (ze wstydu). Powinien zmienić nazwę na Xbox One ZM... [emoji32]

Jest showmax, a w marcu już piraty. Tak szczerze, to nie pamiętam bardziej chvjowej konsoli niż śmieć box. Przez 4 lata 3 serię na krzyż, dobijajace ledwo do 85% i przyszłość tak samo szara, smutna i nijak, jak przeszłość.

Xbox one? Przez 4 lata nawet mi przez myśl nie przeszło, aby kupić tego śmiecia bez gier, taka super konsola.

Widze, że z okazji niedzieli wypuścili daddiego z izolatki. Co nam jeszcze powiesz, może podasz w końcu ta listę exow ba śmieć boxa, albo podzielisz się teoria, że słońce krąży wokoło ziemi?

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Od 5 miesięcy ps4 nie odpaliłem taka super konsola. Ostatnia gra jaką przeszedłem to yakuza we wrześniu. Myślę nad sprzedażą po premierze yakuzy 6 bo nic dla siebie nie widzę w tym roku z premier. No ale komu sprzedam wyjący bubel z premiery konsoli i za ile? 400 zł?  :)

Daj plejbeke do MOPSu.

Od prawie roku nie licząc gt sport 7/10 to nic na tego szrota nie wyszło a niebieskie przegrywy udają że jest dobrze jak im Kaz wali na twarz. No cóż jaka baza fanów takie realia, reklamowanie pif pafów, fifki i robienie butów :)

Opublikowano
YETI wyszła już na PS4 jakaś dobra gra multi czy dalej ta sieciowa bieda w remasterze symulatora drabiny?

Oczywiście i to niejedna, ostatnie kilka dni temu najbardziej popularne e-sportowa multi w bijatykach. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/street-fighter-v-arcade-edition

Początek roku i już oranie spencerowskiego śmiecia bez gier. Pierwszy kwartał SF AE, Dissidia, SoTc, Ni No Kuni2, Yakuza 6, pewnie God of War i kilka innych gier.

Spencer co tam dla was ma, zresztą pod koniec marca zrobi się podsumowanie pierwszego kwartału, i wyjdzie jak boty nadal są dymane ale to od 4 lat już standard.

Opublikowano

ujowe gierki które nikogo ale na PC, $ony lepiej wspiera Windowsa niż MS, co to wariaty nie zrobią na kasy  :)

Opublikowano

YETI na plejbece grał w jakieś indie gów.na, remastery i bieda gierki pokroju inFamous, a teraz udaje panicza, bo ktoś w 2k16 w końcu zauważył, że poza BB nic dobre na tej konsoli nie ma.

beka z typa od zawsze na zawsze, btw w bełchatowie śnieg pada na czarno czy normalnie?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Daj plejbeke do MOPSu.  

Od prawie roku nie licząc gt sport 7/10 to nic na tego szrota nie wyszlo

W tym przypadku nie ma żadnych wątpliwości, to nie prowo...

:pawel:

Jak widać, 4 lata wyszydzania i braku gier i kończy się w pokoju bez klamek, z dostępem do netu w niedziel. Spencer, ty chory sku.r.w.ysynu, coś ty zrobił z tymi biednym botami.

PS. Dobrze ze Don usunął konto, to przynajmniej nie widzimi jego upadku do poziomu planktonu.

YETI na plejbece grał w jakieś indie gów.na, remastery i bieda gierki pokroju inFamous, a teraz udaje panicza, bo ktoś w 2k16 w końcu zauważył, że poza BB nic dobre na tej konsoli nie ma.  

beka z typa od zawsze na zawsze, btw w bełchatowie śnieg pada na czarno czy normalnie?

Jak ja grałem na PS4 w gry przekraczające 90%, to ty co najwyżej zagrywales się w średniaki, na poziomie inFamusa, a od półtora roku, to nawet tych średniakow brak na tym śmieć boxie. 

Wezyrek spytał o multi, to mu podałem od razu z listą gier na 1 kwartał, to od razu dupa pękła. Zapodal sobie rozpuszczalnik i w Białymstoku widzi czarny śnieg. Człowieku, odłóż to, Spencer czy ty to widzisz, ty chory sku.r.wy.synu, kolejny młody człowiek spisany na straty.

Opublikowano

Ale bomby prawdy o tej c0rwie zeldzie w temacie o tej grze 7/10 :banderas:

Opublikowano

Podałeś mi jednego streetfightera, piękna różnorodność :banderas: a te 90% widziałeś w doopie chyba, jeden BB i anczarted dla januszy z fatalnym feelingiem strzelana i bieda eksploracją. growy india jones, następca tomb raidera, a znajdzki poukrywane w korytarzach. ciut nie gears of war ale tam przynajmniej jest dobre multi i strzelanie :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Podałeś mi jednego streetfightera, piękna różnorodność :banderas: a te 90% widziałeś w doopie chyba, jeden BB i anczarted dla januszy z fatalnym feelingiem strzelana i bieda eksploracją. growy india jones, następca tomb raidera, a znajdzki poukrywane w korytarzach. ciut nie gears of war ale tam przynajmniej jest dobre multi i strzelanie :pawel: 

SFV, GT S, U4, TLoU, masz 4 multi, które są bardzo dobre.
90% to widziałem na ekranie mojego tv, w przeciwieństwie do ciebie, a przepraszam jedna Forza. I (pipi)e mnie obchodzi jakie masz zdanie o U4, jest to gra która ma taką średnią, za którą Spencer wydałyby kilka ciężarówek zielonych, ale musi się zadowolić piratami i crapdownem.
Do U4 i BB możesz jeszcze dodać Persone 5, czy Horizon, Nioh, Nier. Wprawdzie te 3 ostatnie maja o oczko lub dwa poniżej 90, ale nadal jest to średnia, którą ty raczej zobaczysz w następnej generacji i to jeszcze jak spencera kupi jakąś grę czy studio, bo chyba nikt nie wierzy, że ci nieudacznicy z microsoftu są zdolni do zrobienia gry na poziomie chodzby Horizon, o U4 czy BB nie wspomnę.

Także morda w kubeł i grzecznie czekać na crapdown i kolejna forze. Będziesz miał dużo czasu na CW, tak jak przez ostatnie lata. Bo w Królestwie Niebieskim sam wiesz, że w pierwszym kwartale tego roku wyjdźie więcej gier niz przez ostatnie dwa lata na śmieć boxie.
Opublikowano

wysmiewanie sie z nieudacznikow z microsoftu i kupowaniem gierek podczas gdy tak czesto wymieniany BB nie jest sony i jest niczym innym jak wykupiona gierka, sony nie liczac naughty dog zrobilo ostatnia gre ze srednia 90+ kilkanascie lat temu

Opublikowano
21 minut temu, YETI napisał:

Do U4 i BB możesz jeszcze dodać Persone 5, czy Horizon, Nioh, Nier.

Zasrańcu to gry z 2017 roku, a rozmawialiśmy o 2016 i wcześniej. Także tak jak mówiłem ch.j warta była ta konsola bez gier kiedy na XBoxie wychodziły sztosy. Polecam więc zamknąć w końcu ryj i nie zakrzywiać rzeczywistości.

Panicza udaje, bo w 2017 w końcu dostał jakieś sensowne gry. :pawel: 

Opublikowano

SYF V dostał wreszcie kompletną wersje i można pograć na PC jak człowiek ale nie yeti kupil wersje beta za 259zł i płacił 200zł za online xD wyje

Opublikowano

no plejbeka wspaniały sprzęt do golenia frajerów i dla betatesterów.

Opublikowano

Zasrańcu to gry z 2017 roku, a rozmawialiśmy o 2016 i wcześniej. Także tak jak mówiłem ch.j warta była ta konsola bez gier kiedy na XBoxie wychodziły sztosy. Polecam więc zamknąć w końcu ryj i nie zakrzywiać rzeczywistości.

Panicza udaje, bo w 2017 w końcu dostał jakieś sensowne gry. :pawel: 

Jaki nerw xdddd

U4 i BB z którego są roku? Wy przez te cztery lata klepaliscie, klepiecie i będziecie klepac biedę. Co najwyżej można tam pograć w gry na poziomie infamous jak sunset.

Na Xboxa wychodziły sztosy xdddddddddddd. Zielone parchy już w takiej desperacji, że wracają do poprzedniej generacji.

:yao:

SYF V dostał wreszcie kompletną wersje i można pograć na PC jak człowiek ale nie yeti kupil wersje beta za 259zł i płacił 200zł za online xD wyje

Tak, najlepsza bijatyka na rynku tylko na PS4. Boli? Ma boleć.
wysmiewanie sie z nieudacznikow z microsoftu i kupowaniem gierek podczas gdy tak czesto wymieniany BB nie jest sony i jest niczym innym jak wykupiona gierka, sony nie liczac naughty dog zrobilo ostatnia gre ze srednia 90+ kilkanascie lat temu

Sony ma na koncie U4 czy Horizon, a w tym roku dojdzie taki GoW i kółka innych gier. Microsoft ma co najwyżej gejlo i Girsy, które musieli odkupić od epicką. Co za smiecie.

Opublikowano

>2018

>bijatyki

xDDDD

Opublikowano

jak te buty wspaniale odzwierciedlaja spolecznosc ps4: WYGLADAJA TANIO, TANDETNIE I SA HU.JOWE! JE.BAC PS4 dzisiaj, jutro i na wieki wiekow!

Opublikowano

Na bluzie więcej exów niż plejbeka ma od 2013, najsss :) 

Opublikowano

DT3UHDnUQAAy6E6.jpg

zestaw daddiego na teneryfe :)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ale bym w tych skarpetach rozgniatał niebieskie robale  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.