Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

apormo całe życie fail za failem, serio będzie w co grać na szrocie4 czy tylko chińskie gierki z przeglądarki?  :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Daddy całe życie fail za failem, serio będzie w co grać na xszambie czy tylko nic z niczego? ;)

Opublikowano
Daddy całe życie fail za failem, serio będzie w co grać na xszambie czy tylko nic z niczego? [emoji6]
Mędruś, za to ty masz w co grać, przeca Saints Row 3 wyszło na PS3.
Opublikowano
Kur.wa nie o to chodzi typie. Chodzi o to, że yeti jak zwykle sie spuszcza ile to za(pipi)istych gier wyjdzie na plejstejszyn a potem wchodzi sie na jego profil i sie widzi jedna nowa i 5-letnie tlou. 

typowy teoretyk gawedziasz jak mendrek

chvj cię obchodzi w co gram i co będę grał. Równie dobrze mogę już w nic nie grać, a wchodzić tu tylko dla beki i dla takich ciężko myślących jak ty, dla których zasady panujące w CW są zbyt ciężkie do opanowania.

Tak więc piszcie tylko o grach w które macie zamiar grać, bo inaczej beka, zwłaszcza w CW.

Opublikowano

To my w większości krytykujemy coś po ograniu :D a ty często bronisz jakieś gówna a nawet ich nie ograsz bo multi w last of us ważniejsze.

Opublikowano
43 minuty temu, YETI napisał:

chvj cię obchodzi w co gram i co będę grał. Równie dobrze mogę już w nic nie grać, a wchodzić tu tylko dla beki i dla takich ciężko myślących jak ty, dla których zasady panujące w CW są zbyt ciężkie do opanowania.

Tak więc piszcie tylko o grach w które macie zamiar grać, bo inaczej beka, zwłaszcza w CW.

Raczej beka z teoretyków od zawsze na zawsze

Opublikowano

nowy dzien, nowa szansa posmiac sie z ps4'kowych loserow-teoretykow? Yup, pisze sie na to. #TaniPlastik

Opublikowano

yeti zatrzymał się na tlou z ps3 i ps4 amatorze, no cóż nie powodzi się w Bełchatowie :)  zresztą z gier w co on ma grać? pif pafy i fifka? Jakie bieda w niebieskim szambie, przykre.

Opublikowano
yeti zatrzymał się na tlou z ps3 i ps4 amatorze, no cóż nie powodzi się w Bełchatowie [emoji4]  zresztą z gier w co on ma grać? pif pafy i fifka? Jakie bieda w niebieskim szambie, przykre.

I kto to pisze, twój GT mówi wszystko. Beka okrutna, bieda jak w cyganskim obozie. Ty w ogóle grasz w jakieś gry, czy wpadasz tu od czasu do czasu i czerpiesz satysfakcję, że robisz z siebie definicje słowa żałosny? Polecam sprawdzić w co grał Daddy w poprzednim roku, albo nie, sprawdzcie co grał podczas tej generacji XDDDDDD. Już chyba mały, biedny cygan ograł więcej gier.

Z drugiej strony, może Daddy w tworkach ma mocno ograniczony dostęp do gier, więc cofam te smiechy...

... ale wróć, on ma je.b.a ego śmiecia Xboxa bez gier, to niby w co na grać?

:rotfl:https://www.xboxgamertag.com/search/BigdaddyyPL/ :yao:

I on ma czelność pisać, że ktoś gra w stare gry.

Opublikowano

nie dość ze o grze kazdy juz zapomnial, minely 3 lata chyba juz od premiery, graja w to może 3 osoby i to na pc

to do tego jest to bijatyka xddd

nikogo w chuy

Opublikowano
43 minuty temu, YETI napisał:

I kto to pisze, twój GT mówi wszystko. Beka okrutna, bieda jak w cyganskim obozie. Ty w ogóle grasz w jakieś gry, czy wpadasz tu od czasu do czasu i czerpiesz satysfakcję, że robisz z siebie definicje słowa żałosny? Polecam sprawdzić w co grał Daddy w poprzednim roku, albo nie, sprawdzcie co grał podczas tej generacji XDDDDDD. Już chyba mały, biedny cygan ograł więcej gier.

Z drugiej strony, może Daddy w tworkach ma mocno ograniczony dostęp do gier, więc cofam te smiechy...

... ale wróć, on ma je.b.a ego śmiecia Xboxa bez gier, to niby w co na grać?

:rotfl:https://www.xboxgamertag.com/search/BigdaddyyPL/ :yao:

I on ma czelność pisać, że ktoś gra w stare gry.

Czemu piszesz o mendrku, "maly" ?

Opublikowano

Bo to karzel przeciez

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

Bo to karzel przeciez

Karzeł emocjonalny

Opublikowano
Cytat

Street Fighter 5 nie zachwyciło w okresie premiery. W porównaniu z konkurencją oferowało stosunkowo mało wojowników, gracze narzekali na brak podstawowych trybów rozgrywki, a odbiór zepsuły jeszcze na dodatek problemy techniczne.

Oczywiście niebieskie zwierzęta jarały się wtedy mocno, bo tytuł na wyłączność. Tyle jest ta sonowska ku.rwa warta: dwie dobre gry na konsoli z najgorszym online i najbardziej toksycznym community. Pogra potem człowiek w te 70 gier z oceną 85% i wychodzi na wierzch, że pomimo przepychu i tak jest bieda.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Yeti w ogóle gra w tego Street Fightera? pytam poważnie 

Edytowane przez Playstation

Opublikowano

W ogole sam link juz jest w h.oooooj smieszny:

(...) street-fighter-5-wraca-na-szczyt (...)

Zebys gdzies wrocic, trzeba w przeszlosci juz tam byc. SF5 to jest taki horizon wsrod bijatyk - tylko niebieskie zwierzeta sie tym jaraja - jak sie oglada jakis turniej to taka bieda ze ja je.bie. 2 grubasow albo brudasow (albo jedno i drugie) z przepoconymi ciuchami napie.rdala na pale, button mashing na calego, hadjukeny non-stop. Jak dla mendrego, to w sam raz. Reszta swiata SRA na to wiec won z takimi 'njusami'

Opublikowano
Street Fighter 5 nie zachwyciło w okresie premiery. W porównaniu z konkurencją oferowało stosunkowo mało wojowników, gracze narzekali na brak podstawowych trybów rozgrywki, a odbiór zepsuły jeszcze na dodatek problemy techniczne.

Oczywiście niebieskie zwierzęta jarały się wtedy mocno, bo tytuł na wyłączność. Tyle jest ta sonowska ku.rwa warta: dwie dobre gry na konsoli z najgorszym online i najbardziej toksycznym community. Pogra potem człowiek w te 70 gier z oceną 85% i wychodzi na wierzch, że pomimo przepychu i tak jest bieda.
Oj jak piecze, oj jak piecze. No w co tam będziesz grał w najbliższych miesiącach na śmieć boxie, no co wujek spencerek ci przygotował? Znów będziesz płakał przez tego chorego skur.w.ysna? Znów cały rok bez gier z jedną Forza która nikogo?
Yeti w ogóle gra w tego Street Fightera? pytam poważnie 
Nie, mi 88% wystarczy.

W ogole sam link juz jest w h.oooooj smieszny:

(...) street-fighter-5-wraca-na-szczyt (...)

Zebys gdzies wrocic, trzeba w przeszlosci juz tam byc.

Chodzi o serię SF, a nie o jedną czesc. Czy blacho boty muszą prezentować poziom inteligencji na poziomie liczby ekskluzywnych gier wydanych na Xboxa w tej generacji?
Opublikowano

Czy ja muszę grać na Xku.rwie? Proste, że nie. Na razie trzaskam złoto w WipEout, potem beta bardzo zachwalanego Sea of Thieves (muszę samemu spróbować), a tu kupka wstydu z 3DS-a. Klęska urodzaju, tyle gier, że nie wiesz za co się złapać.

Na plejku.rwie nie ma tego problemu: jeśli posiadałeś PS2 i PS3 to biblioteka PS4 kurczy się do garstki fajnych tytułów, które można ogrywać na bieżąco. Dziękuję śmieciom z Sony, że tak głodzili swoich fanów przez pierwsze 3 lata po premierze. Do nadrobienia jest niewiele, a czasu na inne platformy w bród. :banderas: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

SF5 to jest taki horizon wsrod bijatyk - tylko niebieskie zwierzeta sie tym jaraja - jak sie oglada jakis turniej to taka bieda ze ja je.bie. 2 grubasow albo brudasow (albo jedno i drugie) z przepoconymi ciuchami napie.rdala na pale, button mashing na calego, hadjukeny non-stop. Jak dla mendrego, to w sam raz. Reszta swiata SRA na to wiec won z takimi 'njusami'

XDDDDD
Nie ma to jak siedzieć po szyję w głównie i jeszcze robić przysiady. Czym jutro się ośmieszysz Cebulocie? SFV to obecnie najpopularniejsza e-sportowa bijatyka.

PS. Cebulot, ten twój avatar to cebula w okularach?

Opublikowano

czy ty sam nie widzisz jak zalosnie brzmi "(...)najpopularniejsza e-sportowa bijatyka(...)"? to jest tak jakbys napisal "najpopularniejsze go.wno" - niby fakt moze i prawdziwy, ale to nadal go.wno obesrane ktorego nikt kijem by normalny nie dotknal ale widze ze ty bys zjadal z talerza az by sie uszy trzesly (mniam mniam mniam)

Opublikowano

mowimy o tej smiesznej bitce ktora w duecie z t7 sprzedala sie gorzej niz arms w kkw?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.