Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

jak się ma inną konsolę niż xbox to można :kaz:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Na Xone nie można :yao:

Opublikowano

Ale wiecie że gow 4 i halo 5 to gry mocno nastawione na multi i mające mase dodatkowej zawartości od premiery? taki sunset o wiele mniej zajmuje

Opublikowano

Moim zdaniem Microsoft powinien natychmiast przestać wspierać i rozwijać swoje gierki. Wszystko z uwagi na klapów którzy przyzwyczajeni są że po 8 godzinach gra wylatuje z dysku i idzie do żyda, przecież to czyste marnotrawstwo przestrzeni dyskowej

Opublikowano

Sranie, że w Gran Turismo są auta bez widoku ze środka, a jak do Halo 5 wrzucą 50GB mapek sprzed generacji bez trawy i grafiki to już fajnie, wspieranie produktu, świeże bułki itd.

Opublikowano

dyski 2TB są po 300 zł a oni płaczą, że miejsca na swoich najmniejszych dyskach 500GB nie mają xdddd

bieda aż piszczy

Opublikowano

Czy remaster remastera może być goty? Co te klapy remaster last of us był swego czasu goty na playstation obecnie remaster sotc też dla niektórych już goty. Poproszę w takim razie o  remastera lula the sex empire a będzie dla mnie goty

Edytowane przez blantman

Opublikowano
13 minut temu, blantman napisał:

Czy remaster remastera może być goty? Co te klapy remaster last of us był swego czasu goty na playstation obecnie remaster sotc też dla niektórych już goty. Poproszę w takim razie o  remastera lula the sex empire a będzie dla mnie goty

nie, ale remake remastera już trochę bardziej :v prowokujesz czy znów załączyłeś nier autyzmatę?

Opublikowano

5 minut temu, Yakubu napisał:

Sranie, że w Gran Turismo są auta bez widoku ze środka, a jak do Halo 5 wrzucą 50GB mapek sprzed generacji bez trawy i grafiki to już fajnie, wspieranie produktu, świeże bułki itd.

Yakubu przykro mi to pisać ale kolejny raz popisujesz się swoją niewiedzą:

tak wyglądają mapy z D A R M O W Y C H   DLC

alex-senechal-2-2.jpg?1459965353

1-lVejmYE-e1460003218319-1024x563.jpg

halo-5-guardians-reveals-skirmish-at-dar

liz-kirby-7.jpg?1474232244

halo-5-guardians-warzone-assault-temple-

i wiele wiele innych 

a tak wyglądają mapy robione przez G R A C Z Y dzięki wewnętrznym narzędziom które dostępne są w grze, które później trafiają do matchmakingu na jakiś czas, dzięki czemu gra cały czas dostaje nowe mapy. Co najciekawsze map tych przez to że są zrobione w Forge się nie ściąga więc to nie one zajmują te 100 gb. Na marginesie dodam że 343 najlepszych twórców map bardzo często zatrudnia u siebie, już jako profesjonalnych designerów, bardzo fajna polityka

H5GuardiansBTBInline2.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, Ficuś napisał:

To kuvva gratuluje zyebania, ze ktos mial czelnosc bronic tego chuyostwa

Aktualizacje sciaga wolno, poziom ps4

Konsola totalnie cicha

Pad sam sex, dualshock4 to odsustowa zabawka

Stay tuned

ja pier.dole xD czy mamy 2013 rok?

Opublikowano

2018 a Ficuś jara sie Xbox One FAT :dynia: 

Opublikowano
39 minut temu, Yakubu napisał:

halo 5 to samo :yakubu: 2 gry=40% pojemności dysku :lmao:

i według tych dzbanów @_Be_ i @asax bardzo dobrze, że tyle zajmują :top_kek:

A ty dalej się błaźnisz tym? Że ci się chce tak strzelać sobie w stopę xD

Opublikowano

Dajcie Fickowi trochę czasu, co by nie było, to nadal jest klap.

Pięknie jakubek wyjaśniony przez asaxa :banderas:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

w koncu dowiemy sie co to jest ten caly xbox

dzieki ficus

Opublikowano

343 przez rok od premiery darmowymi updejtami wspierał grę ale lepiej jak Sony robić czyli pozamykać serwery c'nie :kaz: 

Battle of Shadow and Light    November 18, 2015    Big Team Battle (BTB) game mode, new player customization options, REQs    
Cartographer's Gift    December 16, 2015    Forge mode, advanced controller settings, new player customization options, maps, and REQs
Infinity's Armory    January 27, 2016    New maps and REQs
Hammerstorm    February 24, 2016    New game modes, new map, new REQs
Ghosts of Meridian    March 6, 2016    New maps and REQs, Forge additions, balance updates
Memories of Reach    May 16, 2016    Infection game mode, new REQs, matchmaking preferences customization   
Hog Wild (REQ Drop)    May 27, 2016    New REQs  
Warzone Firefight    June 29, 2016    Campaign Score Attack and Warzone Firefight game modes, new maps and REQs, new Forge canvas
Anvil's Legacy    September 8, 2016    New maps and REQs
Monitor's Bounty    December 8, 2016    Custom Games Browser, Observer Mode, new REQs, new Warzone Firefight maps, bug fixes, balance changes

Opublikowano

Nadkonsola kolejna gra ze średnią o której zielone przegryw mogą pomarzyć. Kolosy 92%, a zaraz Yakuza 6, Ni No Kuni 2 czy God of War.

:banderas: THIS IS LIVING :banderas:

Opublikowano

Czyli xbox one x nie ma zyebanego menu, calkiem inne przebudowane, eksuzywne dla tej wersji, a gry cyfrowe z patchami pod 4k zajmuja malutko?

Opublikowano

mi tam na koxie menu nic nie zamula, a na facie to faktycznie mnie czasem szlag trafial :cool: a co do gier to zalezy, do KI, Wiedźmina czy Godrizona zajmowały mniej niż 1GB :kaz: 

Opublikowano

1 minutę temu, Ficuś napisał:

a gry cyfrowe z patchami pod 4k zajmuja malutko?

czy może mnie ktoś proszę obudzić? śni mi się koszmar, że jestem ciągle w 2010 roku i ludzie mają problem ze ściąganiem danych na swoje dyski przez modem

ficuś a greg ci jakieś gry pożyczył czy tylko po dashu będziesz teraz się poruszać xD

Opublikowano
12 godzin temu, asax napisał:

https://www.polygon.com/2018/1/29/16930892/xbox-one-exclusive-games-analysis-microsoft

Według źródeł Polygonu Microsoft może wykupić EA xDDDDDDD 

co oni tam ćpają? 

Do zrobienia tylko pod warunkiem, że część gier wychodziłaby również na wszystkie inne platformy (głównie gry sportowe które mają określone warunki licencji). Kupienie i wydawanie gier z pominięciem np. PS spowodowałoby zbyt duże straty na wejściu, które nie spodobałyby się akcjonariuszom EA. Poza tym nie wiem czy prawo antymonopolowe obowiązujące w USA w ogóle by zezwoliło na taki transfer - zbyt duże skupienie produkcji jednego z największych wydawców w rękach jednej korporacji.

Opublikowano

ficek ogrywa tylko cebule z gempasa wiec o fh3 może zapomnieć

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Nadkonsola kolejna gra ze średnią o której zielone przegryw mogą pomarzyć. Kolosy 92%, a zaraz Yakuza 6, Ni No Kuni 2 czy God of War.

:banderas: THIS IS LIVING :banderas:

mmm.. Gra z ps2,pedalstwo z japonii  x 2 ..god of war :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.