Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Możesz rownież iść sie zabić bo twoje zdanie nikogo koneserze :yao:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 510 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

czy mam zaczac opisywac dokladniej moje wrazenia z xone  czy jeszcze jakis czas pograc i sie pobawic? xdddd

Dajesz.

Opublikowano

czy kogoś tu w ogóle obchodzi zdanie ficka na temat Xboxa? xD 

Opublikowano

jaranie się Forza Horizon 3 ponad 2 lata po premierze, girsami nawet nie wiem jak dawno, sunset z 4 lata po premierze:yao: 

Opublikowano

2 dni mam konsole, jebne se konstruktywną opinię xDDD

Edytowane przez Hum

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

jaranie się Forza Horizon 3 ponad 2 lata po premierze, girsami nawet nie wiem jak dawno, sunset z 4 lata po premierze:yao: 

Co w tym złego? Ja jaram się gierkami, w które nie grałem po przesiadce z PS4, wcześniej jarałem się dokładnie tak samo po przesiadce z X360 na PS3, z PS2 na X360 and so on...

Czy wolno jarać się tylko niedorobionymi gniotami na premierę? To ważne, proszę o odpowiedzi.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Przecież każdy kto miał Xboxa pisze zawsze to samo, poza paroma pomylencami - (pipi) obsrane. 

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Co w tym złego? Ja jaram się gierkami, w które nie grałem po przesiadce z PS4, wcześniej jarałem się dokładnie tak samo po przesiadce z X360 na PS3, z PS2 na X360 and so on...

Czy wolno jarać się tylko niedorobionymi gniotami na premierę? To ważne, proszę o odpowiedzi.

Możesz rownież iść sie zabić bo twoje zdanie nikogo koneserze :yao:

Opublikowano

Mogę, ale czekam na kuriera, to lepiej nie. Jeszcze dostanę negatywa na allegro.

BTW, fajne community tam na plejstejszyn macie, wystawiasz piękną laurkę :kaz:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał:

Nie wolno sie jarać grami w ogóle bo gry to strata czasu, lepiej włączyć TVP i pooglądać wiadomości 

Opublikowano
5 minut temu, Rayos napisał:

Forza Horizon 3 ponad 2 lata po premierze ? To, w którym ty roku żyjesz?

Opublikowano

no już, nie podniecaj  się, chodziło mi o PRAWIE 2 lata :gayos: 

Opublikowano
1 minutę temu, funditto napisał:

Forza Horizon 3 ponad 2 lata po premierze ? To, w którym ty roku żyjesz?

nie smiej sie z niepelnosprawnych funditto

Opublikowano

Ficek jakich ma kompanów :obama:

Opublikowano
30 minut temu, easye napisał:

No tylko Kubson ma z nią problemy, ale on zawsze wybiera gorsze rzeczy - Xbox, Samsung zamiast Oleda, chłop przyzwyczajony do (pipi) owych rozwiazan! 

Nie tylko kubson, psn to je,bane goooooowno. 

18 minut temu, Ficuś napisał:

czy mam zaczac opisywac dokladniej moje wrazenia z xone  czy jeszcze jakis czas pograc i sie pobawic? xdddd

No po 5 latach aż nie możemy się doczekać 

not

Opublikowano

Ficuś no nie wiem, Figaro niedawno dopiero X360 ogrywał i chyba za wcześnie na kolejną konsolę, więc nie wiem czy ktoś jeszcze byłby zainteresowany tą opinią "na gorąco" że tak to ujmę

Opublikowano

widze ze strategia na ircu juz obrona i para bluber & raven przybyla w odsieczy xddd

Opublikowano

ficus odkrywajac xboxa czuje jakby odkryl lek na raka i chce sie z tym podzielic ja go rozumiem

najpierw switch teraz xbox po tylu latach na playstation to musi byc niezly szok

Opublikowano

5 lat czekał aż ktoś mu da popsuta konsole żeby ograł gry z 360.

Tak, to będą bardzo wiarygodne wrażenia.

Opublikowano

to co polecicie z dobrych exow z 2017 czy 2018 roku na xone bym nie musial ogrywac gier dwuletnich lub czteroletnich?

Opublikowano

No masz pabdżi, super lucky tale, fm 7, cupheada, halo wars 2

zaraz sea of thieves, crapdaun 3 i goty state of decay 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.