Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

3 w nocy

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Nowe IP od Fromu i Days Gone :banderas: Będzie pogrom.

From to pewniak?

Opublikowano

O ktorej konfa Sony?

Masz w pierwszym poście rozpiskę.

Opublikowano

From to pewniak?

prawdopodobnie Armored Core na PS VR...

Opublikowano

Nie będę ukrywał. Jestem wku.rwiony. Mikroszafot miał niepowtarzalną szansę zaorać niebieskie pchły, bo mają na to wchuy sił i środków, w tym finansowych. Niestety jak się okazało nie mają jednego: odpowiedniego przywództwa. Dla mnie Spencer po tym co pokazał jest już całkowicie spalony. Nie mogę już wprost patrzeć na te jego roześmiane ryło. A wystarczyło tak w sumie niewiele...pokazać choć 2 (słownie: dwie) ekskluzywne (niech nawet będzie ekskluzywne konsolowo tj pospołu z blacharskim autyzmem) gry wyglądające jak Anthem, a juz byłbym zadowolony i mógłbym dalej heheszkować i trololować, ciągnąć bekę z klapeuszy i takie tam, ale po tym co się stało... :facepalmz:

Bez najmniejszej wątpliwośći M$ zapewnił sobie technologiczną przewagę jeśli chodzi o konsolowe poletko na dość długo. Gry multiplatformowe  będą wchuy lepiej wyglądać na X-ie jak na prosektorium nie mówiąc o PS4 dla syryjskich romów, ale czy to wystarczy do odniesienia sukcesu rynkowego? Obawiam się, że nie wystarczy i za to własnie odpowiedzialni są ludzie ze ścisłego kierownictwa M$. 

Jedyny plus to taki, że jak kiedyś kupię X-taczera to pogram jeszcze raz w Ninja Gaiden Black, czyli najlepszą grę w jaką kiedykolwiek i na czymkolwiek grałem, bo do Halo 6 jeszcze wku.rwę czasu.

Autentycznie...jak chyba w momencie kiedy ta głupia pinda od Minecrafta zapowiedziała jakieś coś tam...SUPER-DUPER to w tym momencie się zrzygałem :sick:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

O 3 w nocy, o 2 jest pre-show, gdzie będą pokazywali gry, które nie zmieszczą się na konferencję.

Opublikowano

From to pewniak?

Jak to okaże się prawdą to nie chciałbym mieszkać w pewnym domu pod Bełchatowem

Opublikowano

From to pewniak?

Jak to okaże się prawdą to nie chciałbym mieszkać w pewnym domu pod Bełchatowem

Przecież Miyazaki mówił, że nie będzie nowych Soulsów i Bloodbornów. Insajderzy też coś mówili, że nie ma co liczyć na fajne gry od FROM na E3. 

Opublikowano

to ch,ujowe chociaż

Opublikowano

Spoko, że wszystko co pokazali wychodzi albo już wyszło na blachę. Xbox? A po co to komu?

Wciskanie ludziom Minecrafta kolejny rok z rzędu i robienie wielkiego wydarzenia z tego, że dodali hd texture packa którego na PC każdy mógł sobie wrzucić za darmo 5 lat temu.

Lucky's Tale (tzw. "lisek") - niestety to gra na 6 

Black Desert, martwe PCtowe mmo dostało trochę swojego czasu na konferencji za to chyba najlepsza z PCtowych gier które przeskakują na Xboxa czyli Path of Exile miała swoje całe 2 sekundy podczas tej migawki indyków  :dynia:

Nowy mordor na tej prezentacji graficznie wyglądał gorzej niż pierwsza część

Nowy Assassin to już nawet śmieszny nie jest

Tych mniejszych gier było sporo i były wśród nich dobre tytuły ale to wszystko albo już jest na PC od jakiegoś czasu albo będzie do ogrania nawet na ipadach a przecież to miał być pokaz mocy. 

SCORPIO SIĘ ZAYEBAŁ

Opublikowano

Vr? To ja już wolę Recore.

ayyyyy

Opublikowano

Adi ten Lisek to będzie sequel tej gierki na 6 czyli kolejna gierka na 6 :usmiech:

Opublikowano

Xbox One X?

dangelo-barksdale.gif

jimmy-mcnulty.gif

tenor.gif

Opublikowano

wy dalej wierzycie ze te gierki na scorpionie beda wygladac lepiej? jesli microsoft wymusi te natywne 4k to bedzie kolejna beka, bo za chwile moze sie okazac, ze lepsze efekty graficzne czy nawet framerate bedzie generowac prosiak bo cale te terafanki nadwyzki xboxa xd pojda w ta na chuya komu potrzebna kosmiczna rozdzialke

jak pisalem, a jak dotad zawsze mialem racje - 6 terafankow to wspaniala moc ale absolutnie niewystarczajaca do natywnego 4k w topowo wygladajacych obecnie gierkach, a gdzie tam dopiero w przyszlosci

Opublikowano

Adi ten Lisek to będzie sequel tej gierki na 6 czyli kolejna gierka na 6 :usmiech:

wypluj to  :smutas:

Opublikowano

ficus nikt nie wierzy nie wiem na ch,uj sie produkujesz xD

Opublikowano

ficus nikt nie wierzy nie wiem na ch,uj sie produkujesz xD

tak jak pan ficuś pisał

Opublikowano

najlepsze że klapki cieszą się jak nintendo czy ms mają gorzej. Nie rozumieją że brak konkurencji i monopol to będzie najgorsze co może nas spotkać. Będzie ruchańsko w dupe na maxa all day long. Chociaż niektórzy nawet jak maja kutasa sony głęboko w anusie proszą o więcej :D

Konkurencja może sobie kupić Sony a robią prezentacje z grami dla dzieci otwierając ja samochodem z plakatów dla dorosłych ludzi, o czym my tu rozmawiamy?
Opublikowano

(pipi) tam, minecraft w 4k z SUPER DUPER GRAPHICS PACK i cross playem miedzy wszystkimi platformami to jednak sztos

No - idealna wymowka do tryliarda gier w 30 fpsacha, przeciez nie moga zrobic 60 jak na starym One chodzi nw 30 xD

Bez najmniejszej wątpliwośći M$ zapewnił sobie technologiczną przewagę jeśli chodzi o konsolowe poletko na dość długo. Gry multiplatformowe  będą wchuy lepiej wyglądać na X-ie jak na prosektorium nie mówiąc o PS4 dla syryjskich romów, ale czy to wystarczy do odniesienia sukcesu rynkowego? Obawiam się, że nie wystarczy i za to własnie odpowiedzialni są ludzie ze ścisłego kierownictwa M$.

No nie bylbym taki pewien - jaka roznice zrobia w grach, ktorew juz teraz na pro maja natywne 4k, albo te 'chekbordowe', przy ktorym i tak nie zauważysz roznicy - a tak jak pisalem na gorze, mozna zapomniec o takim Destiny w 60 fpsach, booooo - cross play xD 

Powaznie nie wiem na (pipi) komus ta konsola...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ta konferencja pobila chyba tvtvtvtv

ten xbox xdddddddddd

Opublikowano

Sony raczej nie bedzie, przynajmniej dla ich fanow. Pokaza to samo co rok i dwa lata temu i klapki beda kwikac z radosci

Co ty za bzdury wypisujesz?

Nowe zapowiedzi na PS4 na ostatnich konfach Sony:

E3 2014:

- Bloodborne

- Uncharted 4: A Thief's End

- LittleBigPlanet 3

- inFamous: First Light

- Ratchet & Clank

E3 2015:

- The Last Guardian na PS4

- Horizon: Zero Dawn

- Dreams

- Shenmue III

- FF VII Remake

E3 2016:

- God of War

- Spider-Man

- Days Gone

- Death Stranding

- Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

PSX 2016 - impreza nieporównywalnie mniejsza od E3, a mimo to:

- The Last of Us: Part II

- Uncharted: The Lost Legacy

- WipEout Omega Collection

- Knack 2

- LocoRoco/Patapon Remastered

- lokalizacje Yakuza: Kiwami i Yakuza 6

Zatem lepiej nie walić bez zastanowienia w klawiaturę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.