Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

morde zamknij bo nawet nie wiesz o jakich grach mowa

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Najgorszy typ gracza, co roku nowa fifa i cod

Opublikowano

widze że guernice znowu pękła psycha, ale czego spodziewać się po użytkowniku który wrzuca ludzi do ignora, bo mają inną konsole od tej wyznawanej przez niego :dunno:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Dla mnie guernica to jest ewenement: gość sztwyniutki i wielki jak szafa, a na forum top konfidentów. Zarzuca innym januszostwo i nienawidzi Xboxa, bo doi marki, a jara się chyba najbardziej skostniałym i spedalonym gatunkiem gier jakim są jRPG. Myślę, że ta cała sytuacja ma drugie dno i ktoś w końcu rozwiąże zagadkę shena.

Opublikowano

Z RPG na ostatnia generacje, to The Last Remnant mnie wciagnal strasznie, chociaz teraz juz pewnie bym nie ukonczyl.

Opublikowano

Grzejnik się przegrzał niestety xD

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

jara się chyba najbardziej skostniałym i spedalonym gatunkiem gier jakim są jRPG.

odpal sobie Nier, Person 5 albo nowe Xenoblade, może jeszcze nie jest za późno na zasmakowanie dobrych gier, bo mazz to wiadomo, że ma s(pipi)ony gust.

Opublikowano

Poprzednia generacja jeśli idzie o RPG to przecież jeszcze Ni no Kuni i Dragon's Crown. 

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

odpal sobie Nier, Person 5 albo nowe Xenoblade, może jeszcze nie jest za późno na zasmakowanie dobrych gier, bo mazz to wiadomo, że ma s(pipi)ony gust.

Pierwszy Nier skończony, drugi w kolejce. Co do Persony 5 to jednak odpuszczę: Golden na Vitę to podobno sztos gatunku, ale odrzuciła mnie ta przegadana, rozmyta historia. Wolę wrócić do rozgrzebanego po 40h Bravely Default.

Opublikowano

Ni no kuni ma fatalny system walki, dragons crown to beat and up, persona kazda jest przegadana

Opublikowano

Piątka zaczyna sie duzo szybciej od 4 golden, gdzie pierwsza walke mialem chyba po 2h xd

Opublikowano

OK gwoli wyjaśnienia postu z wczoraj. Tak jrpg obecnie odżywa jako gatunek ale mi chodziło przede wszystkim o zachodnie rpg. Na tamtej generacji z jrpg tylko xenoblade 1, last story, the world ends with you, tales of vesperia i lost odyssey pamiętam że mi się podobały za to ZACHODNICH gier rpg było multum. Mass Effect 1,2 i 3, Dragon Age z dodatkiem (wysmienitym), fable 2, fallout new vegas, Deus Ex  (ten z tej generacji dla mnie lekko ssał), South park (ten z tej generacji lekki zawód), Oblivion (na początku generacji x360 robił wrażenie), Skyrim, dark souls 1 i 2, Wiedźmin 1 i 2,  Kingdom of Amalur czy( uwaga tu będzie kontrowersyjnie) świetne fabularnie aplha protocol i dragon age 2.

W tej "generacji" jeżeli liczymy pc to tylko rpg w rzucie izometrycznym przeżywają renesans z pillarsami, spellforce 3, tyranny i divinity 2 na czele a poza Wiedźminem 3 nie ma takiego zachodniego rpg z prawdziwego zdarzenia (nie oldschoolowego w rzucie izometrycznym).  Twórcy elder scrolls skupili się na mmo i (pipi)owym fallout 4. Twórcy Deusa kontynuacje zrobili po prostu gorszą i nudniejszą od human revolution. Brakuje mi dobrego średniaka z nikąd jak Kingdoms of amalur. Brakuje mi Fable (tak uwielbiam tą serie), brakuje mi dobrego rpg od bioware. Trylogia Sheparda to dla mnie top 3 poprzedniej generacji bo kocham gry z dobrą fabułą i dobrymi postaciami. Brakuje mi dobrej gry od Obsidianu na konsole. Alpha protocol miał swoje wady ale cholernie przyjemnie mi czas przy niej minął (dodatkowo miała oryginalny setting jak na rpg). New Vegas to najlepszy fallout od czasu fallout 1 i 2.  Pierwszy Dragon Age cóż to była za epicka przygoda. Nawet studio spiders wydało na x360 grę w świecie gry o tron i of orcs and men które są 100 razy lepsze od ich najnowszych dzieł na nową generacje. Sorry Technomancera mam ale odpuściłem z nudów a of orcs and men i grę o tron skończyłem z przyjemnością.

Mówię mam nadzieję że 12 lutego odszczekam to co tutaj napisałem:D Czasem po prostu człowiek chciałby pograć w coś dobrego bez japońskiego dubbingu i postaci z anime na konsoli.

Opublikowano

tl;dr

Opublikowano

Jakiś czas temu wyciekły slajdy z wewnetrzenej prezentacji Sumo Digital, wynika z nich że pracują nad jakimś Established Global IP Kart Racerem

sumo-digital-5-6386tu50.jpg

Nie ma zbyt wielu dużych IP w tym gatunku oprócz Mario i od biedy Sonic Racera (ale Sega juz potwierdziła że nad niczym takim nie pracują) więc może to następna część Crash Team Racing? 

Opublikowano

Ej wiecie, że Don Sterydo wrócił na forumek? :banderas: 

Opublikowano

Użytkownik Pacquiao,

botów pozostało tak niewiele, że prawdopodobieństwo że znikąd pojawił się rozeznany w branży bot jest bardzo niskie, to musi być Don 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Sporo pieniążków Spencer musiał zainwestować że Don wrócił.

Opublikowano

Póki co to tylko plotki, no i po co ten rebranding?

Opublikowano

piraci of seas, game pass a teraz donsterydo

klapy na ustach z pełnymi kolanami a dopiero luty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.