Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Balon: Ale gry pod multi jak Fifa czy BF itp. gry, to produkcje, w które faktycznie możesz trzaskać tysiące godzin, ale jednocześnie idealnie nadają się do odpalenia na kilkadziesiąt minut wieczorem po pracy. W przeciwieństwie do jakiś bardziej rozbudowanych gier SP (o RPG nie wspominając), gdzie odpalenie takiej gry na 40 minut bardziej denerwuje niż sprawia satysfakcję. Jak oglądanie filmu na raty.

Opublikowano

No ale nie trzeba grać od razu w mega rozbudowane gierki RPG. Jest dużo fajnych gierek sp na kilka godzin, które można spokojnie odpalić na 40-60 min dziennie, nie mówiąc już o Switchu, który jest idealnym urządzeniem pod tatuśków z małą ilością wolnego czasu. 

Opublikowano

przeciez BF na chwile jest tragiczny - za dlugo trwaja mecze w wiekszosci trybow, to juz garska multikow od niny nadaje sie do tego - mk8d czy splatoon2 to rozgrywki trzy minutowe, wiec w ciagu tych 30-40min zagra sie sporo meczy

Opublikowano
9 minut temu, Pacquiao napisał:

W przeciwieństwie do jakiś bardziej rozbudowanych gier SP (o RPG nie wspominając), gdzie odpalenie takiej gry na 40 minut bardziej denerwuje niż sprawia satysfakcję. Jak oglądanie filmu na raty.

Dokladnie, dobra gre to zal wylaczyc, minimum pare h musi byc zeby siadlo, a fifka wiadomo zagrasz dla zabicia czasu.

20 minut temu, raven_raven napisał:

No ja wiem, to nie ten poziom co remake remastera 13-letniej gierki na plejstacjon :fsg:

Remak starocia ktory gniecie wizualnie portfolio na Switcha razem wziete :smutnyrayos:

Opublikowano

po ch.uj mnie cytujesz jak nie to mialem na mysli co ty?

Opublikowano
39 minut temu, Shen napisał:

pytam czy cos wyszlo, ale widze dalej u zielonych jaranko zapowiedziami. 

a u klapów co? remaster remastera hd? 

Opublikowano

jest grafika jest jaranko

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

jest grafika jest jaranko

i bugi, których nie było :pawel: 

Opublikowano
17 minut temu, Pacquiao napisał:

Balon: Ale gry pod multi jak Fifa czy BF itp. gry, to produkcje, w które faktycznie możesz trzaskać tysiące godzin, ale jednocześnie idealnie nadają się do odpalenia na kilkadziesiąt minut wieczorem po pracy. W przeciwieństwie do jakiś bardziej rozbudowanych gier SP (o RPG nie wspominając), gdzie odpalenie takiej gry na 40 minut bardziej denerwuje niż sprawia satysfakcję. Jak oglądanie filmu na raty.

Coś w tym jest. Osobiście w tygodniu po pracy lubię odpalić i zagrać kilka rund w Tekkena online, bo na szybko sprawia frajdę. Żeby wciągnąć się w jakiś sp, to tak minimum ze 2h, żeby wciągnąć się w klimat. Nie zagrałem jeszcze w Wiedźmina 3, bo cholera wie kiedy bym skończył. Dzisiaj np. wieczorkiem ma być forumkowe party w GoW4 :obama:, dlatego MP > SP. Po prostu nie mam kiedy ogrywać tych gierek w SP :/

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Masz farta apreno że skończyły mi się reaktki, bo minus poleciałby srogi.

Nie Ty pierwszy Paolo usilujesz zminusowac prawde, nie moja wina ze taka bieda teraz na xbox/switch ze Sotc blyszczy niczym gwiazda na niebie.

Ktos sie pytal o gierki na PS4, ano wyszlo jakies FF, a pozniej Sekret of Mana :)

Opublikowano
1 minutę temu, Shagohad napisał:

Coś w tym jest. Osobiście w tygodniu po pracy lubię odpalić i zagrać kilka rund w Tekkena online, bo na szybko sprawia frajdę. Żeby wciągnąć się w jakiś sp, to tak minimum ze 2h, żeby wciągnąć się w klimat. Nie zagrałem jeszcze w Wiedźmina 3, bo cholera wie kiedy bym skończył. Dzisiaj np. wieczorkiem ma być forumkowe party w GoW4 :obama:, dlatego MP > SP. Po prostu nie mam kiedy ogrywać tych gierek w SP :/

Polecam Switcha w takim razie (choć na inne konsole też jest dużo, dobrych, krótszych gierek na małe dzienne partyjki). Tam nawet molochy na 100+ h jak Zelda są tak skonstruowane, że bez bólu można pyknąć sobie z 40 min dla czystego funu. No i tak jak Fisuś wspomniał, nawet mp są tam idealne na bardzo szybkie partyjki.

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

Nie Ty pierwszy Paolo usilujesz zminusowac prawde, nie moja wina ze taka bieda teraz na xbox/switch ze Sotc blyszczy niczym gwiazda na niebie.

Ktos sie pytal o gierki na PS4, ano wyszlo jakies FF, a pozniej Sekret of Mana :)

Wystrzeliłeś z dupy z tą grafiką, minus byłby za to, bo to nie było kwestią w sporze. Z resztą i tak go dostaniesz.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
7 minut temu, balon napisał:

Polecam Switcha w takim razie (choć na inne konsole też jest dużo, dobrych, krótszych gierek na małe dzienne partyjki). Tam nawet molochy na 100+ h jak Zelda są tak skonstruowane, że bez bólu można pyknąć sobie z 40 min dla czystego funu. No i tak jak Fisuś wspomniał, nawet mp są tam idealne na bardzo szybkie partyjki.

zelda idealna na krotkie i dlugie posiedzenia z racji konstrukcji swiata i shrinow (odpalimy na chwile by jakiegos znalezc i zaliczyc)

xenoblade chronicles2 - idealne do krotkich jak i dlugich posiedzen, brak przydlugich filmikow (a mimo tego genialna fabule to ma), mozna odpalic na chwile by zapolowac na unique stworka czy zrobic jakies affinity

mario @ rabbids - idealne na krotkie posiedzenia, pare walk, nawet jak nie skonczymy to turowka wiec usypiamy konsole i pozniej bez bolu konczymy

kazde multi niny (czy to mk8d,farbki2, arms, czy za chwile i mario tennis) - rozgrywka tak skonstruowana by mecze trwaly krotko i nie bylo miejsca na nude

vs

persony czy yakuzy - czesto przez godzine nie masz nawet sekundy gameplayu, jak masz 40min to musisz usypiac konsole w trakcie scenki i pozniej jak wrocisz za pare dni to nawet do konca nie pamietasz co sie wydarzylo

Opublikowano

W porzadku, w takim razie zainteresujcie sie SoM, jak ktos lubil grac na handheldzie w jrpg, to powinno mu sie spodobac. Premiera za tydzien. O, widze ze nawet na Vite wychodzi.

Image result for secret of mana ps4 graphics comparison

Jprdl, ze tez dozylem czasow ze na forum zaleta gry jest to ze mozna pyknac 10 min i nic sie nie stanie :frog:

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Akurat na Switcha nie bedzie, ale nie powinno byc to problemem, bo Wy wszyscy i tak macie PS4.

Opublikowano

nie nasram nawet ta SoM bo

a) ogralem oryginal i w tych czasach gierka sie mocno zestarzala raczej

b) remaster wyglada jak robiony przez 2 osoby na jakis silniku zrobionym na zaliczenie na studiach (juz jakis wczesniejszy remaster na nim chodzil i wyglada to paskudnie)

c) nawet jakbym nie ogral to odpalilbym oryginal bo --> patrz pkt2

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Akurat na Switcha nie bedzie, ale nie powinno byc to problemem, bo Wy wszyscy i tak macie PS4.

Nie będzie problemu, bo nikt nie chce grać w crapa xdd Nie dziwię się że wyjdzie też na Vitę: jaki sprzęt takie gry :reggie: 

Opublikowano

Dla lepszego zobrazowania

Image result for secret of mana ps4

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie będzie problemu, bo nikt nie chce grać w crapa xdd 

Najpierw Ficus, teraz Paolo - kto kupi Loniaka, ma wy(pipi)ane na gry :(

Opublikowano

Niech zgadne - Pubg, shadow of war, gwint, forza i assasin ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.