Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

no tez nie rozumiem czemu w grze wyscigowej o samochodach jezdzi sie samochodami

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Moze zrobia gre bez singla, always on i z banami offline to klapy by sie zainteresowaly.

Opublikowano

horizon zero dawn ubisoftowy sandboksik z ładnom graficzkom system sellerem

a, dzisiaj sobota, więc kac wjechał mocno, ok

Opublikowano

Horizon świetna gra a i sprzedał się dobrze.

Opublikowano

Dobrze xddd ile go kupilo posiadaczy ps4? Z 10% bedzie?

Mk8d, Botw czy Odyssey maja ratio na poziomie ponad 50%, odyssey w trzy miesiace ma 9mln sprzedanych kopii przy 15mln konsol

Opublikowano

Horizon spoko gierka z wybitna grafika i ciekawym pomyslem z dinobotami, 4mln sprzedanych kopii w rok na ponad 70mln konsol, przeciez zaledwie 6% klapow po niego siegnelo

Opublikowano
14 godzin temu, asax napisał:

Barlog porównuje walkę w God of War do..... FIFY xD

http://www.gamesradar.com/god-of-war-director-talks-fifa-inspired-combat-learning-from-mad-max-and-getting-your-gear-from-the-dwarves-who-made-thors-hammer/?utm_content=buffer44930&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer_grtw

przerażające jakich porównań musi się chwytać, aby trafić i zachęcić do gry posiadaczy konsoli Playstation 4...

jaka plejbeka4 bez gier, taki kratos dla ułomnych  :)

Opublikowano

to już PUBG się lepiej sprzedał mimo premiery w grudniu, 2 razy mniejszej bazy użytkowników i 12 fpsów na premierę - zabawne że gierka z Early Access na Xboxa okazała się większym blockbusterem niż hajpowany Horizon 

ale mimo wszystko te 4 miliony jak na gierkę singlową to wciąż bardzo dobry wynik 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Przy takiej bazie uzytkownikow zaden wyczyn, zreszta to tez pokazuje jak sony nie ma obecnie system sellerow, ich exy kupuje maly procent posiadaczy konsoli, na switchu to przepasc,nawet xone wypada lepiej od plejbeki

Gt bylo jedynym system sellerem w portolio sony w historii tej firmy ale kaz z uporem maniaka to ip zniszczyl xd

Opublikowano
8 minut temu, Ficuś napisał:

Przy takiej bazie uzytkownikow zaden wyczyn, zreszta to tez pokazuje jak sony nie ma obecnie system sellerow, ich exy kupuje maly procent posiadaczy konsoli, na switchu to przepasc,nawet xone wypada lepiej od plejbeki

Gt bylo jedynym system sellerem w portolio sony w historii tej firmy ale kaz z uporem maniaka to ip zniszczyl xd

tak, jedynym.

a gierki nd, santa monica i insomaniac to finansowa nisza dla 3 osób na krzyż

wez sie w koncu pogódź się że do końca życia zostaniesz krypto klapem :usmiech:

Opublikowano

PUBG to fenomen. Gierka wyglądająca jak kupsko, z bugami i framerate 15-30 fps wymiata z rynku wszystko co jest. Klapy nie znajo. Nadchodzi kolejny fenomen, czyli SoT. A ci z god of war wyskakują. 2018 rok mamy, a nie 2005

Opublikowano

<

teksty Mendrka o światowym spisku i przekupionych streamerach za:

3....

2...

1...

>

Edytowane przez asax

Opublikowano

może lepiej mendrolina niech napisze jak $ony opłaca recki swoich gier, słynne afery z gran turismo i grami quantic dreams xD

Opublikowano
4 minuty temu, Godot napisał:

PUBG to fenomen. Gierka wyglądająca jak kupsko, z bugami i framerate 15-30 fps wymiata z rynku wszystko co jest. Klapy nie znajo.

no wymiata. na pc we względnie dobrym framerate a nie jak zwierzeta w rock solid 15 fps :pawel:

Cytat

Nadchodzi kolejny fenomen, czyli SoT.

xddddddddddddddddd

nawet byscie sie na to nie zesrali gdyby dokładnie ta sama gra wychodziła na wyłacznosc ps.

e: nowa strona, czyli wiadomo co

Opublikowano
4 minuty temu, nobody napisał:

nawet byscie sie na to nie zesrali gdyby dokładnie ta sama gra wychodziła na wyłacznosc ps.

niestety to się nigdy nie stanie, bo Sony nie ma w portfolio tak utalentowanego i kreatywnego studia jak Rare i jedyne czym jest zajęte to tworzeniem kolejnych cinematic-experience w stylu TLOU póki się to jeszcze sprzedaje 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Taa sprzedaje....5% uzytkownikow konsoli to kupi i dupny sukces xdddd 

Opublikowano

ja rozumiem ze mozna sie cieszyc bo mitologia czy graficzka, emocje itp ale w grach sie liczy gameplay

serio nie nudzi was ze w gowie, uncharted, tlou, horizon, days gone jest identyczna kur.wa mechanika? idz schowaj sie w krzakach, zabij z ukrycia, upoluj łukiem, teraz epickie qte na ktore nie masz wpływu i tak przez 30h. 2-3 razy mozna sie było podniecac ale teraz każda gra tak juz wygląda i jest to ku.rewsko nudne po prostu.

to juz gierki ubisoftu maja od chuya więcej polotu i świeżości

Opublikowano
24 minuty temu, asax napisał:

niestety to się nigdy nie stanie, bo Sony nie ma w portfolio tak utalentowanego i kreatywnego studia jak Rare i jedyne czym jest zajęte to tworzeniem kolejnych cinematic-experience w stylu TLOU póki się to jeszcze sprzedaje 

tak, tak, a później będzie kolejne mocarne 75% i no nie wiem co tak suabo miał byc hit seba i w ogóle przekupieni recenzenci :usmiech:

zresztą wy widzicie tlou like nawet w grach z otwartym swiatem i systemem walki jak w batmanach, czy w feudalnej japonii, a i tak koniec konców sami ograniczacie się do nadrabiania wylacznie takiej popeliny udając że taki BB, Demonsy, Automata, czy SOTC nikogo.

skąd sie bierze taki podludzizm? naprawde nie wiem ;/

Opublikowano

PUBG fenomenem? Jakas gierka z Kickstartera bez zawartosci z grafika na poziomie PS3 tylko online? A ze sprzedaz dobra, no coz muchy leca do gow.na, zadna nowosc.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

BB i Demonsy tak rozne :banderas:

Xddd

Opublikowano
33 minuty temu, nobody napisał:

no wymiata. na pc we względnie dobrym framerate a nie jak zwierzeta w rock solid 15 fps :pawel:

Klapeusz poleca granie na PC. Czy jest większa forma zezwierzęcenia?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.