Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widzę że Ficuś został asem pik w klaperskiej talii kart wrogów plejstejszyn. 

Co za toksyczne community xD 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 505,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
8 minut temu, kermit napisał:

ograles jakaś z tych gierek witold?

Spoiler

hZEM6Yk.jpg

WpAx6fX.jpg

LGKSDmG.jpg

Yakuzy jeszcze brakuje w kolekcji.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

nie no szacun super kolekcja 

Opublikowano

zdjecia z zakupow. wrzucilbym wiecej ale denerwuje mnie jakosc zdjec na forum.

Opublikowano

kupno gry =/= ogranie jej 

wystarczy spojrzec na yetiego i karolka

Teraz, aphromo napisał:

zdjecia z zakupow. wrzucilbym wiecej ale denerwuje mnie jakosc zdjec na forum.

to moze przestan je robic lodówka? 

Opublikowano

Nie mam najlepszego aparatu, ale mimo wszystko na forum duzo brzydziej wyglada niz na tel.

Spoiler

nikt nie zwrocil uwagi na artystycznie dobrane filmy obok niera :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

a forum duzo brzydziej wyglada niz na tel.

nastepny technologiczny ku.rwa wunderkind (zaraz po kebabie z spotify).

Opublikowano

co tu sie odku,rwia xD 

nioh ma fabułe? dobrze wiedzieć :pawel: 

Opublikowano

Posty ficusia w temacie juz nie beda takie same. Do tej pory sadzilem ze rozmawiam z kims powaznym, teraz juz mi sie wszystko wyjasnilo.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bo?

2 godziny temu, asax napisał:

Widzę że Ficuś został asem pik w klaperskiej talii kart wrogów plejstejszyn. 

Co za toksyczne community xD 

Najgorsze, musisz chwalic kazda gre, bronic goovien tyou knack lub order bo w przeciwnym razie nazwa cie zdrajca lub choragiewka, a chinski klap najchetniej by na mnie yakuze naslal

Na szczescie mozna uciec z tej piaskownicy i zyc pelnia piersi prawdziwego gracza 

Opublikowano

ficus ladnie obrażony, arpomo uwazal go za poważnego człowieka xd

Opublikowano

Zetta zrzucil bombe z precyzja Stukasa, raz a dobrze trafil grubasa.

Spoiler

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Xdddd jak ja gardze klapami i ich klamstwami i naginaniem prawdy, najgorszy sort gracza, gardze, wstydze sie ze do tej sekty nalezalem

Opublikowano

Plusem posiadania senior mebera jest wymazywanie postów bez śladu edycji.

Opublikowano

z humorkiem takie, nie

Opublikowano
5 godzin temu, Ficuś napisał:

Plejbeka4 nie dala mi ani jednej gry do mojej listy najlepszych gier ever, switch po roku dal mi cztery (odyssey, bayo2, chronicles2 i mk8d), myslalem zawsze ze w byciu graczem najwazniejsze sa gry, a nie rozdzielczosc ale klapy placza bo na 5calach nie ma hdr i 4k

No nie cztery, bo dwie z WiiU. Już nie upiększajmy tak faktycznej sytuacji Switcha ;)

Opublikowano

no juz nudny sie Ficus z tym Switchem robi, wscieklizny macicy dostal chlop oficjalnie. Fajna konsola, fajne gierki, ale w zyciu bym jej nie wymienil za PS4 gdybym mial miec tylko jedna konsole.  Nie chodzi tu o 720p i plame na oledzie, ale o wiele gier, ktore zagralem na innych konsolach, nawet tych (pipi)anych multiplatform, ktore zapadly w pamieci, jak i i niektorych exow, ktore dla mnie byly zupelnie czyms nowym postawiłbym je na rowni z tuzami Nintendo. Ba ide o zaklad, ze gdyby wyszly tylko na konsoli N  z autoamtu mialyby +5 do oceny, a Ficus by zapluwal ekran w CW walczac o kazda z nich. 

Edytowane przez easye

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

no juz nudny sie Ficus z tym Switchem robi, wscieklizny macicy dostal chlop oficjalnie. Fajna konsola, fajne gierki, ale w zyciu bym jej nie wymienil za PS4 gdybym mial miec tylko jedna konsole.  Nie chodzi tu o 720p i plame na oledzie, ale o wiele gier, ktore zagralem na innych konsolach, nawet tych (pipi)anych multiplatform, ktore zapadly w pamieci, jak i i niektorych exow, ktore dla mnie byly zupelnie czyms nowym postawiłbym je na rowni z tuzami Nintendo. Ba ide o zaklad, ze gdyby wyszly tylko na konsoli N  z autoamtu mialyby +5 do oceny, a Ficus by zapluwal ekran w CW walczac o kazda z nich. 

No widzisz, a ja miałem wszystkie konsole Sony, stacjonarki, i uważam, że PS4 może dopiero w tym roku się rozkręci, bo do tej pory było średniawo, za mało sztosów. Zaproponuj mi dobrego platformera, dobre wyścigi, grę do kanapowego multi? Są luki w bibliotece na PS4, jeśli ktoś lubi gry od From Software to chyba najlepszy powód, żeby PS4 posiadać. Niby jest Batman, na PS3 były 3, z czego dwa dużo lepsze, były trzy Bioshocki, 3x Uncharted, dwójka lepsza od czwórki. I mógłbym tak długo wymieniać, biedna ta generacja, ale zaznaczam, że jeszcze się nie skończyła. Nawet nie ma pełnoprawnego GT, kiedy na każde Playstation były dwie części. Bieda.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

aphromo, czy Ty masz jakieś życie poza CW? Poważnie pytam. To raczej nie jest normalne natłuc tyle postow w jeden dzień. Sony płaci za każdy post?

Opublikowano
12 minut temu, Shagohad napisał:

aphromo, czy Ty masz jakieś życie poza CW? Poważnie pytam. To raczej nie jest normalne natłuc tyle postow w jeden dzień. Sony płaci za każdy post?

sądząc po poziomie tych postów to raczej Microsoft płaci;) 

Edytowane przez asax

Opublikowano

@Zdrowywariat, zgadzam się, tyle że tam gdzie są luki są inne konsole-PC, każdy o tym wie poza Ficusiem, który dostał chyba pierwszy inne konsole niż Sony i zderzenie z rzeczywistością lekko zachwialo jego psychika... 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ficek nawet solsami się zainteresował po zapowiedzi portu na switcha xd

Opublikowano
22 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Zaproponuj mi dobrego platformera, dobre wyścigi, grę do kanapowego multi? 

Platformery no ok jest srednio, ale YL, HiT,Crash, Ratchet Guacamelle, jak ktos nie ma wymagan z kosmosu to znajdzie cos dla siebie, wyscigi wiadomo boski DC, kanapowe multi akurat sie wypowiem bo duzo gram, Nex Machina, Battlefront, Diablo, UFC, nie jest az tak duzo jak na zeszlej generacji ale absolutnie PS4 nie ma sie czego wstydzic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.