Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

PSX, PSone i PS2 są piękne :wub: Fat PS3 takie sobie, odblaskowy plastik, czyli miliard rys na obudowie i dodatkowo ta tandetna czcionka ze Spider-Mana na konsoli. Jedynie fajny smaczek z obrotowym logiem Playstation. Najładniejsze PS3 to zdecydowanie slimka, gdzie już super slim to chyba najgorsze co Sony wypuściło z konsol stacjonarnych. PS4 fat ładne, ale wolę wersję 1216, bo ta pierwsza znowu z odblaskowym plastikiem i też milion rysek. W(pipi)ia mnie coś takiego niemiłosiernie. Tylko "matowe" konsole.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
9 godzin temu, MYSZa7 napisał:

dobrych wyścigów jak na lekarstwo na PS4 i już widzę jak się klapy rzucą na tego remastera Burnouta :obama: 

W tym tempie, to za chwilę będą robić remaster Drivecluba :kaz:

Opublikowano
28 minut temu, MYSZa7 napisał:

Najładniejsze PS3 to zdecydowanie slimka

HORY NA GLOWE JESTES XD

Opublikowano

Ten jebany śmieć Xbox One S jest piękny.

Opublikowano

Pierwszy One też ładny, choć PS2 Fat na zawsze moim sercu jako najładniejsza konsola. Za to PS2, czy PS3 w wersjach slim to xD

Opublikowano

Najpiękniejsze PS4

118635b1.jpg

Opublikowano

Ta wersja jest bez porównania ładniejsza, jak oryginalna, czarna. Tak wyłaczając "CW mode", to szczerze czarne PS4 jest brzydkie, poprzednie konsole Sony miały to coś (z wyjątkiem PS3 super slim, bo to było paskudztwo).

Opublikowano

Jak tam Kingdome Come na PS4 :pawel: chodzi w 900p i łaskawie podnieśli do fhd na PS4 PRO 

Cytat

Przejdźmy do ulepszonej wersji konsoli PlayStation 4 Pro, gdzie rozdzielczość zostaje podniesiona do 1080p. Ulepszeniu zostaje poddana ogólna jakość obrazu, jak i ponownie, okluzja otoczenia. Następnie mamy wersję na Xbox One X, która po raz kolejny zwiększa rozdzielczość, aż do 2560x1440

Klapy mogą sobie kanapki zrobić, konika zwalić i kawe zaparzyć w trakcie loadingów :pawel: 

Cytat

roblem polega na tym, że czekamy nawet 2 minuty na PS4, tylko po to, żeby zobaczyć ekran tytułowy, gdzie możemy wczytać zapisany stan gry, co oznacza kolejne, długie czekanie. PS4 Pro skraca czas oczekiwania do 1,5 minuty, Xbox One uzyskuje wynik 1 minuty i 13 sekund, podczas gdy Xbox One X jest najszybszy z czasem 53 sekund.

Opublikowano

1440p na Scorpio troche beka.

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

1440p na Scorpio troche beka.

fhd na pro nie jest beką? xd

Opublikowano

oho, aphromo wrócił ze szkoły i już szaleje :yao: 

Opublikowano

Kingdom Come jest unikatowym projektem, ale jako gra jest po prostu zepsute.

FHD na Pro, moge zrozumiec w Nier, na pewno nie w takiej grze.

Opublikowano

spencer jednak mial racje ze ps4 pro to raczej konkurencja dla xbona s 

kox odstawia te guwno o lata świetlne, brawo

Opublikowano

rowniez nie zycze sobie zadnego kontatku z zielonymi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.