Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

halo?? duchowy spadkobierca power rangers lmao chyba tylko amerykańce mogą się tym jarać, a jeszcze forumkowe bezguścia xDD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

grałeś A M A T O R S K O

Stwierdzenie takie było tylko po to by pokazać jak bardzo metoda nie ogarnia. NIkt kto nawet grał tylko raz w miesiącu by nie napisał, że 2vs2 jest najlepsze.

PS. No i jak by trafił na mnie to bym go tak bardzo rozyebał,. że by nawet nie kontynuował grania xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Odbieraj to jak chcesz. W końcu ja grałem tylko AMATORSKO, nie jak 99% botów P R O F E S J O N A L N I E.

1 minutę temu, Ins napisał:

Stwierdzenie takie było tylko po to by pokazać jak bardzo metoda nie ogarnia. NIkt kto nawet grał tylko raz w miesiącu by nie napisał, że 2vs2 jest najlepsze.

No tak, bo Ty jesteś wyrocznią, co się komu najbardziej może podobać xDDDDD

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

2vs2 ... Halo ... nawet P R A W D Z I W Y amator przyzna, że pyerdolisz głupoty. Była tylko jedna część gdzie to się sprawdzało. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
2 minuty temu, Ins napisał:

2vs2 ... Halo ... nawet P R A W D Z I W Y amator przyzna, że pyerdolisz głupoty. 

Nie wiem czy prawdziwy amator, ale jeden przygłup w Twojej osobie właśnie to robi od 3 postów.

Opublikowano

Dzięki, niezły z ciebie oponent jak widać. Najlepsze było 2vs2 bo nikt z tobą nie chciał grać czy bo nie lubisz ludzi ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Będę się tłumaczył jakiemuś randomowi, a nie przepraszam P R O F E S J O N A L I Ś C I E dlaczego akurat preferowałem rankedowe 2v2 w Halo 3, nie Swata czy inne, kogoś tutaj za mocno trzyma widzę :lel:

Opublikowano

Jako P R O F E S J O N A L I S T A stwierdzam, że nie potrafisz obronić swojego bełkotu. Pisząc z caps lockiem rozśmieszych jedynie klaperstwo, no ale oni nie są zbyt wymagający.

PS. NIe sądzisz, że 2vs1 mogło by być również fascynujące co twój ulubiony tryb w Halo 3 ? Wprawdzie mapy nie są do tego przystosowane, no ale kto wie.

Opublikowano

Plejbeka i dobre multi? Przecież każde dziecko w przedszkolu wie, że to antonimy:yao:

Opublikowano

Jedynie co widzę, że standardowo łapiesz ból dupy o wszystko i wszystkich którzy Ci gierkę obrażą, ale czego się spodziewać po Typie, któremu dupa pęka i robi CW w prawie każdym temacie do którego się napatoczy i statusach.

Ale spoko gotuj się dalej na myśl o gierce sprzed 11 lat.

Opublikowano
2 minuty temu, Metoda napisał:

Jedynie co widzę, że standardowo łapiesz ból dupy o wszystko i wszystkich którzy Ci gierkę obrażą, ale czego się spodziewać po Typie, któremu dupa pęka i robi CW w prawie każdym temacie do którego się napatoczy i statusach.

Ale spoko gotuj się dalej na myśl o gierce sprzed 11 lat.

Piszesz bzdury to odpowiadam. Podobno do tego służy forum dyskusyjne. No ale mogę się nie znać. Ważne że masz swoją wizję rzeczywistości i tego się trzymaj.

Opublikowano
1 minutę temu, Ins napisał:

Piszesz bzdury to odpowiadam. Podobno do tego służy forum dyskusyjne. No ale mogę się nie znać. Ważne że masz swoją wizję rzeczywistości i tego się trzymaj.

I sam się teraz zaorałeś.

Opublikowano

Jestem nieogarem, który uważa 2vs2 w Halo jako profanację. Proszę wytłumacz.

Opublikowano

Jesteś nieogarem, ale to już nie mój problem. I co Ci tu tłumaczyć, wystarczy, że Cię znowu zacytuję

7 minut temu, Ins napisał:

Ty masz swoją wizję rzeczywistości, ja mam swoją. Ty w swojej masz ból dupy o tryb 2v2 w gierce sprzed dekady, a ja w swojej mam pompę z gościa, który myśli, że jest P R O F E S J O N A L I S T Ą, bo grał z koleszkami w team slayera, ctf czy tam swat'a, a każdy inny tryb gry, traktuje jako profanację.

Opublikowano
1 godzinę temu, Metoda napisał:

Halo 3 swego czasu był spoko. Najlepsze były rankedy 2v2, ale żeby robić z tego mesiasza arena shooterów? No nie bardzo

Przypominam od czego się zaczęlo.

xD 

Pięknie sam się pogrążasz tym pyerdololo. Wystarczyło przyjąć na klatę fakt, że 2vs2 nie było najlepsze w Halo 3. No ale po co. Trzeba brnąć dalej xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Na chwilę obecną jedyną osobą co się pogrąża, to jesteś Ty, bo widocznie dla Ciebie jest niesamowitą trudnością pojęcie i zrozumienie, że każdy może grać w ten tryb który mu się podoba, a nie ten który P R O F E S J O N A L I S T A INS aprobuje. Widać, że jesteś jednym z tych pajacy, co pewnie w gearasch płaczą, że ktoś ich położył lancerem, bo przecież P R O F E S J O NA L I Ś C I grają tylko na gnashery.

Opublikowano

No ale o czym ty teraz pyerdolisz ? Stwierdziłeś, że w Halo 3 najlepsze było 2vs2. Nie napisałeś, że "dla mnie" więc wyśmiałem ostro to stwierdzenie. Czemu masz ból dupy nadal ? 

PS. Lancerem w najlepszym multi w Gearsach nie dało się zabić, więc nie mogło by być płaczu o to.

Opublikowano

Niepotrzebnie się kłócicie o głupoty, raz że Halo 3 nigdy nie było najlepszym Halo (mimo to i tak deklasowało konkurencje). Dwa playlista Team Doubles nigdy nie dawało pełnego obrazu nt gry. Rdzeń Halo wraz z całym movementem, kontrolą mapy, czyli całą warstwą taktyczną jest zaprojektowany z myślą o rozgrywce 4 vs 4. Trzy że ocenianie całej serii na podstawie prawie dziesięcioletniej gry, która w dodatku jak wspomniałem wcześniej nie była najlepsza, jest trochę niepoważne, bo seria z piątą częścią przeszła duże zmiany.

Dla przykładu finałowy mecz sprzed kilku dni z rozgrywek finałowych w Orlando, jeżeli ktoś ma wątpliwości jak wyjątkowe, jak skillowe i jak bardzo taktyczne, jest multi Halo. Oczywiście nie jest to gra dla każdego, sam czasami wolę odpalić mniej wymagające i odmóżdżające multi w Battlefieldzie 

Opublikowano

Czemu w ogóle rozmawiamy o niszowym fps-ie? Obecnie w e-sporcie liczą się inne gry - Overwatch, CS: GO, i niestety PUBG (nadal tego nie pojmuję). Overwatcha się lepiej ogląda niż gra, bo faktycznie teamwork na wysokim poziomie, game sense, zmiany w meta, counterpicking - wymaga dużego zgrania i inteligencji, a jednocześnie skill ma dużą wartość (co ciekawe, rożnymi postaciami przejawia się inaczej, np. sliding po ścianach u Lucio, trafianie w locie u Wdowy, czy flankowanie Tracer). Overwatch IMO mimo pewnego hejtu, to bardzo kompleksowy fps który łączy team based i skill based w prawie idealną całość. CS: GO to stara szkoła, w której jak się nie ma dobrego aima i nie zna się mapy, to się przegrywa z kretesem. A PUBG? Ch*j go wie, chyba po prostu rak się musi gdzieś osiąść i tyle ;)

Opublikowano

Ależ ból dupska, że nie możesz w tego PUBGa pograć :)

Opublikowano

fpsy na padzie

autocelowanie xDDD Szkoda jeszcze, że trzeba samemu strzelać, bo jakby to też było auto to byłoby bardziej w guście klapów

esport na konsolach xD No chyba tylko turniej tekekna 7 w piwnicy Harady

Edytowane przez gekon

Opublikowano
5 minut temu, gekon napisał:

fpsy na padzie

autocelowanie xDDD Szkoda jeszcze, że trzeba samemu strzelać, bo jakby to też było auto to byłoby bardziej w guście klapów

Swego czasu konsolowy pro o nicku DSPStanky zrobił film jak rozwala prosów na konsolach. W filmie takie rycerzyki jak ty szyderczo piszczały o tym, że "auto-aim", "konsole", "nie da rady na PC". Gość się wkurzył, przeniósł się na PC i rozj*bał tą pc-tową hołotę, po czym zrobił z tego drugi film. I takie gekonki znowu wpełzły w ciszy pod taborety ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.