Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Spoko w tym roku MS pokaze mixed reality for Xbox I już każdy będzie ta technologia zainteresowany :yakubu:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
37 minut temu, Kyo napisał:

P.S. Tylko że Sony nikogo nie zmusza do kupna tych (pipi)owych sprzętów robiąc z tego nierozłączne zestawy jak robił to MS z Kinectem. Pewnie - lepiej na(pipi)ać 100 padów w różnych kolorkach niż zrobić coś nowego, innego.

Microsoft również inwestuje w VR, mają przecież swoje gogle, 343 Industries pracuje nad nową grą na VR, ale według słów Spencera, czekają aż technologia dojrzeje. Wydaję mi się że jest to rozwiązanie lepsze niż na szybko wypuszczanie gogli z paćką przed oczami, do słabej nienadającej się do tego konsoli, byle tylko nachapać się na frajerach.

Opublikowano

3d w garstce gier, move olany po roku, eye toy, ulomne home, ktore nigdy nie wyszlo z bety, nieudane ps minis, kamerka z ps4 do niczego, pewnie za chwile umrze play link, vita wspierana przez sony ze dwa lata, vr na ktory produkuja goovna na 20min gry

Ahhh te sony i ich wytrwalosc i pomyslowosc

Opublikowano

@asaxNo to nie mają. O przydatności nie rozmawiam bo mnie VR nie interesuje. Ale jak by interesował to bym miał wybór. Za to mam 100 kolorków padów do wyboru. I ja mówiłem o wyborze, różnorodności. I można wiele Sony zarzucić ale nie to że boją się inwestować w nowe technologie i rozwiązania.

@Ficuś- ogarnij że nigdzie o wsparciu nie pisałem. Nie bronię Sony ale każdy to ich jedzie jak bure suki ale MS i Ninny to już świętoszki wg. niektórych. Sami pokazujecie że lepiej nic nie robić niż coś robić nawet niekoniecznie dobrze. A potem o jezu - jaka ta branża chujowa.

Nowa technologia u N - kartonowe pudło!

Opublikowano

@Kyo

No nie mają, zaznaczam tylko że podobnie jak Sony  poważnie w to inwestują. A to że czekają jest moim zdaniem bardzo dobre, wreszcie Microsoft uczy się na błędach, zbyt często w ostatnich latach wychodził przed szereg prezentując innowacyjne produkty które potem szybko umierały. 

Poza tym moim zdaniem VR na PS4 to powodująca wymioty ciekawostka niż realny wybór. 

Opublikowano

Zaczekajcie aż MS pokaze owoce inwestycji w chmurę, to dopiero będzie :banderas:

Opublikowano

Chmura i dx12 was pokaza, prawda macio?

Opublikowano

DXMJ48PXUAA5MOb.jpg

Ah te konsole kurła, wkładasz płyte i grasz xdddd

Opublikowano

już niedługo :lapka: 

Opublikowano

beka z klapow, najpierw podwyzka cen za ps+ a od przyszlego roku tylko dwie gry miesiecznie xd tak sie wlasnie konczy wasza dominacja jak za czasow ps2

Opublikowano

A kto powiedział, że będą 2 gry miesięcznie? Czuję, że będą prawilnie 4 giereczki na PS4, podobnie jak na X1 :cool: być może nawet zaczną rzucać klasykami z PS2 :notbad: 

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

A kto powiedział, że będą 2 gry miesięcznie? Czuję, że będą prawilnie 4 giereczki na PS4, podobnie jak na X1 

Opublikowano

Smutny

bycie klapem to jednak prze(pipi)ana sprawa 

Opublikowano

Szkoda Vity. PS3 mech. Nawet nie chce mi się włączać a co dopiero pobierać gierki na tak spierdoloną konsolę.

Opublikowano

PS3 jeszcze jakiś czas temu Mendrkowi wystarczała do grania do tego stopnia, że nie widział sensu kupowania PS4. Czyżby Grubasek jednak się mylił? :kaz: 

Opublikowano

Sony trzymało support specjalnie dla niego, Mendrek rozstał się z PS3 to i Sony stwierdziło, że dopiero teraz można konsolę ubić.

Opublikowano

Vita już dawno zdechła, a dopiero teraz się niektórzy obudzili.

Co do vr, to kompletnie się nie zgodzę, że za wcześnie. Właśnie sony fajnie temat ogarnęło i można już się trochę pobawić tymi goglami, w całkiem przystępnej cenie.

Playlink? Grałem więcej w te gierki w domu i u znajomych niż na xbox one ogółem. Już o funie i kupie śmiechu nie wspomnę.

Opublikowano
2 godziny temu, Moldar napisał:

Playlink? Grałem więcej w te gierki w domu i u znajomych niż na xbox one ogółem.

kinect? turlałem w kręgle i skakałem na pontonach więcej niż na ps3, ps4 i vite we wszystkich exach razem wziętych...

Opublikowano

Vita? Jak żyła, tak umarła. Jak pier,dolony śmieć. Hrrrr tfu, and nothing of value was lost. 

Opublikowano

VITA ZNACZY ŻYCIE  :(

ja wciąż czekam na Stardew Valley... 

Opublikowano

a ja na bioshoka na vite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.