Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nikt nie chciał kupować z legalnego źródła, to nie dziwi, że przecenę zrobili, by się pozbyć przed upłynięciem ważności kodów xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Jedno jest pewne - kiedy rozmawiamy o pieniadzach, nikt nie odpusci, wiec jesli faktycznie cos tam jest niehalo z kodzikami, to beda duze zmiany.

w Euro gold na rok to 250 zl, na keye 160zl, tak sporo bym powiedzial.

3 godziny temu, Pacquiao napisał:

Golda nie da się kupić na lewo bo masz zdrapki albo bezpośrednio z XBL, tu chodzi raczej o konta z grami kupowane za lewą kasę. Golda nie da się kupić za kradzioną kasę i komuś odsprzedać. Co innego konta z grami.

Osoby ktore nigdy nie kupily zadnego konta rowniez zostaja wzywane, mozesz to przeczytac w newsach, wypowiedziach.

12 minut temu, kermit napisał:

który to juz raz klapy chca toczyc beke a sami wychodza na niesamowitych idiotów?

przestałem liczyć :)

Spokojna glowa, mistrza kermita nikt nigdy nie doscignie :)

Opublikowano

Akurat promo na Plusa i Live na amazonie. Ciekawe z jakiego tira wypadly :)

Opublikowano

DXSG5SAWkAEg8Fl.jpg

DXSHBuuWkAEUsQj.jpg

Opublikowano
8 minut temu, hav7n napisał:

Akurat promo na Plusa i Live na amazonie. Ciekawe z jakiego tira wypadly :)

Z zadnego, chodzi o mniejszych sprzedawcow,allegro itp. PS Plus na 3 miesiace za +- 100 zl juz widze te tlumy.

Tak czy inaczej walke z szara strefa w kazdej formie popieram, albo bawimy sie w prawo albo nie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

to z 360 @asax ?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

Wypisz wymaluj PS1 i PS2. Ale co Ty tam możesz wiedzieć. Nie twoja epoka. Wtedy conajwyżej do tych konsol się śliniłeś widząc je w witrynie sklepowej.

Opublikowano

Darmowa wsteczna kompatybilność na X1:

fh1rbs1p.gif

Płatna na PS4:

xD

Opublikowano
52 minuty temu, Hum napisał:

Jaki orzeł biznesu xD

To jest chyba juz ta scena w której berlinek znika na dwa dni, po których wróci jak juz kurz opadnie i jakby nigdy nic po raz kolejny przedstawi swój belkot objawiony na 6 linijek.

Dokładnie tak będzie. Przylezie jakby nigdy nie został wyjaśniony, bez godności jak zawsze. Popluje się, że na steamie są tanie gierki, jakiś chińczyk czituje w codzie i jak fajnie się gra w exy na playstejszyn takie jak fps na padzie  - Overwatch, a potem pójdzie złożyć się w 10 typa na remaster remastera gierki 2/10 za 5 zeta

tfu, gardzę bardzo

Opublikowano
14 minut temu, Mani napisał:

Wypisz wymaluj PS1 i PS2. Ale co Ty tam możesz wiedzieć. Nie twoja epoka. Wtedy conajwyżej do tych konsol się śliniłeś widząc je w witrynie sklepowej.

przecież mondry to naczelny pirat i pożyczasz forum PE. Teraz to niby podśmie(pipi)ki i gardzenie piractwem, bo PS4 jeszcze nie złamane. No to modnry daje zarobić sony i cepy kupują nawet gierkę za 10 zeta ze zrzutą w pięciu.  Reszta to darmocha z plusa. Jak złamią PS4 to pierwszy będzie pożyczał verbatimki i będzie wychwalał sony pod niebiosy, że specjalnie dali się złamać, żeby biedniejsi gracze, tacy jak on, też mogli pograć w coś co nie jest szrotem z plusa

Edytowane przez gekon
sorry za duble penetration, miało połączyć posty

Opublikowano

@gekon

Tylko BASF ;)

A właśnie przypomniałem sobie, że muszę wrócić do przerobienia 1szego Xboksa. Dysk wymienić na większy. Laser też już niedomaga a jakoś w Tao Feng i Jade Empire chce grać.

Opublikowano
4 godziny temu, Mendrek napisał:

Xbox od zawsze był konsolą miłą dla złodziei i przekręciarzy. W poprzednich CW zalewałem tematy linkami z przekrętami związanymi z przekrętami na MSP (a także tanie kluczyki na PC, bo w sumie to też platfiorma idealna dla złodziei). Pomijam że X360 był bardzo wcześnie złamany i swoją piracką tożsamością zdobył grono miłośników w Polsce. I oczywiście dla wielu niczym januszy z łódzkiego CH Ptak, kupowanie ze sprawdzonych i nieszemranych źródeł było "frajerstwem". Wnioski z tego jakie to są ludzie, wyciągnij sobie szary graczu szukający porady do jakiego obozu dołączyć, wyciągnij sobie sam ;)

ale verbatimek na PS2 to nie pamiętasz, stulejarzu zafajdany?

Opublikowano

Cytat

It still plays like a dream. Amazingly, this Xbox 360 title looks gorgeous even today, with resolution boosted by 9x thanks to this Xbox One X patch. Tom and Rich discuss how well the first entry in the Horizon series holds up today, and how it holds up in light of its two current-gen sequels.

Opublikowano

Gdybym mial czas to bym lecial po xoxa, ta wsteczna kompatybilnosc wyglada 100 razy lepiej niż zapowiedzi nowych gier, i  ostatnie lata xboxa.

Opublikowano
10 minut temu, asax napisał:

vs

:rotfl: 

Opublikowano

czyli dobrze rozumie, ż FH1 ma normalnie poprowadzoną karierę, a nie nasrane milion ikonek na mapie?

Opublikowano

w pierwszym Horizonie jest najlepsza kariera, jakaś tam fabuła i bossowie z głównym "złym" do pokonania, gdzie w kolejnych częściach to już ssie (pipi)a

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

@ragus tak, jest nawet lekko fabularyzowana (coś w stylu Need for Speedów, ale zdecydowanie mnie cringe'owa). Ikonek jest mało, grając kila lat temu zrobiłem wszystkie wyzwania i wciąż nienasycony dalej sobie jeździłem. Marzyłem wtedy żeby kolejna część była bardziej rozbudowana, a potem przesadzili w drugą stronę :D 

Opublikowano

ehh 2 xboxy one już przemieliłem i nie dali mi nigdy FH1 ;///

mocno brakuje mi właśnie takich wyścigów

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wsteczna kompatybilność? Tylko pc

Opublikowano

Ale klapy doskonale wyświetlone na ostatnich stronach!:banderas: W megacebulactwie daleko im do blacharskich przeputańców, ale ścigają ich w zawrotnym tempie i z czasem na pewno ich przegonią:yao:

Opublikowano

Jak dogonia ekipe od Xboxa to juz bedzie news. Fanfaronada spowodowana gamepassem, licytacje co lepsze ea acces czy gold itp. doskonale pokazuja, ze posiadacze xboxa to klienci wrazliwi na cene.  U mnie w MM Switch wyparl polprodukt MS z polki, teraz stoi w kacie, z dala od wzroku.

Eh, Forza Horizon 1 na 360, jak im to sie udalo tak spyerdolic :(

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Jak dogonia ekipe od Xboxa to juz bedzie news. Fanfaronada spowodowana gamepassem, licytacje co lepsze ea acces czy gold itp. doskonale pokazuja, ze posiadacze xboxa to klienci wrazliwi na cene.  U mnie w MM Switch wyparl polprodukt MS z polki, teraz stoi w kacie, z dala od wzroku.

Eh, Forza Horizon 1 na 360, jak im to sie udalo tak spyerdolic :(

mówiłem już żebyś się leczył typie

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Fanfaronada spowodowana gamepassem, licytacje co lepsze ea acces czy gold itp

niedlugo klapy beda licytowac co lepsze ps plus z dwiema gierkami czy ps plus z dwiema gierkami

Opublikowano
21 minut temu, MaZZeo napisał:

mówiłem już żebyś się leczył typie

Doceniam Twoj altruizm, ze zdrowiem wszystko ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.