Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ech, ponownie, mendrek rzeczowo,  grzecznie,  argumenty na stole,  a kolega asax daje filmik  gdzie ludzie z DF przyznają że gry wyglądały i  tak finalnie nieziemsko, a sony powinno pokazac prawdziwą rozgrywkę z motorstorma co by wszystkim i tak sie podobało.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

o jenysiu nie wiedziałem,  że zwykły wspominkowy filmik tak ztriggeruje Mendrka :obama:  chyba rzeczywiście ma ostatnio słabsze dni

Microsoft rakiem? Ja jako konsument widzę to nieco inaczej

-wysokiej jakości obsługa klienta i bezkonkurencyjny serwis gwarancyjny

-wysokiej jakości usługa sieciowa z usługami takimi jak GamePass, EA Access i Games with Gold (gdzie Microsoft dalej zapowiada wsparcie dla gier z 360-tki

-wsteczna kompatybilność 

-Play Anywhere, dzięki któremu będę mógł swobodnie grać w Piratów na Xboxie i PC

-cross-play 

-darmowe remastery które zawstydzają innych wydawców takich jak np EA czy Sony 

-refundacja zakupionych gierek 

-a za chwile to zajeżdzone studio Rare wypuszcza chyba najbardziej kreatywne nowe IP tej generacji 

nie wiem jak wy, ale ja tu widzę bardzo prokonsumencką politykę 

Opublikowano

Sony naklamalo prosto w oczy renderami ale wszystko jest ok bo finalna gra tez wygladala dobrze xdd Super firma koorwa.

Opublikowano

Nie wiem czy ta generacja by potrafiła zrobić to co się odpier,dala w trailerze motorstorma.

Opublikowano

no to tym bardziej nie powinni kłamać skoro pewnie mieli świadomość że nigdy nie uda im się osiągnąć tego poziomu. To nie jest żadne usprawiedliwienie

Edytowane przez asax

Opublikowano

Mam nadzieje asax ze masz te rzeczy o xboksie w notatniku i tylko przeklejasz.

Opublikowano

dostaje instrukcje od Spencera na maila i tak tylko przyklejam 

Opublikowano

Tak jak to przewidziałem kilka stron temu. Po tym jak Berlinek Cebulator został zaorany przez Ragusa, czmychnął na jakiś czas do budy z kebabem, wyżarł wszystko, kurz opadł i wrócił, ponownie coś bełkocząc, tym razem wysilając się i aż w 12 linijkach przedstawiając nam swój spaczony światopogląd jednoplatformowca biedaka.  

Opublikowano
6 minut temu, Hum napisał:

Tak jak to przewidziałem kilka stron temu. Po tym jak Berlinek Cebulator został zaorany przez Ragusa, czmychnął na jakiś czas do budy z kebabem, wyżarł wszystko, kurz opadł i wrócił, ponownie coś bełkocząc, tym razem wysilając się i aż w 12 linijkach przedstawiając nam swój spaczony światopogląd jednoplatformowca biedaka.  

W sumie mam też przecież PC do grania, ale doceniam podejście - w sumie nie ma co tego liczyć jako platformy, bo to g*wno do niczego poza retro (i pracy) się nie nadaje. Nie dajcie się nabrać na bajadurzenie ocelota, ravena czy innego gekona, oni nie tylko nicki mają jak zwierzęta, ale grają też tak samo.

Ps. A nie było mnie, bo albo mam życie, albo gry na PS4 do ogrania. Ty nie masz ani jednego ani drugiego, przegrywobocie ;)

Opublikowano

Tłumacz się, dobrze robisz, tym bardziej pokazujesz, jak bardzo bierzesz to wszystko do siebie xD

PC do grania za 2 tyś zł ze promocji świątecznej w Tesco, na którym tnie Spotify. Do tego guwnogierki z plusa na PS4 i kilka zaległych rat na PS3 z providenta. Widzicie? tak się wygrywa życie w 2018 roku. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

mendrek założył kamerkę live:

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

Tłumacz się, dobrze robisz, tym bardziej pokazujesz, jak bardzo bierzesz to wszystko do siebie xD

PC do grania za 2 tyś zł ze promocji świątecznej w Tesco, na którym tnie Spotify. Do tego guwnogierki z plusa na PS4 i kilka zaległych rat na PS3 z providenta. Widzicie? tak się wygrywa życie w 2018 roku. 

obawiam się, że nawet nie, bo spotify nie tnie nawet na 15 letnim kompie mojej matki, który teraz kosztowałby max ze 150 zeta

i super być zwierzęciem, ktory gra w najlepsze gry w 4 k, na najwygodniejszym padzie, wygodnie przed telewizorkiem, z darmowym online i z gierkami po polsku za 1/3 ceny tego co na ułomstejszyn. Lepie być takim zwierzakim niż robakiem, który gra na ps4 w ochłapy

Opublikowano

Mendoline dalej piecze xdddd

Ja bym te psychiczne przypadki klapow znakowal jak bydlo na czole by latwo widziec na ulicy kim gardzic

Opublikowano
56 minut temu, Mendrek napisał:

Nie dajcie się nabrać na bajadurzenie ocelota, ravena czy innego gekona, oni nie tylko nicki mają jak zwierzęta, ale grają też tak samo.

zm jak o mnie mówisz

Opublikowano
2 godziny temu, asax napisał:

i tak warto sobie przypomnieć by zobaczyć jak długą drogę przeszło PlayStation ;) 

To prawda, comeback PS3 byl duzym zaskoczeniem, zobaczymy czy MS z Xbox One uda sie powtorzyc ten wyczyn. Poczatek maja nawet nawet.

Opublikowano

nie moge przestac sie śmiać

moglbym ogladac to bez konca

Opublikowano

its ridge racer... RIIIIIDGE RACER

jaki mendrek, takie sony.

xD

Edytowane przez Gość

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

W sumie mam też przecież PC do grania, ale doceniam podejście - w sumie nie ma co tego liczyć jako platformy, bo to g*wno do niczego poza retro (i pracy) się nie nadaje.

No widzisz Mondruś jak Ty łżeć potrafisz. Gdybyś potrzebował blachy do grania w retro gierki to byś się nie prostytuował skamląc swego czasu o poradę w odpowiednim blacharskim dziale tego forum tylko bez pytania wziąłbyś jakieś poleasingowe łajno jak nie przymierzając moje i dał sobie spokój z publicznym ośmieszaniem się...Twoja wiarygodność zatem nawet nie wynosi ZERO. Ona ma wartość zdecydowanie ujemną...

Opublikowano

mendrek tak jojczy na pc, a we wlasnie ukonczylem ogral papers, please kupionego pewnie z bundla

no ladna hipokryzja

Opublikowano

Warto dodać, że okazał się dla niego zbyt skomplikowany i musiał się ratować youtubem xddddd

Opublikowano

Mendrek nie zmieniaj się, nawet gdybyś miał jakiś wybór. 

Opublikowano

Papers, Please? Świetna gra na Vitę! :)

Słaby ten damage control blaszek. Wyuczone przez eony frajerstwa: "pewnie masz słaby sprzęt", "nie umiesz go obsługiwać!", "pc jest najsilniejsze to i ma najlepsze gry!" :dynia: Ech nie wiem czy wam współczuć czy wyśmiać blaszane przegrywy. W porównaniu do WYGODNEJ i WSPANIAŁEJ, PEŁNEJ WYBITNYCH EX'ÓW PS4, to wasze pc-ty nawet k*rwa nie leżały, dno dna i metr do Chin brakuje. Czezarre dobrze prawi - poleasingowego szrota kupić do retro i do gierek pokroju Papers, Please w ostateczności, ale prawdziwe MIĘSO tylko na konsolach. K*rwa, nawet Xbox musial wam ex'owego cyca dać do possania żebyście posmakowali konsolowego luksusu :yao: Gardzę xboxem, ale blaszanymi przegrywami bardziej ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.