Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Właśnie dostałem tel, zaraz gościu bierze ode mnie XBOX ONE S w cenie 7 Jagiełów  :kaz:

Sony na(pipi)iaj  :czezky:

h8u4q6e83l4y.jpg

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ja nie wiem w jakim ty świecie żyjesz cieplutki 

najpierw Agent, potem Bully, a teraz chcesz Orange Boxa xD 

Warto wierzyć 

Opublikowano

Sa gdzies dane w ilu egzemplarzach sprzedało sie PS Pro? Chciałbym zobaczyc na tle ogołu jak bardzo w (pipi)e jestesmy z modelem biznesowym zaczerpnietmy z komorek.

Na 5 egzemplarzy ps4 jedna sztuka to Prosiak.

Opublikowano

Sa gdzies dane w ilu egzemplarzach sprzedało sie PS Pro? Chciałbym zobaczyc na tle ogołu jak bardzo w (pipi)e jestesmy z modelem biznesowym zaczerpnietmy z komorek.

Ostatnio podawali info, że od premiery PS4 Pro co piąte sprzedane PS4 to właśnie Pro. Są z tych liczb bardzo zadowoleni.

Edit. Beaten.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Microsoft jest „dumny” z wysokiej ceny Xbox One X

W takim tonie wypowiadał się Aaron Greenberg, szef marketingu w dziale Xbox, w rozmowie podczas audycji, jaką na targach E3 prowadzi popularny Geoff Keighley (dzięki, Polygon).

- Jesteśmy dumni z ceny - przyznał menedżer. - Z faktu, że projektujemy produkt klasy premium, dysponujący najwyższą mocą, bezprecedensową wydajnością, grami w prawdziwym 4K.

Eurogamer.pl

Ręce opadają, brak słów

Opublikowano

W takim tonie wypowiadał się Aaron Greenberg, szef marketingu w dziale Xbox, w rozmowie podczas audycji, jaką na targach E3 prowadzi popularny Geoff Keighley (dzięki, Polygon).

- Jesteśmy dumni z ceny - przyznał menedżer. - Z faktu, że projektujemy produkt klasy premium, dysponujący najwyższą mocą, bezprecedensową wydajnością, grami w prawdziwym 4K.

Eurogamer.pl

Ręce opadają, brak słów

Szczerze? Cena nie jest jakaś tragiczna. Problemem jest to, że ta konsola całkowicie mija swój "target" - nie ma na nią gier, więc do kogo jest celowana?

Opublikowano

Zobaczymy co Ms zrobi, jak się zakończy wsteczna z Xbox. Gier nadal nie będzie więc?... No tak, będzie wsteczna z Xbox one XD.

Opublikowano

KLASA PREMIUM XDDDDDDD CHYBA W PI.ŹDZIE I ZA TAKĄ CENĘ NIE MA RACJI BYTU NA RYNKU XDD 

GRY PEDALE DO YOU EVENT LIFT NA CHRYSTKA ROZYEBIE CIĘ MICRO GDZIE SĄ?? 

Całkowicie oderwani od rzeczywistości są Ci z prezesiki i szefowie z ms. Szkoda słów na tych melepetów.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nowy Wipeout, albo nowa część/kolekcja remasterów poprzednich Motorstormów. Wierzę.

Opublikowano

Szczerze? Cena nie jest jakaś tragiczna. Problemem jest to, że ta konsola całkowicie mija swój "target" - nie ma na nią gier, więc do kogo jest celowana?

Dokładnie. Jak za to, co tam wpompowali w to pudełko cena jest jednak trochę uzasadniona. Pytanie brzmi tylko czy na razie nam to potrzebne.

Opublikowano

KLASA PREMIUM XDDDDDDD CHYBA W PI.ŹDZIE I ZA TAKĄ CENĘ NIE MA RACJI BYTU NA RYNKU XDD 

unwanted-e3-2011-announcements_130674123

Faka - co za wściekłość xD odetchnij trochę wdech-wydech 

ile waszym zdaniem powinna kosztować konsola 

o mocy 6 terafanków

z napędem UHD 

i chłodzona cieczą?

Xbox One X to sprzęt klasy premium, najmocniejsza i najlepiej wykonana konsola na rynku. Prosiak przy tym to jakieś nieporozumienie wykonane z plastiku od Deawoo Matiza. Szkoda tylko że nie ma gier 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Xbox One X to chyba jest chłodzony szambem Spencera które się wylewa z tego sprzętu klasy premium.

Opublikowano

@asax

Żadna wściekłość synku xboxa, tylko rzeczywista rzeczywistość kabaretonu microsoftu. Dla mnie ten sprzęt xbox XD nadaje się tylko na podstawkę pod nogi i tylko aż tyle. Co mi po tych mocach konsoli jak sam mówisz, NIE MA GIER XD Z czym mi tu do ludzi? Poza tym jaka pewność, że najlepiej wykonana konsola na rynku? Miałeś już ją w ręku, używałeś, wiesz jak chodzi sprzęt? Cicho czy głośno czy może przypadkiem nie świerszczy jak to było u braciaka S-ki? No właśnie, zanim napiszesz o wykonaniu lepiej się wstrzymać. Przestań bronić tego badziewia, bo aż żal czytać takie posty. Nie moc sprzętu, a gry sprzedają sprzęt? MAGIA, NIE? XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Eurogamer.pl

Ręce opadają, brak słów

a co kooorwa nie stać cie biedaku? xDddd

Opublikowano

o mocy 6 terafanków

z napędem UHD 

i chłodzona cieczą?

Xbox One X to sprzęt klasy premium, najmocniejsza i najlepiej wykonana konsola na rynku. Prosiak przy tym to jakieś nieporozumienie wykonane z plastiku od Deawoo Matiza. Szkoda tylko że nie ma gier 

Problem w tym ze ludzie mają w piście terafanki, 4k, czy hdr (nawet nie wiem co to xd) Myślisz ze ktoś kupi konsole droższą od tv?

Ludzie mają w doopie chłodzenie sikami. Kogo to obchodzi? Nikogo. Ludzi obchodzą gry i przystępna cena, która jest dobra za taki sprzęt ale tym samym zbyt wysoka dla portfela. 

Na tym mają być gry, których nie ma. 

@Blabix

Stać, ale wole kupić za tyle pieniędzy Switcha dla siostry ze wszystkimi sztosami jakie oferuje.

Wolałbym ciotce zayebać z otwartej niż kupić XOX

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Jezu jak Sony roz(pipi)ie kolejny raz, dawac mi juz konferencje. 

Opublikowano

Chlodzona lzami klapow konsola z 6 teraflopami i brakiem gierek to jak bombonierka bez czekoladek - na ch,uj komu?

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Za rok Devolver może nawet mieć problem z postawieniem swojego bazarku naprzeciwko e3, co za wariaty. :banderas:

Eurogamer.pl

Ręce opadają, brak słów

Do najbardziej hardkorowych fanów xboxa z 4k tv, a dla kogo innego? Jeśli takie metro nawet na amatorze będzie jakoś śmigało z tym 30fps to zwykłego janusza mało będzie obchodziło, czy to 720p, 1080p czy 4k. Przecież to nie rynek PC i nie rozumiem dlaczego spencer do tego tak podchodzi.

Jeśli Sony doyebie jeszcze jakimś pro slim s/x czy innym gó.wnem to sprawa będzie domknięta a klucz do rzeki, bo oni mogą przynajmniej otoczyć się jakimiś grami: bynajmniej większość z nich nie będzie indykami o piratach.

Opublikowano

Problem w tym ze ludzie mają w piście terafanki, 4k, czy hdr (nawet nie wiem co to xd) Myślisz ze ktoś kupi konsole droższą od tv?

Ludzie mają w doopie chłodzenie sikami. Kogo to obchodzi? Nikogo. Ludzi obchodzą gry i przestępna cena, która jest dobra za taki sprzęt ale tym samym zbyt wysoka dla portfela. 

ludzie potykali się o palety z PS4 tylko dlatego że było mocniejsze od Xboxa, a potem byli zmuszeni ogrywać Knacka sześć razy. Microsoft chciał powtórzyć sukces pierwszych lat PS4 bez gier, ale cóż nie pierwszy raz wychodzą na jaw podwójne standardy. Jeżeli coś robi Sony to jest OK, jeżeli powtarza to Microsoft to już źle 

Opublikowano

Kurwa jeszcze tego śmiecia bronisz? Po(pipi)ało cię?

Opublikowano

o mocy 6 terafanków

z napędem UHD 

i chłodzona cieczą?

Ludzie mają w doopie chłodzenie sikami. Kogo to obchodzi? Nikogo. Ludzi obchodzą gry i przystępna cena, która jest dobra za taki sprzęt ale tym samym zbyt wysoka dla portfela. 

@Blabix

Stać, ale wole kupić za tyle pieniędzy Switcha dla siostry ze wszystkimi sztosami jakie oferuje.

Wolałbym ciotce zayebać z otwartej niż kupić XOX

1y96EgK.jpg

Opublikowano

tyle ramów

jakiś procek

sto teraflopów

rozdzielczość 4k

no w (pipi) konsolowy filing. "Wkładasz płytkę i grasz". Tylko w co? 1/4 pokazanych gierek nie wyjdzie w ogóle, połowa wyjdzie z opóźnieniem a może i za generację i po sporym downgradzie, wszystkie i tak wyjdą na pc

Opublikowano

Ludzie mają w doopie chłodzenie sikami. Kogo to obchodzi? Nikogo. Ludzi obchodzą gry i przestępna cena, która jest dobra za taki sprzęt ale tym samym zbyt wysoka dla portfela. 

ludzie potykali się o palety z PS4 tylko dlatego że było mocniejsze od Xboxa, a potem byli zmuszeni ogrywać Knacka sześć razy. Microsoft chciał powtórzyć sukces pierwszych lat PS4 bez gier, ale cóż nie pierwszy raz wychodzą na jaw podwójne standardy. Jeżeli coś robi Sony to jest OK, jeżeli powtarza to Microsoft to już źle 

yebać ms

Opublikowano

jaki placz ze zycie jest niesprawiedliwe, zobacz - ludzie potykali sie o palety po ps4 bez gier, ludzie aktualnie potykaja sie o palety switcha z dwiema grami z wiiu, tylko xbox tredowany w kacie siedzi z grzybica pochwy i nikt go nie chce

Opublikowano

Dogadywanie sie z asaxem to jak dogadywanie się z blondyną, która nie kuma sensu rozmowy, można ale po co? XD

Bronić tego gunwa to nawet Monthy Python by się wstydził, a kabarety to robił na poziomie i z klasą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.