Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

mendrek>apromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Oho, widze, ze znowu narzekania i placze, niech bedzie do zobaczenia za tydzien misiaczki :dynia:

PS. Ukanio Was zayebie :)

Opublikowano

A jak wróci do domu, to śmiało do cw, bo na tego (pipi)anego śmiecia xboxa jak nie było, tak nie ma gier.

Opublikowano
26 minut temu, YETI napisał:

A jak wróci do domu, to śmiało do cw, bo na tego (pipi)anego śmiecia xboxa jak nie było, tak nie ma gier.

To na PS4 coś wyszło?

Opublikowano
To na PS4 coś wyszło?
W tym roku? Dwa razy więcej niż na dekoderze do zamawiania pizzy.
Opublikowano

Mówisz o multiplatformach? Czy remasterze gry sprzed 13 lat? 

8f0.png

Opublikowano

Mówię o SoTc, to remake gry ze średnia o której zielone parówy mogą pomarzyć i o Moss ze średnią jak Girsy czy Halo.
2 vs Z E R O.

A zaraz Ni no Kuni 2, Yakuza 6 i God of War.
Będzie 5 vs 1
A to dopiero początek pięknego roku, w którym Sony znów rozgniecie dekoder do gierek z poprzedniej generacji.

:banderas: PIĘKNA GENERACJA :banderas:

Opublikowano

remaster i guwno na vr xdddd

dominacja jak za czasow ouya

Opublikowano

SoTC :rofl:

Powaznie mowimy tutaj o remake'u remake'u ktory jest tak ch.oyowy ze trzebaby doplacac tutaj normalnym graczom zeby chcieli palcem tego gow.niaka dotknac? Miejmy troche szacunku dla samych siebie - ta gra jest bekartem przekletym ktory powinien byl sie skonczyc na 1 nieudanej probie - probowali 2 raz, tez GO.WNO. za 3 razem garstka jelopow wy.yebala 100+ zl zeby odgrzac kotleta i teraz zeby im nie bylo glupio, to wchodza na forum i chwieja zachwyty. Dobrze was sony yeb.ie wszystkich skoro taki syndrom sztokholmski.

Opublikowano

Licze ze boty jelopy stekna w obronie!

Opublikowano
44 minuty temu, YETI napisał:

Mówię o SoTc, to remake gry ze średnia o której zielone parówy mogą pomarzyć

Dobra taktyka - robić remake tylko tych gierek, które mają wysoką średnią i liczyć na zysk :kaz:

Opublikowano

sony remasteruje gierki z duza srednia by je sprzedac ponownie za duza kase by znowu mialy wysoka srednia by klapy mialy czym wojowac w cw

microsoft remasteruje gierki z duza srednia i daje je swoim graczom za darmo, jedynie nikt ich ponownie nie oceni

Opublikowano
5 minut temu, Ficuś napisał:

sony remasteruje gierki z duza srednia by je sprzedac ponownie za duza kase by znowu mialy wysoka srednia by klapy mialy czym wojowac w cw

microsoft remasteruje gierki z duza srednia i daje je swoim graczom za darmo, jedynie nikt ich ponownie nie oceni

ale głupi ten Microsoft. W ogóle nie przystosowany do realiów CW 

Opublikowano

Mówcie o micro co chcecie ale szanuje ich jak poyebany że w 2018 roku dalej wydają gierki na x360

Opublikowano

bedzie chmura, dx12 i moc z rdzenia kinnecta to zobaczysz co to grafika

Opublikowano

Wyglada nadal jak state of emergency z zombiakami.

Nie widze funu 

Opublikowano
remaster i guwno na vr xdddd

dominacja jak za czasow ouya
Guwno ze średnia jak halo, zapomniałeś dodać, że na (pipi)any śmieciu nadal Z E R O.

2 : Z E R O
:kaz:
Opublikowano

Design prosto z farmer simulatora 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.