Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Matriks_1111 napisał:

Skoro Forza ma gameplay dla downów, to bieganie myszą w VR ma jaki?

O 1% lepszy niż w gejlo4 i girsach 4.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
11 minut temu, YETI napisał:

O 1% lepszy niż w gejlo4 i girsach 4.

xd 

to da się ocenić gameplay? 

Opublikowano

Gier brak na plejbece4 to niebieskie robale jarają się the crew i grą o myszy. No cóż jaki szrot4 tacy fani i gry a raczej ich brak, przykre  :)  

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

xd 

to da się ocenić gameplay? 

Jak się ma downa i gra się w gry dla upośledzonych to jak widać się da. Bardziej bałbym się tylko o sposób oceniania, bo obawiam się, że może to wyglądać tak:

Spoiler

giphy.gif

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

W Japonii wszystkie ps4 wyprzedane i na necie dochodza ich ceny do absurdu za sprawa Monster Huntera.
A na X Boxa nie ma nawet japonskiej wersji owej gry coz za geniusze od japonskiego marketingu w tym microsofcie.
2hx20bd.jpg

Opublikowano

Ja cały czas zachodzę w głowę nad tym, jak bardzo trzeba być upośledzonym, żeby posiadać konsole bez gier

No też nie wiem.
Opublikowano
Teraz, YETI napisał:

No też nie wiem.

A powinieneś, bo realnie to nadal nie ma na PS4 żadnej GRY, a nie czegoś co stworzono i wmawia się wam, że to produkcja warta wydawania pieniędzy o super ŚREDNIEJ ocen :kaz:

Opublikowano
22 minuty temu, Zetta napisał:

W Japonii wszystkie ps4 wyprzedane i na necie dochodza ich ceny do absurdu za sprawa Monster Huntera.
A na X Boxa nie ma nawet japonskiej wersji owej gry coz za geniusze od japonskiego marketingu w tym microsofcie.

nie czytaj mojego posta póki nie wytrzeźwiejesz. 

już? 

Sony zapłaciło Capcomowi aby Monster Hunter był sprzedawany w Japonii tylko w wersji na PS4 

Opublikowano
4 godziny temu, Yakubu napisał:

gardzić the crew jednocześnie jarając się forzą horizon

mind_blown.gif

przecież te dwie gry to jak bracia, tylko the crew trochę fajniejsze, bo ameryka

Opublikowano
21 minut temu, kermit napisał:

jezu

matriks to srednia z botów xD

Opublikowano
nie czytaj mojego posta póki nie wytrzeźwiejesz. 

już? 

Sony zapłaciło Capcomowi aby Monster Hunter był sprzedawany w Japonii tylko w wersji na PS4 

Powaznie?

Sony zaplacilo?

Ty no wytrzezwialem.

Frapuje mnie tylko gdzie byl microsoft wtedy?
Opublikowano

W Kanadzie ps4 nie istnieje,  tylko nintendo i Xbox.

Opublikowano
16 minut temu, Zetta napisał:

Powaznie?
Sony zaplacilo?
Ty no wytrzezwialem.
Frapuje mnie tylko gdzie byl microsoft wtedy?

poważnie.  Microsoft nie miał nic do gadania, dwóch chińczyków umówiło się za plecami że nie będzie wersji na Xboxa, a potem jeden z nich napisał maila do Spencera - Sorry Winetou, ale w Japonii nie będzie Xboxowego Monstera i tyle. 

Edytowane przez asax

Opublikowano
W Kanadzie ps4 nie istnieje,  tylko nintendo i Xbox.

To sie wezcie tam boty przeprowadzcie bo gdzie indziej tylko beke z siebie robicie.

23kxbi0.gif

Opublikowano

To sie wezcie tam boty przeprowadzcie bo gdzie indziej tylko beke z siebie robicie.
Po co? Nigdzie nie będzie im lepiej jak w Choroszczy.
Opublikowano
26 minut temu, Zetta napisał:

RqHx.gif

Lepsze putine’s z Mazzo niż kebab z klapem

9 minut temu, YETI napisał:
26 minut temu, Zetta napisał:

Po co? Nigdzie nie będzie im lepiej jak w Choroszczy.

Xd ale będzie plot twist pod koniec wakacji.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

prawie 15 mln sprzedanych konsol Switcha w ciągu raptem 12 miesięcy co przy jeszcze lepszym zapleczu gier może spowodować detronizację SONY. W końcu chciałoby się powiedzieć.

Opublikowano

Pod jakim względem? Sprzedaży konsol? Xa Switch powinien dogonić ale na PS4 nie ma raczej szans.

Opublikowano

No nie wiem kumpelku

Nintendo Switch Sold Over 3,800,000 Units in Japan in its First Year; Triples the PS4’s Debut Year

i z tego samego artykulu

Speaking of PS4, the latest Media Create Charts also attribute a milestone to Sony’s console, which is now over 6.5 million units sold in the country. More precisely, we are at 6,511,985.

https://www.dualshockers.com/nintendo-switch-sales-japan-first-year/

Dominacja jak za czasów psx :fsg: 

Opublikowano

To zobacz kolego z czym Switch musi się zmierzyć. Jaka jest skala sprzedaży PS4 i ciągle rośnie. Zdąży PS5 wyjść a o PS4 każdy zapomnie zanim Switch (jeśli w ogóle) przegoni PS4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.