Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Sonyboty martwią się o stoiska MSu na E3 a tu MS kupił sobie obok własny budynek w którym zmieści się całe Bełchatów, Spencer Ty wariacie  :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Bardzo dobrze, jak inni beda pokazywac nowe gry to MS bedzie siedzial obok i udawal ze ich nie ma:dynia:

Opublikowano

@aphromo

ale wiesz że Microsoft wszystko (konferencja, wydarzenia towarzyszące, fanfest, standy do gier) przenosi do Microsoft Theater? 

Microsoft-Theater-Alternate-800x416.jpg

czyli de facto robi swoje własne targi 

Opublikowano
17 minut temu, _Be_ napisał:

Gierka z 360 ośmiesza grafiką gre z ps4 pod którą klapy walą konia :pawel: 

Nier broni sie innymi atutami, w temacie chyba nikt nie spuszczal sie nad grafika wiec znowu wymyslone argumenty.

2 minuty temu, asax napisał:

@aphromo

Co ? I po (pipi) niby ? Juz to widze jak odwiedzajacy olewaja budynki gdzie sa wszyscy zeby siedziec u MS:dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Co ? I po (pipi) niby ? Juz to widze jak odwiedzajacy olewaja budynki gdzie sa wszyscy zeby siedziec u MS:dynia:

ale wiesz że Microsoft Theater od głównej hali E3 dzieli odległość 100 metrów?

zamierzasz się dalej ośmieszać? 

Opublikowano

aphromo nie ubolewaj tak, że Twoi ulubieńcy są biedakami dzierżawiącymi miejsce w namiocie ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, asax napisał:

ale wiesz że Microsoft Theater od głównej hali E3 dzieli odległość 100 metrów?

No i teraz wyobraz sobie ze jestes przed glowna hala E3 i gdzie idziesz - do budynku gdzie sa wszyscy czy do MS, ktore i tak na konfach pokazuje w wiekszosci multiplatformy ?

2 minuty temu, Pacquiao napisał:

aphromo nie ubolewaj

Nie no kasza jaglana wjechala za mocno, ktos tutaj nie rozumie idei targow E3. Sony tez ma wlasne konfy i nikt sie nad tym nie spuszcza.

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

No i teraz wyobraz sobie ze jestes przed glowna hala E3 i gdzie idziesz - do budynku gdzie sa wszyscy czy do MS, ktore i tak na konfach pokazuje w wiekszosci multiplatformy ?

A teraz wyobraź sobie, że jesteś dorosłym facetem i nie jedziesz na E3 w przerwie między lekcją przyry i WF ;)

Opublikowano

Seating

•    Seating Capacity:         7,100 seats    
o    Orchestra:         4,340 seats    (44 Rows)
o    Loge Level:         1,516 seats    (13 Rows)
o    Mezzanine Level:     1,244 seats    (20 Rows)
•    12 Luxury Boxes
•    250 Luxury Seats

Fan Conveniences

•    4 Lobby Levels: All open to ticketed guests 
•    10 refreshment stands
•    13 restrooms
•    4 elevators
•    5 escalators
•    12,000 square feet of VIP and Hospitality Areas
•    6 Box Office Windows
•    Seats are 23 ½ inches wide
•    20,000 parking spaces within a 10 minute walk of Microsoft Theater
o    2,500 immediately adjacent to the theater (including subterranean)
•    VIP Lounge – A two level private “club,” with its own patio, exclusively for VIP and special events. 
•    The Lounge – Located on the lower level and accessible to all event guests.
•    Over 5,000 square feet of LED screens inside Microsoft Theater and in and around Microsoft Square:
•    Two LED Screen 16’ h x 29’ w inside the venue, stage left and stage right.
•    One LED Screen 122’ w X 5.25’ h outside the venue for general public viewing from Microsoft Square.
•    One LED screen, 36’ w X 14’ h roof level, above the theater box office for Microsoft Square, STAPLES Center’s Star Plaza and general public viewing.

A Sony jak tam? Jakiś przystanek autobusowy?

Opublikowano

Boże ofermo jak zmasakrowany XD

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

A Sony jak tam? 

Najwieksza obok Nintendo powierzchnia wystawowa.

Opublikowano

A właśnie dzisiaj miałem pisać co się z aphromo stało, że faktycznie przez tydzień do CW nie zaglądał. No nic, pora przeglądnąć kilka poprzednich stron :popcorn:

Opublikowano

Ku,rwa takie bomby MS przygotowywuje, że aż nie mogę się doczekać na filmik Mazzeo Upadek E3 2018

Opublikowano

2 minuty temu, aphromo napisał:

Najwieksza obok Nintendo powierzchnia wystawowa.

No chyba nie...

16 minut temu, asax napisał:

@aphromo

ale wiesz że Microsoft wszystko (konferencja, wydarzenia towarzyszące, fanfest, standy do gier) przenosi do Microsoft Theater? 

Microsoft-Theater-Alternate-800x416.jpg

5 minut temu, hav7n napisał:

Seating

•    Seating Capacity:         7,100 seats    
o    Orchestra:         4,340 seats    (44 Rows)
o    Loge Level:         1,516 seats    (13 Rows)
o    Mezzanine Level:     1,244 seats    (20 Rows)
•    12 Luxury Boxes
•    250 Luxury Seats

Fan Conveniences

•    4 Lobby Levels: All open to ticketed guests 
•    10 refreshment stands
•    13 restrooms
•    4 elevators
•    5 escalators
•    12,000 square feet of VIP and Hospitality Areas
•    6 Box Office Windows
•    Seats are 23 ½ inches wide
•    20,000 parking spaces within a 10 minute walk of Microsoft Theater
o    2,500 immediately adjacent to the theater (including subterranean)
•    VIP Lounge – A two level private “club,” with its own patio, exclusively for VIP and special events. 
•    The Lounge – Located on the lower level and accessible to all event guests.
•    Over 5,000 square feet of LED screens inside Microsoft Theater and in and around Microsoft Square:
•    Two LED Screen 16’ h x 29’ w inside the venue, stage left and stage right.
•    One LED Screen 122’ w X 5.25’ h outside the venue for general public viewing from Microsoft Square.
•    One LED screen, 36’ w X 14’ h roof level, above the theater box office for Microsoft Square, STAPLES Center’s Star Plaza and general public viewing.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Microsoft w tym roku zayebie wszystkie klapy. :banderas: 

Nowym padem ?

Teraz, _Be_ napisał:

Ku,rwa takie bomby MS przygotowywuje, że aż nie mogę się doczekać na filmik Mazzeo Upadek E3 2018

Do tej pory to konfy MS to byla zazwyczaj beczka smiechu.

4 minuty temu, _Be_ napisał:

Boże ofermo jak zmasakrowany XD

Oj (pipi).a jak mnie masakruja alaaa MS daje LUKSUSOWE boxy ja yebie wszyscy osrani.

1 minutę temu, Shagohad napisał:

No chyba nie...

e3-2018-layout-1.png?resize=905,576&ssl=1

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

e3-2018-layout-1.png?resize=905,576&ssl=1

Po co mają się mieszać ze Sonowskim plebsem, kiedy mają do dyspozcji WŁASNY wypasiony budynek, do którego ściągną tłumy? Więc no, mają zdecydowanie większą ekspozycję.

Opublikowano

Nie ogarniam tego poziomu wyparcia. Ciekawe czy wszyscy fani PS będą szli na E3 jak konie z klapami na oczach żeby nie widzieć obok kołchozu MS ;)

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

jak mnie masakruja alaaa

no zostałeś rozgnieciony jak robak po tym jak asax zaprezentował to co zrobi ms na tych e3 i jak sie ośmieszyłeś z tą mapką 

3 minuty temu, aphromo napisał:

Do tej pory to konfy MS to byla zazwyczaj beczka smiechu.

największa do tej pory to i tak to 

zawsze sie telepie z beki jak typ lata tym stateczkiem 

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

no zostałeś rozgnieciony jak robak po tym jak asax zaprezentował to co zrobi ms na tych e3

W sensie ze zabieraja manele i ida obok ? Serio ? Typie nie wiem jak sa jakies targi nie wiem motoryzacji czegokolwiek to jak myslisz gdzie lepiej byc w centrum czy na uboczu ?

Opublikowano

Będą pokazywać gry na swoich warunkach a nie ścisnieci jak w jakimś kołchozie obok z(pipi)oklapów i nintendozboczków. 

Opublikowano

Już Ci wytłumaczyli, że odległość między budynkami to jakieś 100m. Zatem ludzie przyjdą, posłuchają bełkotu Kaza... A nie, sorry, ten spier.dolił z tonącego okrętu. Nie wiem, posłuchają zatem kogoś tam i po jednej wielkiej żenadzie udadzą się do MS Theater, gdzie zostaną ugoszczeni jak szlachta. 

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano
3 minuty temu, Pacquiao napisał:

Nie ogarniam tego poziomu wyparcia. Ciekawe czy wszyscy fani PS będą szli na E3 jak konie z klapami na oczach żeby nie widzieć obok kołchozu MS ;)

Nie wiem, mi sie wydaje ze fani gier pojda tam gdzie jest wiecej gier.

Opublikowano

No to jak wynajmują własną powierzchnie rozgniatającą niebieskie karaluchy to chyba logiczne, że coś tam chcą pokazać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.