Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

remaster 15 letniej gierki i chinska bajka na 8/10 no niezle sony bombarduje

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

Yeti popsuł kolejną grę na PlayStation swoim perdoleniem :kaz:

:pawel: 

Klątwa jetiego wiecznie żywa

Opublikowano

Czekajcie na premierę Gówniaka Wojny, to będzie najlepsze 78 meta w historii playstation, wszystko dzięki Yetiemu

Opublikowano
2 godziny temu, Hum napisał:

Oczywiście, że nie. Kukuryku pewnie nawet potrafi ustawić na swojej bravii, że będzie wyglądał lepiej od U4.

W sumie to nic nie trzeba ustawiać.

Obie gry w wersji Pro są świetne wizualnie. Na amator wyglądają niestety przez skopany obraz słabo.

Wersje na Pro to jedne z najładniejszych gier graficznie. Chociaż zdaje sobie sprawę, że na Koksie ten Tomb Raider może powalczyć spokojnie o wizualne nr. 2.

Horizon w wersji Pro jest poza zasięgiem. Wygląda jak tytuł startowy na PS5 ;)

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Digital Foundry: Forza Horizon zachwyca na Xbox One X w 4K Remaster nie jest tu potrzebny - siła wstecznej kompatybilności.

Cytat

Jakość obrazu w Forza Horizon po przejściu na ultra HD przekracza najśmielsze oczekiwania, a naszą uwagę przyciągnęło również kilka innych, zaskakujących poprawek.

Początkowe zaangażowanie studia Playground, dotyczące jakości obrazów, ogromnie się tu opłaciło. Wersja gry na Xbox 360 stosuje anti-aliasing 4x MSAA (multi-sampling anti-aliasing) w połączeniu z post-procesowym FXAA, kiedy pozwalają na to zasoby GPU. Wynik końcowy, wyświetlony w 4K, jest po prostu cudowny.

Byłoby przesadą stwierdzenie, że gra trzyma równie wysoki poziom w porównaniu do jej następców na Xbox One, ale niektóre aspekty prezentacji wciąż wyglądają absolutnie nieskazitelnie. Nawet w rozdzielczości 4K, sub-pikselowe szczegóły na obiektach środowiskowych - w szczególności listowie - mogą rozpadać się i migotać w ruchu. Jednak dzięki ekstremalnemu podejściu do antyaliasingu, Horizon wygląda praktycznie bezbłędnie.

Jeżeli używasz swojego Xboksa One X na ekranie 1080p, jakość obrazu zyskuje jeszcze bardziej, dzięki super-próbkowaniu, co z pewnością jest jedną z najbardziej absurdalnie kompleksowych technik antyaliasingu, jakie widzieliśmy w grach na konsole. W ruchu, w połączeniu z poziomem szczegółowości oraz wspaniałym oświetleniem, Forza Horizon na Xbox One X to naprawdę coś wyjątkowego, niezależnie od używanego ekranu.

A klapy co? Kupujcie remaster Burnouta Paradise? :pawel: 

Opublikowano
37 minut temu, _Be_ napisał:

Digital Foundry: Forza Horizon zachwyca na Xbox One X w 4K Remaster nie jest tu potrzebny - siła wstecznej kompatybilności.

A klapy co? Kupujcie remaster Burnouta Paradise? :pawel: 

klapy modują pilotem

Opublikowano
Godzinę temu, Kyokushinman napisał:

W sumie to nic nie trzeba ustawiać.

Obie gry w wersji Pro są świetne wizualnie. Na amator wyglądają niestety przez skopany obraz słabo.

Wersje na Pro to jedne z najładniejszych gier graficznie. Chociaż zdaje sobie sprawę, że na Koksie ten Tomb Raider może powalczyć spokojnie o wizualne nr. 2.

Horizon w wersji Pro jest poza zasięgiem. Wygląda jak tytuł startowy na PS5 ;)

ej, a nie próbiowałeś w ogóle kiedykolwiek wyłączyć te obesrane upłynniacze i obczaić jak wtedy wygląda?

mam 10 letnią plazmę panasonica i w trybie "gra" obraz chodził jak ta lala

w sumie każdy jeden który darł z ciebie za łacha grał właśnie tak

Opublikowano

Te obsrane tryby w TV potrafią doprowadzić jednak czasem do szału. Pamiętam jak na X360 włączyłem GTA V po raz pierwszy. TV był ustawiony właśnie w trybie "gra" i serio - miałem lagi :blink: Dopiero modowanie pilotem pomogło i nagle gierka dostała +15 FPSów :D True story!

Opublikowano
jwXvUaN.png

ahahahha będziesz w takie gów.no grał, które ma gorszą srednią niż halo, gearsy i mysza na vr? beka 
Na(pipi)any czy głupi? Żadne zaskoczenie, bo ta seria zbiera takie oceny, poza tym oczko niżej od największych killerow na x-smiecia dla którego boty kupują konsole.

Czyli, SOTC, MOSS, YAKUZA 6
VS
Zielone, szambiarskie Z E R O.
Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

MOSS, YAKUZA 6

same crapy na 8, lubisz się nurzać w szambie co?

Opublikowano

Posiadacze x-smiec o takie szambo codziennie się modlą, aby spencer w końcu coś rzucił, bo prawie że Auschwitz w tym zielonym schronisku dla kundli. Co u nas jest tytułem jakich wiele, u was jest mesjaszaszem dla którego kupuje się konsole, taka różnica.

Opublikowano

16 minut temu, _Be_ napisał:

Co nie zmienia faktu że tam jest dalej ZERO

Opublikowano

Bedzie forza 8 z przewijaniem do przodu. 100% odhaczone

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Posiadacze x-smiec o takie szambo codziennie się modlą, aby spencer w końcu coś rzucił, bo prawie że Auschwitz w tym zielonym schronisku dla kundli. Co u nas jest tytułem jakich wiele, u was jest mesjaszaszem dla którego kupuje się konsole, taka różnica.

Ja tam preferuje jednak najlepsze gry i zamiast grać w Drivesrakę gram w Forzę Horizon 3, zamiast Knacka wybiore Super Mario Odyssey a ty graj w te crapy na 8 i się oszukuj, że masz tam wybór :sir: 

Opublikowano

"zero" to mieliscie ksywe w gimbazie tępe klapy

Opublikowano

Akurat na wyścigi czy platformowki to mam wy(pipi)ane, zagram w jedną na całą generację i styka. Najlepsze gry w swoich kategoriach? Nioh, Nier, Uncharted, Horizon, Persona 5, Bloodborne, zaraz Ni No Kuni 2, God of War, najlepsza gra o super bohaterze, Insomniac już podnosi rączkę, tak PS4 to najlepszy wybór dla graczy.
Xsmiec, tylko jak ktoś jest fanem forzy i lubi grać w gierki z poprzedniej generacji.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Nioh, Nier, Uncharted, Horizon, Persona 5, Bloodborne, zaraz Ni No Kuni 2

Ale po co mieszasz exy z multiplatformami? To nie ma sensu

Opublikowano

Yetiemu sie popeirdoliło bo nioh i nier długo było tylko na ps4.

Teraz to są tyle warte co  wszystkie gry na xox.

Opublikowano

Moim zdaniem, to obecnie tak się sytuacja przedstawia:

UEsYYKp.gif

Opublikowano

Grafika i scena jak w GOD OF WAR 1 HD, tylko tam sie fajnie grało.

Edytowane przez milan

Opublikowano

>GOW 1

>Grało

XD

'Grało' to zdecydowanie za dużo powiedziane, porównując ten stary korytarzyk do nowiutkiego IP od Rare. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

>GOW 1

>Grało

kwadrat 

kwadrat 

trójkąt 

Opublikowano

Mistrzowie z RARE :banderas: Ostatnie gry z D U S Z Ą w branży. MS exclusive oczywiście, bo niebieskie karakany doceniają tylko Press X to Jason i Ubisofciaki z ładną graficzką. Klap włącza SoT i myśli że gra jest zepsuta bo się HUD nie załadował. :pawel:

Opublikowano

MS Exclusive XDDDDDDDD

Czego to jeszcze nie wymyślą, żeby tylko nazwać te multiplatformy ekskluziwami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.