Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

remaster 15 letniej gierki i chinska bajka na 8/10 no niezle sony bombarduje

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 556,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, hav7n napisał:

Yeti popsuł kolejną grę na PlayStation swoim perdoleniem :kaz:

:pawel: 

Klątwa jetiego wiecznie żywa

Opublikowano

Czekajcie na premierę Gówniaka Wojny, to będzie najlepsze 78 meta w historii playstation, wszystko dzięki Yetiemu

Opublikowano
2 godziny temu, Hum napisał:

Oczywiście, że nie. Kukuryku pewnie nawet potrafi ustawić na swojej bravii, że będzie wyglądał lepiej od U4.

W sumie to nic nie trzeba ustawiać.

Obie gry w wersji Pro są świetne wizualnie. Na amator wyglądają niestety przez skopany obraz słabo.

Wersje na Pro to jedne z najładniejszych gier graficznie. Chociaż zdaje sobie sprawę, że na Koksie ten Tomb Raider może powalczyć spokojnie o wizualne nr. 2.

Horizon w wersji Pro jest poza zasięgiem. Wygląda jak tytuł startowy na PS5 ;)

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Digital Foundry: Forza Horizon zachwyca na Xbox One X w 4K Remaster nie jest tu potrzebny - siła wstecznej kompatybilności.

Cytat

Jakość obrazu w Forza Horizon po przejściu na ultra HD przekracza najśmielsze oczekiwania, a naszą uwagę przyciągnęło również kilka innych, zaskakujących poprawek.

Początkowe zaangażowanie studia Playground, dotyczące jakości obrazów, ogromnie się tu opłaciło. Wersja gry na Xbox 360 stosuje anti-aliasing 4x MSAA (multi-sampling anti-aliasing) w połączeniu z post-procesowym FXAA, kiedy pozwalają na to zasoby GPU. Wynik końcowy, wyświetlony w 4K, jest po prostu cudowny.

Byłoby przesadą stwierdzenie, że gra trzyma równie wysoki poziom w porównaniu do jej następców na Xbox One, ale niektóre aspekty prezentacji wciąż wyglądają absolutnie nieskazitelnie. Nawet w rozdzielczości 4K, sub-pikselowe szczegóły na obiektach środowiskowych - w szczególności listowie - mogą rozpadać się i migotać w ruchu. Jednak dzięki ekstremalnemu podejściu do antyaliasingu, Horizon wygląda praktycznie bezbłędnie.

Jeżeli używasz swojego Xboksa One X na ekranie 1080p, jakość obrazu zyskuje jeszcze bardziej, dzięki super-próbkowaniu, co z pewnością jest jedną z najbardziej absurdalnie kompleksowych technik antyaliasingu, jakie widzieliśmy w grach na konsole. W ruchu, w połączeniu z poziomem szczegółowości oraz wspaniałym oświetleniem, Forza Horizon na Xbox One X to naprawdę coś wyjątkowego, niezależnie od używanego ekranu.

A klapy co? Kupujcie remaster Burnouta Paradise? :pawel: 

Opublikowano
37 minut temu, _Be_ napisał:

Digital Foundry: Forza Horizon zachwyca na Xbox One X w 4K Remaster nie jest tu potrzebny - siła wstecznej kompatybilności.

A klapy co? Kupujcie remaster Burnouta Paradise? :pawel: 

klapy modują pilotem

Opublikowano
Godzinę temu, Kyokushinman napisał:

W sumie to nic nie trzeba ustawiać.

Obie gry w wersji Pro są świetne wizualnie. Na amator wyglądają niestety przez skopany obraz słabo.

Wersje na Pro to jedne z najładniejszych gier graficznie. Chociaż zdaje sobie sprawę, że na Koksie ten Tomb Raider może powalczyć spokojnie o wizualne nr. 2.

Horizon w wersji Pro jest poza zasięgiem. Wygląda jak tytuł startowy na PS5 ;)

ej, a nie próbiowałeś w ogóle kiedykolwiek wyłączyć te obesrane upłynniacze i obczaić jak wtedy wygląda?

mam 10 letnią plazmę panasonica i w trybie "gra" obraz chodził jak ta lala

w sumie każdy jeden który darł z ciebie za łacha grał właśnie tak

Opublikowano

Te obsrane tryby w TV potrafią doprowadzić jednak czasem do szału. Pamiętam jak na X360 włączyłem GTA V po raz pierwszy. TV był ustawiony właśnie w trybie "gra" i serio - miałem lagi :blink: Dopiero modowanie pilotem pomogło i nagle gierka dostała +15 FPSów :D True story!

Opublikowano
jwXvUaN.png

ahahahha będziesz w takie gów.no grał, które ma gorszą srednią niż halo, gearsy i mysza na vr? beka 
Na(pipi)any czy głupi? Żadne zaskoczenie, bo ta seria zbiera takie oceny, poza tym oczko niżej od największych killerow na x-smiecia dla którego boty kupują konsole.

Czyli, SOTC, MOSS, YAKUZA 6
VS
Zielone, szambiarskie Z E R O.
Opublikowano
12 minut temu, YETI napisał:

MOSS, YAKUZA 6

same crapy na 8, lubisz się nurzać w szambie co?

Opublikowano

Posiadacze x-smiec o takie szambo codziennie się modlą, aby spencer w końcu coś rzucił, bo prawie że Auschwitz w tym zielonym schronisku dla kundli. Co u nas jest tytułem jakich wiele, u was jest mesjaszaszem dla którego kupuje się konsole, taka różnica.

Opublikowano

16 minut temu, _Be_ napisał:

Co nie zmienia faktu że tam jest dalej ZERO

Opublikowano

Bedzie forza 8 z przewijaniem do przodu. 100% odhaczone

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Posiadacze x-smiec o takie szambo codziennie się modlą, aby spencer w końcu coś rzucił, bo prawie że Auschwitz w tym zielonym schronisku dla kundli. Co u nas jest tytułem jakich wiele, u was jest mesjaszaszem dla którego kupuje się konsole, taka różnica.

Ja tam preferuje jednak najlepsze gry i zamiast grać w Drivesrakę gram w Forzę Horizon 3, zamiast Knacka wybiore Super Mario Odyssey a ty graj w te crapy na 8 i się oszukuj, że masz tam wybór :sir: 

Opublikowano

"zero" to mieliscie ksywe w gimbazie tępe klapy

Opublikowano

Akurat na wyścigi czy platformowki to mam wy(pipi)ane, zagram w jedną na całą generację i styka. Najlepsze gry w swoich kategoriach? Nioh, Nier, Uncharted, Horizon, Persona 5, Bloodborne, zaraz Ni No Kuni 2, God of War, najlepsza gra o super bohaterze, Insomniac już podnosi rączkę, tak PS4 to najlepszy wybór dla graczy.
Xsmiec, tylko jak ktoś jest fanem forzy i lubi grać w gierki z poprzedniej generacji.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

Nioh, Nier, Uncharted, Horizon, Persona 5, Bloodborne, zaraz Ni No Kuni 2

Ale po co mieszasz exy z multiplatformami? To nie ma sensu

Opublikowano

Yetiemu sie popeirdoliło bo nioh i nier długo było tylko na ps4.

Teraz to są tyle warte co  wszystkie gry na xox.

Opublikowano

Moim zdaniem, to obecnie tak się sytuacja przedstawia:

UEsYYKp.gif

Opublikowano

Grafika i scena jak w GOD OF WAR 1 HD, tylko tam sie fajnie grało.

Edytowane przez milan

Opublikowano

>GOW 1

>Grało

XD

'Grało' to zdecydowanie za dużo powiedziane, porównując ten stary korytarzyk do nowiutkiego IP od Rare. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

>GOW 1

>Grało

kwadrat 

kwadrat 

trójkąt 

Opublikowano

Mistrzowie z RARE :banderas: Ostatnie gry z D U S Z Ą w branży. MS exclusive oczywiście, bo niebieskie karakany doceniają tylko Press X to Jason i Ubisofciaki z ładną graficzką. Klap włącza SoT i myśli że gra jest zepsuta bo się HUD nie załadował. :pawel:

Opublikowano

MS Exclusive XDDDDDDDD

Czego to jeszcze nie wymyślą, żeby tylko nazwać te multiplatformy ekskluziwami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.