Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No minikraft fajna gra. Można zrobić holocaust łysiaków i wybudować wielkiego siurasa aka komin.

Opublikowano
7 minut temu, _Be_ napisał:

Ale może asax pasjonuje się minikraftem? Tego nie wiesz Kyo

4K Minecraft xd, żenada prawie tego samego kalibru co pokazy dreams 

Minecraft sprzedał się w 150mln. a dreams ile kupi klapersów? Mendrek i yeti, pierwszy zrobi nowe plejsztejszon home drugi dokończy budowę domu w Bełchatowie, później chłopaki wezmą się za exy na szrota4, no ktoś musi :)

Opublikowano

Mendrek zrobi scene w empiku  w której michu z nim rozmawia, a yeti duży pomnik Ziobry,  z ruchomymi recoma

Opublikowano

yeti zrobi sobie dobry multiplayer na ps4 żeby nie musiał caly czas grać w gre z ps3

Opublikowano

Poczułem smutek gdy zobaczyłem cormacka ojca quaka z hololensami na głowie grającego w minecrafta :( 

Opublikowano

w tym roku będzie jeszcze zabawniej. 

Możecie w zasadzie już rozkręcać beke bo Microsoft prawdopodobnie pokaże streaming gier na inne urządzenia. Więc będzie beka w CW że Xbox jeszcze raz  straci wszystkie exy. Widzę w tym potencjał dla YETIego i reszty

Edytowane przez asax

Opublikowano

płacę gamepass, w tej cenie moge odpalić piratow na telefonie z andkiem i grac na kiblu z humem? 

day fucking one

Opublikowano

Jak będzie streaming na eco bubble, to też pogram na kiblu

Opublikowano

musze spytac ukanio jak wyregulowac ekran w ecobubble bo mam tylko niebieski kolor

Opublikowano

Na kiblu to tylko w gierki od ubisoftu, ea i sony bym mógł grać. Cała reszta nie zasługuje na takie poniżające traktowanie. 

Opublikowano

to będzie ciekawy casus

bo każdej osobie, która powie wówczas że Xbox stracił rację bytu będzie można odpowiedzieć "ale co cie interesuje interes korporacji? przecież jesteśmy graczami i my na tym zyskaliśmy" 

Opublikowano

Platforma ma wystartować za jakieś 3 lata więc to materiał na bekę na następne konferencje ;)

Opublikowano

:( 

mam nadzieje że chociaż Minecraft w tym roku nie zawiedzie 

Opublikowano

Wychodzi SoT, target ten sam, po co mają miec mętlik w głowie.

Opublikowano
w tym roku będzie jeszcze zabawniej. 

Możecie w zasadzie już rozkręcać beke bo Microsoft prawdopodobnie pokaże streaming gier na inne urządzenia. Więc będzie beka w CW że Xbox jeszcze raz  straci wszystkie exy. Widzę w tym potencjał dla YETIego i reszty
http://www.eurogamer.pl/articles/2018-03-16-microsoft-chce-wyjsc-poza-konsole

Ale będzie kręcona beka z tych przegrywow, co kupili xone najpierw do gier w 720p, pozniej do hdr w filmach, a teraz żeby mieć najmocniejsza konsole na rynku z grami wyglądającymi klasę niżej niż u konkurencji. Ja sobie odpal pralkę i zagram w gejlogirsy4, aby po 5min stwierdzić, że to jednak do poziomu Moss trochę brakuje.

Spencer ty chory po(pipi)ie, szanuję mocno.
Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

że to jednak do poziomu Moss trochę brakuj

No jakuza już chyba nie dobije

Opublikowano

Na poziom gier dla których kupuje się x-smiecia jeszcze szansa jest.

Opublikowano

Ja tam kupuje dla najlepszych gier w swoich kategoriach a nie jestem zmuszony aby grać w multiplayer z ps3 :usmiech:

Opublikowano

Myslalem ze exy Microsoftu juz dawno ograne na piecach, a tu czekaja na wersje na pralke :rotfl: Jeszcze ze streamingiem :rotfl: 

Tylko pewnie na poczatku beda musieli jeszcze ta pralke kupic :kaz: 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

To mówisz że kupiłeś xboxa dla forzy? Można i tak.

Kupiłem tez dla Halo i Gearsów :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.