Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Akurat z QB bym sie zgodził, że nie kosi graficznie. 

Straszne ZIARNO panuje w tej grze

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Za(pipi)ista i wyznaczając nowe standardy to miało Uncharted 4,Order czy Horizon, a zaraz pewnie God of War, a te dwa tytuły które wymieniłem, to taka średnią półka na Nadkosnoli. Z tego co pamiętam, to DF nie pisało o żadnej nowej jakości, ale o czym my mówimy, przecież to mucrosof i jego devi z wieczorówki.

Opublikowano

Remedy wywodzi się demosceny, więc potrafią dop.ierdolić graficznie, a że z pustego nawet Salomon(Xbox720) nie naleje to musieli pójść na pewne kompromisy. 

Ziarno jest potężne, ale z Uncharted4 było podobnie i nikt oprocz Kyoku nie miał z tym problemu.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówić, że Quantum Break czy Gearsy 4 nie mają za(pipi)istej grafiki (tym bardziej na Beastboxie) to trzeba mieć oczy w doopie albo uszkodzenie mózgu.

Girsy 4 na Xbox One to graficzna paćka a QB to cieszę się, że nie widziałem bo aż taki dobry ma obraz XD

Co nie zmienia fakty, że Girsy 4 na Koksie muszą kosić.

Jednak miejsce nr 1 jak na razie jest niezagrożone czy to przez grę na Pro, Koksa czy Ultra Złom.

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Akurat z QB bym sie zgodził, że nie kosi graficznie. 

Straszne ZIARNO panuje w tej grze

Świetne modele postaci, efekty cząsteczkowe, interakcja z obiektami, świat. Ziarno było i było 720p na bazowiej konsoli, ale gra wygląda po prostu świetnie.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Za(pipi)ista i wyznaczając nowe standardy to miało Uncharted 4,Order czy Horizon, a zaraz pewnie God of War, a te dwa tytuły które wymieniłem, to taka średnią półka na Nadkosnoli. Z tego co pamiętam, to DF nie pisało o żadnej nowej jakości, ale o czym my mówimy, przecież to mucrosof i jego devi z wieczorówki.

jak zwykle idiotyczny przebieg obrała dyskusja (przechwalanie się cytatami z Digital Foundry xD) ale dla jasności trzeba wspomnieć o tym:

Gears of War 4 Tech Analysis: An Unreal Engine 4 Masterpiece

https://www.youtube.com/watch?v=A99kon29MbU

Opublikowano

No nie wygląda świetnie bo przez słabą jakość obrazu gra nie wygląda dobrze czego nie rozumiesz? 

Interakcja jaka (pipi) interakcja? Świat to grafika? Przestań cpać wezyr.

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

jak zwykle idiotyczny przebieg obrała dyskusja (przechwalanie się cytatami z Digital Foundry xD) ale dla jasności trzeba wspomnieć o tym:

Gears of War 4 Tech Analysis: An Unreal Engine 4 Masterpiece

https://www.youtube.com/watch?v=A99kon29MbU

Asax daj spokój on tam 720p nadal ma w 2018, myślisz, że zobaczy w ogole grafike?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wyglądała świetna pomimo niskiej rozdzielczości.

Nie, nie wygladała. 

Masz wrażenie noo, grafika moze i by robiła wrażenie ale na dobrym kompie na X720p wygladało jak gó.wno

Opublikowano

W QB pod wzgledem graficznym naprawde dużo się dzieje , to nie jest sterylna gierka, wiec musieli zaplacic ziarnem i rozdzielczością.

Na koksie ponoc jest kozacko, tak jak powinno być od początku.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Ależ te xboty są głupie :obama: Dobrze że za 3 miesiące znów zamkną morde na pare tygodni :kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Ależ te xboty są głupie :obama: Dobrze że za 3 miesiące znów zamkną morde na pare tygodni :kaz:

A co sony pokazuje? Gierke od tych nieudaczników twórców gów.na infamosa? xdddd

Opublikowano

juz szukalem co wychodzi na plejku.rwe za 3 msc a tym dzbanom chodzi o trailery zapowiedzi xddd co za młoty

Opublikowano

ależ dobrobyt na tym playstation

20f20324-b537-47a7-91af-02fe65627083_600

Opublikowano

QB ma tyle ziarna i filtrów, że jak zobaczyłem pierwszego typa to się zastanawiałem czy to człowiek, czy hologram. Ta gra jest fajna, ale wygląda słabo. I jeszcze ta dziwna poświata wokół chodzących postaci wtf

Opublikowano

Ten nowy god of war jakie gówno obesrane i jak grafę ścieli  xDDDDD  do Ryse z 2013 jeszcze brakuje, no ale synek zrzuci wam drabinkę  :daddy:

Opublikowano
35 minut temu, Yakubu napisał:

I jeszcze ta dziwna poświata wokół chodzących postaci wtf

To dlatego, że oni byli z przeszlości 

Opublikowano

Widzę że poniedziałki u daddiego to lewatywa i dozylna dawka chemii, dobrze że mu pozwolili skorzystać z netu, to przynajmniej zrobił z siebie kretyna, jak zawsze. 

A teraz powrót do pokoju bez klamek. 

Opublikowano

Ciekawe kiedy Microsoft podejmie rywalizację w tworzeniu gier, przynajmniej na takim poziomie jak Moss. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.