Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Akurat z QB bym sie zgodził, że nie kosi graficznie. 

Straszne ZIARNO panuje w tej grze

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 596,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Za(pipi)ista i wyznaczając nowe standardy to miało Uncharted 4,Order czy Horizon, a zaraz pewnie God of War, a te dwa tytuły które wymieniłem, to taka średnią półka na Nadkosnoli. Z tego co pamiętam, to DF nie pisało o żadnej nowej jakości, ale o czym my mówimy, przecież to mucrosof i jego devi z wieczorówki.

Opublikowano

Remedy wywodzi się demosceny, więc potrafią dop.ierdolić graficznie, a że z pustego nawet Salomon(Xbox720) nie naleje to musieli pójść na pewne kompromisy. 

Ziarno jest potężne, ale z Uncharted4 było podobnie i nikt oprocz Kyoku nie miał z tym problemu.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Mówić, że Quantum Break czy Gearsy 4 nie mają za(pipi)istej grafiki (tym bardziej na Beastboxie) to trzeba mieć oczy w doopie albo uszkodzenie mózgu.

Girsy 4 na Xbox One to graficzna paćka a QB to cieszę się, że nie widziałem bo aż taki dobry ma obraz XD

Co nie zmienia fakty, że Girsy 4 na Koksie muszą kosić.

Jednak miejsce nr 1 jak na razie jest niezagrożone czy to przez grę na Pro, Koksa czy Ultra Złom.

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Akurat z QB bym sie zgodził, że nie kosi graficznie. 

Straszne ZIARNO panuje w tej grze

Świetne modele postaci, efekty cząsteczkowe, interakcja z obiektami, świat. Ziarno było i było 720p na bazowiej konsoli, ale gra wygląda po prostu świetnie.

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Za(pipi)ista i wyznaczając nowe standardy to miało Uncharted 4,Order czy Horizon, a zaraz pewnie God of War, a te dwa tytuły które wymieniłem, to taka średnią półka na Nadkosnoli. Z tego co pamiętam, to DF nie pisało o żadnej nowej jakości, ale o czym my mówimy, przecież to mucrosof i jego devi z wieczorówki.

jak zwykle idiotyczny przebieg obrała dyskusja (przechwalanie się cytatami z Digital Foundry xD) ale dla jasności trzeba wspomnieć o tym:

Gears of War 4 Tech Analysis: An Unreal Engine 4 Masterpiece

https://www.youtube.com/watch?v=A99kon29MbU

Opublikowano

No nie wygląda świetnie bo przez słabą jakość obrazu gra nie wygląda dobrze czego nie rozumiesz? 

Interakcja jaka (pipi) interakcja? Świat to grafika? Przestań cpać wezyr.

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

jak zwykle idiotyczny przebieg obrała dyskusja (przechwalanie się cytatami z Digital Foundry xD) ale dla jasności trzeba wspomnieć o tym:

Gears of War 4 Tech Analysis: An Unreal Engine 4 Masterpiece

https://www.youtube.com/watch?v=A99kon29MbU

Asax daj spokój on tam 720p nadal ma w 2018, myślisz, że zobaczy w ogole grafike?

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Wyglądała świetna pomimo niskiej rozdzielczości.

Nie, nie wygladała. 

Masz wrażenie noo, grafika moze i by robiła wrażenie ale na dobrym kompie na X720p wygladało jak gó.wno

Opublikowano

W QB pod wzgledem graficznym naprawde dużo się dzieje , to nie jest sterylna gierka, wiec musieli zaplacic ziarnem i rozdzielczością.

Na koksie ponoc jest kozacko, tak jak powinno być od początku.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Ależ te xboty są głupie :obama: Dobrze że za 3 miesiące znów zamkną morde na pare tygodni :kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Ależ te xboty są głupie :obama: Dobrze że za 3 miesiące znów zamkną morde na pare tygodni :kaz:

A co sony pokazuje? Gierke od tych nieudaczników twórców gów.na infamosa? xdddd

Opublikowano

juz szukalem co wychodzi na plejku.rwe za 3 msc a tym dzbanom chodzi o trailery zapowiedzi xddd co za młoty

Opublikowano

ależ dobrobyt na tym playstation

20f20324-b537-47a7-91af-02fe65627083_600

Opublikowano

QB ma tyle ziarna i filtrów, że jak zobaczyłem pierwszego typa to się zastanawiałem czy to człowiek, czy hologram. Ta gra jest fajna, ale wygląda słabo. I jeszcze ta dziwna poświata wokół chodzących postaci wtf

Opublikowano

Ten nowy god of war jakie gówno obesrane i jak grafę ścieli  xDDDDD  do Ryse z 2013 jeszcze brakuje, no ale synek zrzuci wam drabinkę  :daddy:

Opublikowano
35 minut temu, Yakubu napisał:

I jeszcze ta dziwna poświata wokół chodzących postaci wtf

To dlatego, że oni byli z przeszlości 

Opublikowano

Widzę że poniedziałki u daddiego to lewatywa i dozylna dawka chemii, dobrze że mu pozwolili skorzystać z netu, to przynajmniej zrobił z siebie kretyna, jak zawsze. 

A teraz powrót do pokoju bez klamek. 

Opublikowano

Ciekawe kiedy Microsoft podejmie rywalizację w tworzeniu gier, przynajmniej na takim poziomie jak Moss. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.