Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jeti gra w średnią nie pamiętasz?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wychodzi Gow, gameplaye pokazują, DF analizują wszystko, eurogamery pochwalają, czekać na resztę, a wystarczyło to na botom, żeby im gul z pyzdy wyskoczył XD Niezły popłoch ten GoW robi wśród zielonych robactw :pawel:

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nikogo ten j.bany śmieć na VR-a nie obchodzi.

To tak samo jak z eksami na xboxa :yakubu:

Opublikowano
8 minut temu, Faka napisał:

Wychodzi Gow, gameplaye pokazują, DF analizują wszystko, eurogamery pochwalają, czekać na resztę, a wystarczyło to na botom, żeby im gul z pyzdy wyskoczył XD Niezły popłoch ten GoW robi wśród zielonych robactw :pawel:

Gul? Przecież podobna gra wyszła na premiere XBOX ONE w 2013, nie rozumiem. 

Opublikowano

No jak taki god of war bez krwi rozpyerdala zielone karaluchy to przy spodermanie, tlou 2 i grze o japończykach od twórców serii SLY COOPER boty się chyba Z E S R A J Ą

Opublikowano

już w 2020 sie Z E S R A J Ą xd

Opublikowano

No teraz są zajęci udawaniem że podoba im się sea of thieves xD ludzkie odpady lel

Opublikowano

lolz na Xboxie granie na premiere, ustawki, dobra zabawa, a na plejstejszyn jedynie oglądanie trailerów i jaranie sie analizami Digital Foundry. Jakie to typowe xD 

Opublikowano

lepsze piraty niż kratos 10 część, zrobiony dla upośledzonych graczy i bez grafiki ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

Ten nowy god of war jakie gówno obesrane i jak grafę ścieli  xDDDDD  do Ryse z 2013 jeszcze brakuje, no ale synek zrzuci wam drabinkę  :daddy:

Zamilcz:banderas:

Ryse? Hmm kolejna ziarno, ale teraz w 900p:kaz:

Opublikowano

Z ciekawości chciałem przeczytać co ludzie piszą na twitterze i po chwili zobacyzłem tweet kruka ktytyjącego nowego Kratosa 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Kiedy cw wchodzi za mocno 

Opublikowano

znaczy szkalowanie to za duże słowo, po prostu napisał że dziwi się ze ludzie na to czekają 

Opublikowano

FDf6OM0.jpg

on też wie, że kiedyś to było kur,wwwwwwww

Edytowane przez ragus

Opublikowano
3 minuty temu, asax napisał:

znaczy szkalowanie to za duże słowo, po prostu napisał że dziwi się ze ludzie na to czekają 

To chyba to słynne "no fun allowed"

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

nie, po prostu widocznie nie podoba mu się gra . Zdarza się, to nic złego 

Opublikowano

Jak mnie się nie podoba gra to ją olewam i zapominam że istnieje no ale co kto lubi :dunno:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Jak mnie się nie podoba gra to ją olewam i zapominam że istnieje no ale co kto lubi :dunno:

Jak ktoś jest tak poważnym influencerem jak kruk to nie może chyba stać bezczynnie jak gry schodzą na psy a Kratos zapomina jak się skacze, prawda? Pióro to jego broń 

Opublikowano
22 minuty temu, asax napisał:

:| a ja za tobą się tutaj wystawiałem

dz-dzięki I guess

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

:dynia: 

Opublikowano

Woda w Sea of Thieves to łzy klapów po tym, jak wykastrowali GoW ze skoku i walk z bossami.

Opublikowano

"twitter - no fun allowed ™"

5 minut temu, Shagohad napisał:

walk z bossami.

what?

Haha - asax skasował posta o tym że kruk szkaluje GOW'a na twitterze cóż za dany wieczór :dynia: 

Edit 4: I znowu post powrócił :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.