Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

W Ni No Kuni 2 podobno jak odłożysz pada na kanapę, to przeciwnicy sami potykają się o twoją postać i umierają... teraz w sumie mnie nie dziwi czemu gra wyszła na PS4 a na Xone nie :/

Edytowane przez Pacquiao

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czyli typowy samograj dla posiadaczy konsoli Sony. 

No kto by się spodziewał 

971.gif

Opublikowano

Na PC na szczęście są mody. 

Opublikowano

Czuję, że od czytania tych klapów, pokroju kukuszambomana czy innych jakubków aż dostaje defektów mózgu.

1 godzinę temu, Yakubu napisał:

hack'n'slash? a na chui to komu? grałeś w jeden, grałeś we wszystkie

Pomijając ewidentną pomyłkę, wynikającą z bycia klapem ignorantem, to nawet zostając w temacie h'n's można to skomentować jedynie tak:

giphy.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

nic nie jest w stanie podrobić tego niepowtarzalnego klimatu gier ubi.

A tak przy okazji list yetiego. Kiedy na ps4 wychodzi to?

Jedyneczka była całkiem spoko pozycją chociaż pełną niedoróbek i średnich rozwiązań. Jednak bardzo miło spędziłem te 25h. Na dwójkę jednak miałem wywalone, ale ten trailer mnie przekonał, że warto czekać na wersję konsolową jak kiedyś wyjdzie. Danke blanti. :lapka: 

Opublikowano

grać w crpg na padzie :yakubu:. Wiecznie będę się z tego smiać. Lubie konsole i gram nawet w fps na padzie ale izometryczne rpg z masą tekstu tylko myszka i klawiatura

Opublikowano

Ale Divinity Original Sin w wersji na konsole, to Ty szanuj :shotgun: 

Opublikowano

szanowałbym ale jedynka mi sie nie podobała za to dwójka cos pieknego i moje goty tamtego roku

Opublikowano
7 minut temu, blantman napisał:

grać w crpg na padzie :yakubu:. Wiecznie będę się z tego smiać. Lubie konsole i gram nawet w fps na padzie ale izometryczne rpg z masą tekstu tylko myszka i klawiatura

musiałbym kupić nowego kompa żeby ograć pillarsy 2 na pc więc dla mnie rachunek jest prosty, że wolę poczekać na konsolową edycję

na divnity 2 też czekam bardzo na konsolach :usmiech: 

Opublikowano

Blantman pierwszego Pillarsa przeszedłem na  PS4  i gdyby nie to że wczytywał się co chwilę jak głupi to grało mi sę  bardzo przyjemnie na padzie 

Opublikowano

ooo własnie jak czytałem ile torment sie wczytywał.... nie no te gry tylko na dysku ssd. Plus jakoś małe czcionki na tv nie dla mnie. Wole na monitorze w kuchni takie gry kończyć.

Opublikowano
W dniu 26.03.2018 o 12:45, raven_raven napisał:
W dniu 26.03.2018 o 11:09, ragus napisał:

NI NO KUNI 2 JUŻ NA PT

SZYBKO SZYBKO SZYBKO DAWAAAAAAAAJ

GOTTA GO FAST

Ale trzeba uważać, bo to śliski parkiet

the-problem-of-being-faster-than-light-i

29 minut temu, Hum napisał:

Podaj dalej :ogor:
4324a0a1560d2578d904ebfb7a1cc91a.jpg

5 minut temu, asax napisał:

można się gdzieś zapisać w kolejce? :ogor: 

Dawać, dawać! Bo już w kolejce czekają :dynia:

Ile jeszcze zwiedzania przed tym CODem :kaz:

Opublikowano

kurwa, w piętnastu jedną gierkę przechodzą i to jeszcze raka na którego bym się nawet nie wysrał :yao:

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

(pipi)a, w piętnastu jedną gierkę przechodzą i to jeszcze raka na którego bym się nawet nie wysrał :yao:

No własnie o to chodzi szerloku 

Opublikowano

Uwielbiam w tym temacie wklejać cytaty i patrzeć na te reakcje. Bezcenne :teehee:

Opublikowano

w gierki byś jakieś pograł, może fortnajta takiego z pupciem na przykład? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

kyo ale jak kupisz xboxa i bedziesz gral w piratow to pawcio z plejem przestana cię lubieć?

Opublikowano

W pracy siedzę i się nudzę. Od 15 będziecie mieli spokój!

Z Pawciem jestem umówiony na RDR a Pleju każdego lubi także małe szanse no ale bekę ze mnie mieli z tym One S :(

Opublikowano

nie musisz im mówić, po prostu myl tropy ze masz gości czy coś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.