Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Doyebac, czym? Doyebac to ja mu moge w PESa, pisze tylko ze kompletnie nie mam nic przeciwko takim Remakom, jak Shadow Of Collosus i tak wole zaplacic za cos takiego niz dostac za free wersje z PS3.

Ratchet & Clank tez nie byl zly!

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Mam pc i nawet jestem podobno blacharzem forum. Gram pewnie na pc więcej niż ty ale gram w gry stricte pc'towe. Reszte wole na koksie na kanapie. Wiadomo pc najlepszy do izometrycznych rpg czy strategi (oba gatunki uwielbiam). @easye ja na dzisiaj kończę. umówmy się że nigdy się nie zgodzimy w tym temacie. Każdy ma swoje racje. Ja tam mam kompa 6 letniego na którym nowy total war civka czy pillarsy idą w ultra ale już originsa czy wolfa nie udźwignie nawet na średnich. Za to na koksie gram w 4k lub zbliżonym i z hdr na dobrym tv. Dla mnie obie rzeczy się nie wykluczają. Rozumiem że dla ciebie granie na xbox jest nieopłacalne jak dla mnie kupno prosiaka do multiplatform. To jest jednak zwykły wybór platformy i tego na czym ci się lepiej gra. Kiedyś wbijałeś calaki i masz ich pokaźną ilość teraz wbijasz sobie trofea.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Widzę, że starasz się mocno zdyskredytować MS, ale jednocześnie szukasz KAŻDEJ opcji prócz Xboxa żeby ograć gierki, które oferuje.

Nope ja po prostu tej konsoli kompletnie nie potrzebuje, bo w te najwieksze hity, ktore wymieniacie gralem na 360tce, a i przekonalem sie do grania na PC. 

Ale zgodze sie z Toba - nie jest to tanie hobby!

Edytowane przez easye

Opublikowano
25 minut temu, MYSZa7 napisał:

widzę, że wiesz więcej ode mnie :reggie: to jakieś nowe hobby, śledzenie rozaliusza?

właśnie wpier,doliłem pięknego burgera i wchodząc do Kącika Smakosza zdałem sobie sprawę, że dawno już nie było "Fast Food przez Rozi"

Opublikowano

moze go tych 20 ukraincow zamknelo w szafie w pokoju?

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

Doyebac to ja mu moge w PESa,

Dawaj w weekend będzie gala, znów stream poleci zamiast kukuryku!

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

No niezły fail panie administratorze :) 

driveclub xddddddddddddddddddddd

Przecież napisał prawdę, jeśli nie umiesz w to grać to nie znaczy ze to jest złe.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
29 minut temu, _Be_ napisał:

Dawaj w weekend będzie gala, znów stream poleci zamiast kukuryku!

W weekend mam obiad we Wrocławiu. 

Opublikowano

PPE :pawel:

nie będzie żadnych informacji o  Gears of War 5 ani żadnej o żadnej nowej grze. Ten raper (xD) zapowiada jakąś nową skórkę do multi w girsach 4 

Opublikowano
1 minutę temu, asax napisał:

PPE :pawel:

nie będzie żadnych informacji o  Gears of War 5 ani żadnej o żadnej nowej grze. Ten raper (xD) zapowiada jakąś nową skórkę do multi w girsach 4 

:frog:

Opublikowano

mam nadzieje ze skorka bedzie w kolorze zygowin z wiaderka 68

Opublikowano

skórka do girsow? alez spencer szybko odpowiada na gowa, piekna robota ms!

Opublikowano
3 minuty temu, Rayos napisał:

GoW > GoW 

Tak

Opublikowano

-are we 96 father?

- no boy, not yet.

Opublikowano

milan ile recek brakuje?

Opublikowano

Generalnie sytuacja w MGS wygląda tak:

-343 czyli gigantyczne studio ostatnią gierkę wydało w 2015, a od ponad 3 lat (pre-produkcja zaczęła się przed premierą Halo 5) pracują nad następnym wciąż nieogłoszonym Halo

-Coalition czyli również duże studio od czasów Girsów 4 które skleili na szybkości w 2 lata również milczy, chociaż spekuluje się o nowym IP (informacja ze strony studia towarzyszącego) i ma podobno pomagać przy reboocie Perfect Darck

-Rare powiększyło się ostatnim czasie dwukrotnie i będzie ciężko pracować aby wyciągnąć Piratów z early accessu + pracują nad nową gierką (wierząc słowom Duncana to będzie raczej nowe IP)

-Playground robi następnego Godrizona i otworzyło drugie studio zajmującego się rebootem Fable 

-do tego plotkuje się o kolejnych spinoffach Halo (nareszcie :banderas: ) i Gearów od Splash Damage

-Electric Square robi 3 odnogę serii Forza (pewnie jakaś gierka nastawiona bardziej na arcade)

-Moon Studios pracują nad nowym Ori 

poza tym jeśli wierzyć ostatnim wieściom i informacjom prasowym całe Microsoft Game Studios przeszło ostatnio sporą restrukturyzacje ( czego dowodem może być zatrudnienie Gallaghera). 

Edytowane przez asax

Opublikowano

co to jest MGP?

Opublikowano

MGS - czyli jednak microsoft robi kolejnego metal gear solid !!!!!!

Opublikowano

Microsoft Gra Porażka 

Edytowane przez asax

Opublikowano

czyli nowe halo, girsy, forza się robia

uff jestem spokojny

Opublikowano

A już się bałem że jakieś nowe ip. Ms daje stabilizacje i spokój a to w moim wieku ważniejsze od emocji. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.