Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Już blant wystawia z najniższa ceną byle się śmiecia pozbyć. Szkoda, bo po pierwszej godzinie zapowiadał się mesjasz, a potem wkradła się rutyna i rozmyła się cała ta fajna relacja z ojcem i synem. Oh boi, hey boi, yes boi i mechaniczne gadki w trakcie eksploracji :/ 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

a kiedy jakis mesjasz na xgoovno?

Opublikowano
18 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Już blant wystawia z najniższa ceną byle się śmiecia pozbyć. Szkoda, bo po pierwszej godzinie zapowiadał się mesjasz, a potem wkradła się rutyna i rozmyła się cała ta fajna relacja z ojcem i synem. Oh boi, hey boi, yes boi i mechaniczne gadki w trakcie eksploracji :/ 

ja zawsze staram sie wystawić w niższej cenie i z cebulką bo why not :D A gra zacna i polecam ograć tyle że na raz jak większość takich gier. Ja nie kolekcjonuje więc niech ktoś dalej ogra.  W każdym razie gow wart ogrania i na pewno lepszy od Horizona.  Na pewno gra lepsza niż wszystkie exy konsolowe ms z ostatnich 2 lat :D

Edycja : Lepszy od Horizon Zero Dawn nie od forza horizon 3 (tak gwoli wyjaśnienia)

Edytowane przez blantman

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Cudowna usługa od MS drożeje z 29 do 40zl.

Jak to było gdy PS+ drożał, golenie frajerów? Tak mówiliście?

w takim razie pyerdole anuluje subskrypcje i przenosze się na inną konsole ,

ile kosztuje podobna usługa na PS4 lub Switchu? 

aha o-ok

Edytowane przez asax

Opublikowano

Juz jest od dawna, nazywa się Gears of War 4.

400h nabite and still counting.
Hahahahhahahahah :rotfl:
Jak sądzicie, następne Girsy dorównaja wirtualnej myszy, czy nadal chvjnia na 84%?
Opublikowano

Skąd to info o drożejącym Game Pass? Na stronce MS nadal 29 zł.

Opublikowano
2 minuty temu, Kyo napisał:

Skąd to info o drożejącym Game Pass? Na stronce MS nadal 29 zł.

Subskrybenci dostają info na Live, ale to żadna nowina, w dniu zapowiedzi powiedzieli, że będzie kosztować 40 zł miesięcznie, a dla zachęty 29 zł przez pierwsze kilka miesięcy.

Cena ulega zmianie od 01 czerwca.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
9 minut temu, asax napisał:

w takim razie pyerdole anuluje subskrypcje i przenosze się na inną konsole ,

ile kosztuje podobna usługa na PS4 lub Switchu? 

aha o-ok

Nie ma konsoli z tak mała ilością gier a w dodatku tak chu.jowymi.

Poważnie mówiąc to trzeba mieć dauna żeby klaskać tym wszystkim usługom.

Xbox Live + EA access + Game pass + nie daj bóg Netflix i wychodzi nam niezła sumka.

Opublikowano

Gamepassa to sobie można wziąć raz na kilka miechów jak jest w promce po zecie, jak ktoś płaci za to cały rok to aiii lmao 

Opublikowano
Cytat

Nie ma konsoli z tak mała ilością gier a w dodatku tak chu.jowymi.

Poważnie mówiąc to trzeba mieć dauna żeby klaskać tym wszystkim usługom.

Xbox Live + EA access + Game pass + nie daj bóg Netflix i wychodzi nam niezła sumka.

giphy.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jakby można było sprzedać game passa na pchlim to by klapy zabijały się o palety, a tak :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

asax mi jeszcze nie przelal 29zl za wiaderko z daunem, a ci od czerwca beda sobie kazac placic za to 40zl xdddddd

Opublikowano

NIE ODDAM 

Opublikowano

izi jak sie odpalił w temacie gowa bo blanti ma czelność mieć własne zdanie xd

u mnie lepiej nie będzie, czekam na rage :usmiech: 

Opublikowano

acha xD Lekkie doszukiwanie sie na sile, odnioslem sie wylacznie do misji pobocznych, ktore dla Blantmana sa (pipi)owe, bo trzeba chodzic, zwiedzac mape, a na końcu duch wypowiada 3 zdania, zamiast wypluc 25 dokumentow do przewczytania. No i nie wiem mi te misje poboczne pomogly bardzo w rozwoju postaci,  moze Blantman gra na innym poziomie trudnosci, olal wyzwania, ze dla niego nagrody byly nie adekwatne.

Edytowane przez easye

Opublikowano

iziego banalnie zapieklic xddd z drugiej strony blantman faktycznie musi isc po leki bo on ma awersje na kazda gre ze znaczkiem sony i tez mam wrazenie ze szuka wad byle tylko nie dopuscic do sektora mozgu informacji, ze sony zrobilo jakas dobra gre xd

Opublikowano

Tak - 3 "slabe" misje poboczne w GOW wplywaja mega na ocene końcowa, ale wszytskie na 1 kopyto w Far Cry 5 to super zabawa!

Edytowane przez easye

Opublikowano

ten jak się zagotował xD 

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

Tak - 3 "slabe" misje poboczne w GOW wplywaja mega na ocene końcowa, ale wszytskie na 1 kopyto w Far Cry 5 to super zabawa!

No ale to jego zdanie, jego opinia i jego odczucia. Co nie?

Opublikowano

No co Ty Kyo, przecież na meta 95 punktów więc trzeba dawać same 10/10. 

Opublikowano

milan coś pisał że 94 więc...

Opublikowano

No oczywiście, dlatego tylko do misji pobocznej się odniosłem, podobnie jak skala ocen tez moje zdanie. Sami na sile sie teraz doszukujecie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.