Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a na xboxie jedyne co fajne to nekrofilia gierek z x360

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 594,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Brnąc dalej w absurd wspominanie o God of War to nekrofilia, bo z tego co widzę wszystkie kopie wylądowały już na Pchlim Targu :kaz: 

Edytowane przez asax

Opublikowano
5 minut temu, asax napisał:

Brnąc dalej w absurd wspominanie o God of War to nekrofilia, bo z tego co widzę wszystkie kopie wylądowały już na Pchlim Targu :kaz: 

Widać sporo osób kupiło gowa, normalne gdy szpila jest najwyższych lotów. Nie wiem z czego beka, gierka skończona to do żyda. Sam skończe z ostatnią V i sprzedaje

Moja koorwa obsrana konsola Xbox One X Frankfurt wyruszyła na gware po 5 dniach użytkowania. Jezu co za kupa, mogłem kupić słicza

Opublikowano

za każdym razem jak klap wystawia God of Wara na Pchlim, Cory Barlog płacze. Przemyślcie to sobie 

Opublikowano
2 minuty temu, Mikołaj napisał:

Widać sporo osób kupiło gowa, normalne gdy szpila jest najwyższych lotów. Nie wiem z czego beka, gierka skończona to do żyda. Sam skończe z ostatnią V i sprzedaje

Moja koorwa obsrana konsola Xbox One X Frankfurt wyruszyła na gware po 5 dniach użytkowania. Jezu co za kupa, mogłem kupić słicza

I jak nadal boisz się lecącego topora w gow?

Opublikowano

No koorwa nie wiem co jest. Zaczalem na niego reagowac tak jak przy yebnieciu mlotkiem przed twarzą

Opublikowano

- HALINA!!!! chodż mi nacisnąć trójkąt!

Edytowane przez milan

Opublikowano
27 minut temu, blantman napisał:

I jak nadal boisz się lecącego topora w gow?

poproszę L O R E

Opublikowano

xdddd

Opublikowano

Jedni rzucają wiilotami w tv,  niektórzy dostają w morde toporami  z gry

michal-pirog-pobity.jpg

3 godzinna posiadówka, elo

Opublikowano

Piróg się na rowerze wypyerdolił? Pewnie noga mu sie z pedała ześlizgła

Edytowane przez Mikołaj

Opublikowano

spadek graczy w piratach po miesiącu...no cóż, niebieskie przegrywy zrobiły to z kratosem przez weekend xD

Opublikowano
4 godziny temu, _Be_ napisał:

no ale co mnie obrażasz ;/

Be better, boy.

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

spadek graczy w piratach po miesiącu...no cóż, niebieskie przegrywy zrobiły to z kratosem przez weekend xD

Co innego jak sprzedajesz gre, ktora ukonczyles i ci sie podobala, a co innego jak sie jej pozbywasz, bo jest crapem na 6/10.

Opublikowano
8 minut temu, Lukas_AT napisał:

Co innego jak sprzedajesz gre, ktora ukonczyles i ci sie podobala, a co innego jak sie jej pozbywasz, bo jest crapem na 6/10.

The Orderki latały oj latały :banderas: 

Opublikowano

Powinna być lista wstydu kto to g,owno  kupil na premiere, ja sie czuje brudny mimo kupna po  x latach w promocji, brudny jak szmata która sie nie odbija w lustrze.

Opublikowano

Październik 2019- "dziękujemy konsolowcom za testowanie wersji beta" xDDDDDDD bezwstydne c0rwiszony, do budy pecekundle i czekajcie może rzucą wam gierkę kiedyś :kaz:

Opublikowano
30 minut temu, Lukas_AT napisał:

myślisz że ludzie sprzedają SoT bo kupowali grę w ciemno i się na niej zawiedli? 

Przykro mi ale raczej wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jest na odwrót. Ludzie sprawdzają grę w GamePassie na 29zł, podoba im się a potem kupują pełną wersję. Co napędza sprzedaż gry i sprawia że jest najlepiej sprzedającą się grą w historii Rare, na przekór mieszanym recenzjom 

Opublikowano

Co za bzdury, gra to (pipi),  a rare nie umie robic gier, ja lepiej by  ją zrobił, ludzie kupuja gre bo  w co innego maja grac? ile mozna zabijac hipopotama.

uf

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał:

Październik 2019- "dziękujemy konsolowcom za testowanie wersji beta" xDDDDDDD bezwstydne c0rwiszony, do budy pecekundle i czekajcie może rzucą wam gierkę kiedyś :kaz:

ja do dzis testuje blacharzom rdr a dalej nie dostali chyba ciagle łatają bugi :/

Opublikowano
45 minut temu, milan napisał:

Co za bzdury, gra to (pipi),  a rare nie umie robic gier, ja lepiej by  ją zrobił, ludzie kupuja gre bo  w co innego maja grac? ile mozna zabijac hipopotama.

uf

Boże, co za brednie xdddd kto Cię wypuścił z zagrody wkp?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.