Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

do mnie to dyskwalifikacja tej gierki nawet jakby byla najlepsza gra pilkarska w dziejach wszechswiata, po to sie kupuje kopane by grac z ziomkami - jak nie na kanapie to po sieci

moze jeszcze EA wypusci latke ale po tym jak w ostatnich tygodniach zapadli sie pod ziemie z wersja na switcha to sie boje, ze takowej nigdy sie nie doczekamy

• Odpowiedzi 278
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja i tak nie mam znajomych wiec nie przeszkadza mi brak tej opcji

• I to jest raczej podejście, które powinniśmy mieć. Jasne, da się to zrobić nakładem własnym developera, ale dlaczego oni muszą nadrabiać dałna Nintendo w tym względzie? To właśnie na kitajców powinny

• ale drewno

Opublikowano

Co oni ćpią w tym EA. Jakoś w każdej grze online, którą mam na switchu mogę grać ze znajomymi. Jak można było to pominąć?

Widzę odwrotna sytuacja jak z Fifą na Vitę, tam owszem można było zagrać ze znajomym, ale nie lokalnie xd.

Opublikowano

Co do tego z FUTem, to w tym trybie akurat i tak nie można było grać z ziomkami, bo przecież inne ligi, ale i tak wielki fail EA z brakiem opcji pogrania online ze znajomymi..

Edytowane przez funditto

Opublikowano

w du.pie mam FUT, jest pelno innych trybow online, zreszta sam mecz towarzyski z kolegom po sieci - nie da sie

juz teraz wiem czemu tak sie kryli z ta wersja - jakby to wycieklo wczesniej to by wielu olalo, a tak dzihad w sieci zrobil sie dopiero dzisiaj jak ludzie, ktorzy gierke kupili dopiero to odkryli

arms,fast rmx, mk8d, spla2n - kazda gierka z multi jaka ma na ten fundamentalny element

Opublikowano

ja i tak nie mam znajomych wiec nie przeszkadza mi brak tej opcji

Opublikowano

boże jaka beka z nintendo, zajadów dostanę zaraz od śmiania się

Opublikowano

czemu z nintendo a nie z ea? jakos kazda inna gra z multi na switchu pozwala grac z ziomkami z friendlisty

Opublikowano

Myślę że to dorobią za chwilę. Ja dziś pojechałem do chezkyego, wziąłem Fifę, odpaliłem hotpot w telefonie, Wsiadłem do metra i zagrał w drodze jeden mecz w sezonach online. W metrze. Na hotspocie. Dla mnie Mesjasz. Nie mam czasu za bardzo więc i tak ustawki nie wchodzą w grę (chociaż to, że tego nie ma jest słabe). Ja jestem zadowolony, klepne w drodze 1-2 mecze i mi styka. Nie sądziłem że dożyję takiej chwili. A wy czekajcie na patche. Myślę, że i Nintendo dłubie coś przy sofcie i Ea wie, że to duża wada. Same sezony chodzą zayebiscie płynnie.

Opublikowano

Myślę że to dorobią za chwilę. Ja dziś pojechałem do chezkyego, wziąłem Fifę, odpaliłem hotpot w telefonie, Wsiadłem do metra i zagrał w drodze jeden mecz w sezonach online. W metrze. Na hotspocie. Dla mnie Mesjasz. Nie mam czasu za bardzo więc i tak ustawki nie wchodzą w grę (chociaż to, że tego nie ma jest słabe). Ja jestem zadowolony, klepne w drodze 1-2 mecze i mi styka. Nie sądziłem że dożyję takiej chwili. A wy czekajcie na patche. Myślę, że i Nintendo dłubie coś przy sofcie i Ea wie, że to duża wada. Same sezony chodzą zayebiscie płynnie.

Szybko wyszukuje przeciwników online?

Opublikowano

Moim zdaniem też warto, w sumie nikt tego chyba nie napisał, ale gra w wersji pudełkowej w języku polskim

Opublikowano

Ależ się jaram.

-gameplay bliźniaczy jak na ps4, grałem jeszcze specjalnie sporo w demo 18 wczoraj, żeby mieć porównanie. szczerze? wielkich różnic nie widzę. inna kwestia, że od kilku lat fifa stoi w miejscu xd

-grafika na małym ekranie jest świetna, kilka lat temu nie spodziewałbym się, że będzie mi dane zagrać w taką piłeczkę na przenośnym sprzęcie. Fifa na Vitę była niezła, ale przy tej wersji jest jakimś żartem - tak dobrze to wszystko chodzi

-loadingi błyskawiczne, menusy chodzą lepiej niż na dużych konsolach

-jest polski język, także komentarz

Tego chciałem <3, przenośna Fifunia prawie bez kompromisów. Lipa z tym zapraszaniem znajomych, oby to ogarnęli, bo oprócz tego produkt jest KONKRETNY

DK5zIhMVAAUru5a.jpg

i nawet murawa nie jest płaska o dziwo

DK55enrVAAAgqhA.jpg

Pierwszy mecz online i już słaba psycha :cool::czesc:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Online działa bardzo dobrze swoją drogą. 

Opublikowano

Czyli mesjasz, a EA zamiast się tym chwalić to głową w piasek jakby się wstydzili xd.

Opublikowano

Po pograniu trochę mogę potwierdzić dwie rzeczy: online nie ma lagów, a loadingi i poruszanie po menu faktycznie szybsze niż w 17 na PS4/XO

Edit: kupiłem trochę Fifa Points, żeby EA widziało, że FUT na Switchu też da im trochę kasy

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Mordeczki czy fifa 18 zawiera w pełni tryb street czy jest to tylko jakiś fragment w trybie fabularny? Piłka nożna już od dawna jest dla mnie aktorstwem i nie oglądam czy też nie śledzę tego sportu ale dla trybu street chętnie bym kupił.

Opublikowano

to co ragi napisał + te hd rumble przy słupkach i poprzeczkach :U jakbym tam był