Opublikowano 13 listopada 20204 l Ok osiągnąłem swój cel na dzisiaj. Gdybym skleił idealne kółko, to byłby dobry wynik ale ciężko jest to zrobić tym autem.
Opublikowano 14 listopada 20204 l Czyżby wszyscy już się poddali? [emoji16][emoji16][emoji16]1.29.893 Marcinwawa1.30.753 DumaDyma1.30.935 eX4cT_PL1.31.366 PiPoLiNiO1.32.937 orion50A może zrobimy jakieś takie forumkowe zawody? Każdy tydzień to inna fura i inna trasa. Ja mogę ogarniać wyniki. Co Wy na to?
Opublikowano 14 listopada 20204 l Kiedyś tak bawiliśmy się w F1 od codies. Ja chętnie Dziś usiąde do Laguny, bardzo lubie ten tor. Do której godziny jutro można wysyłać zgłoszenia do MS?
Opublikowano 14 listopada 20204 l Nie no, zacząłbym od czegoś lajtowego na start aby się nie wku wiać już w pierwszym tygodniu. Nie wiem, Audi R8 i Suzuka?
Opublikowano 14 listopada 20204 l Okej, jak będzie więcej chętnych do rywalizacji, to ten tydzień będzie R8 + Suzuka, a od przyszłego tygodnia trasę będzie ustalać zwycięzca, a auto ostatni na liście.
Opublikowano 14 listopada 20204 l Kurde track limits w tej grze to zart.. dało mi wykrzyknik za takie coś, że głowa mała. Pozniej wrzucę czas bo zacząłem się wczuwać. Chętnie wezmę udział w forumowej zabawie. Na razie tyle. Jest potencjał na wiecej, jutro jeszcze powalczę
Opublikowano 14 listopada 20204 l Wie ktoś jak trzeba skalibrować pedały hamulca w G920? No przez tą gumę i beznadziejne opcje kalibracji w grze to jest jakiś dramat, bo hamuje max na 90% możliwości
Opublikowano 14 listopada 20204 l Kurla pojeździłem 45min i 1:35:614, wszystko na sim, manuał, wszystkie abs TCS itd off Jeździcie z jakimiś włączonymi asystami czy aż tak odstaje czystym tempem? Edytowane 14 listopada 20204 l przez maciucha
Opublikowano 14 listopada 20204 l Ja wszystko na off, skrzynia manual i na padzie. Reszta chyba podobnie.
Opublikowano 14 listopada 20204 l Nie pękaj, ten tor jest z dupy i naliczanie kar też jest z dupy. W poniedziałek ruszamy z naszą ligą mistrzów [emoji41][emoji41]
Opublikowano 14 listopada 20204 l Po kolejnej godzince i grzebaniu w setupie zszedłem do 1:34:3 ale dużo więcej zapasu tam nie widzę. Aż się jutro z ciekawości sprawdzę na padzie, bo nie chce mi się wierzyć że aż tyle odstaje od was
Opublikowano 15 listopada 20204 l Gość z czołówki w tym turnieju gra na padzie, napisał, że kiera w tej grze to utrudnianie sobie życia. Więc może coś w tym jest. Ja nigdy nie grałem na kierownicy, więc ciężko mi się odnieść.
Opublikowano 15 listopada 20204 l 2 minutes ago, PiPoLiNiO said: Gość z czołówki w tym turnieju gra na padzie, napisał, że kiera w tej grze to utrudnianie sobie życia. Więc może coś w tym jest. Ja nigdy nie grałem na kierownicy, więc ciężko mi się odnieść. Miałem znajomego co w GT6 też na padzie wymiatał, że szkoda gadać, a kierownicy jednego zakrętu nie mógł pokonać.
Opublikowano 15 listopada 20204 l Dziś już na 3 kółku na padzie wyrównałem to 1:34.3 na kierownicy wczoraj, a na padzie ostatni raz jeździłem w forze 3 xd
Opublikowano 16 listopada 20204 l Dobra Panowie, działamy z ligą forumkową.https://www.psxextreme.info/topic/122117-forza-7-liga-forumkowa/
Opublikowano 16 listopada 20204 l Pytanie do znawców tematu. Jest może stronka lub forum z podanymi optymalni ustawianiami samochód lub tuningu pod daną kategorię do wyścigu ?
Opublikowano 30 marca 20214 l Gram sobie karierę, właściwie kończę. Świetne wyścigi. Na wyróżnienie SI przeciwników i możliwość dostosowania poziomu trudności. Gram sobie na poziomie Pro i po prostu jest ciekawie. Ale do jednego muszę się przyczepić - struktura całej kariery, to jestem rozczarowany. Każde kolejne mistrzostwa niczym się nie wyróżniają. W każdym pucharze dziesiątki takich samych wyścigów. Krótkie dystanse. Zawody pojazdami nie kojarzonymi z motorsportem. Część zawodów bardziej nadających się do Horizon'a. O braku kwalifikacji i opon (suche/deszczowe), to chyba nie wypada wspominać przy tej całej każualizacji? Wolałbym mniejszą ilość wyścigów, ale na średnim dystansie. Skupienie się na autach torowych, sportowych cywilnych oraz ogólnie związanych z motorsportem. Byłyby wyścigi idealne.
Opublikowano 31 marca 20214 l 5 godzin temu, Aleks napisał: Na początku kariery przeleciałem przez opcję i nie widziałem Przed każdym wyścigiem masz plansze z ustawieniami jak tor się wczyta i gdzieś tam to jest zakopane. Wtedy daje więcej kasy